Bildirim
PACİFİK ASSAULT ÇULAR bi baksanıza
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bu mohaa pa dimi ben yeni başladım ormanda tırmalıyorum ancak oyun fazla gerçekçi yapılmak istenilmiş ama anlamsız ve gereksiz şeyler eklenmiş gibi fena değil ama cod 2 daha iyi sanki ileride görücez sana kolay gelsin -
Başlangıçta zor gibi görünsede uçağın kontrolüne alıştıkça epey zevkli oluyor.İlk önce adada kuleyi uçuracaksın.Sonra adada havaalanı pisti gibi yerdeki uçakları ve gölcük gibi yerde duran botları ve uçakları.Bu görevler bitince merak ettğin bombaları kullanacağın destroyer ve uçakgemisine doğru yola çıkacaksın.Önce uçakgemisine dalış yap ortasına torpidoyu at,geminin yan taraflardaki 6 uçaksavarı ve geminin muhtelif yerini ateş ederek patlat,o görev bitince destroyere yönel.Eğer fazla havalanmadan alçaktan uçuşlarla vuruşları yaparsan daha gemileri daha rahat vurabilirsin. -
bende perl harbor'dan sonraki orman görevinde takıldım bi el atsanız da geçsem şu bölümü -
quote:
Orjinalden alıntı: Geppettous
Başlangıçta zor gibi görünsede uçağın kontrolüne alıştıkça epey zevkli oluyor.İlk önce adada kuleyi uçuracaksın.Sonra adada havaalanı pisti gibi yerdeki uçakları ve gölcük gibi yerde duran botları ve uçakları.Bu görevler bitince merak ettğin bombaları kullanacağın destroyer ve uçakgemisine doğru yola çıkacaksın.Önce uçakgemisine dalış yap ortasına torpidoyu at,geminin yan taraflardaki 6 uçaksavarı ve geminin muhtelif yerini ateş ederek patlat,o görev bitince destroyere yönel.Eğer fazla havalanmadan alçaktan uçuşlarla vuruşları yaparsan daha gemileri daha rahat vurabilirsin.
Ben yazın oynuyodum bu göreve geldim bıraktım oyunu. Arada bir hala gecmek icin sansımı denerim ama o salak ucak gemisiyle diger gemiyi bi türlü batıramadım. Uyuz oldum bıraktım. Eger bu bölümü gecmenin bi yolunu bilen varsa sölesin de oynayalım su oyunu da.
-
arkadalşım uçakın silah sistemini silah değiştirme tuşuyla ( bende mouse ball) du.. değiştir ekranın sol altında bombamalar yansın gemiye yandan yaklaş uygun mesafede bırak bombaları diğer geminin de uçuş kontrol kulesini vuracaksın.... -
olmuyo ya bu kadar zor mu bu oyun ya knatlardaki 4 tane bombayı bıraktım uçak gemisine yanlarında ki 6 tane uçaksavarıda vurdum yine batmadı neyi eksik yapıyorum ben? -
uçak gemisinin yanlarındaki sana ateş eden topları ve geminin üzerindeki uçaklarıda full patlatman lazım bende çok uğraştım o bölümde -
lord dediği gibi bir gemi üzerinde bulunduğu uçakları patlatınca batıyor diğer gemide toplari patlatinca olmasi lazim ben en sonda bişi keşfetmiştim ileri basinca hızlı gidiyomuş melet -
oldu bi de öyle deneyeyim de olmazsa save game ini varsa yollaya bilirmisiniz bana eğer mümkünse geçemiyorum çünkü. -
O kadar mükemmel bi oyun değil ama yinede oyun insanı sarıyo.En zor bölümleride uçak kullanıldığı leveller.Ben oyunu bitirdim.Biraz kasman gerekiyo.Bombaları atabiliyosun ama hangi tuşla olduğunu unuttum.Orada adadaki uçakları haberleşme yerleirini bombalaman gerekiyo.Sonrada denizde uçak gemisi ile savaş gemisi halletmeni isteyecek yanılmıyosum.Biraz uğraş becerebilirsin.. -
quote:
Orjinalden alıntı: XaMpS
O kadar mükemmel bi oyun değil ama yinede oyun insanı sarıyo.En zor bölümleride uçak kullanıldığı leveller.Ben oyunu bitirdim.Biraz kasman gerekiyo.Bombaları atabiliyosun ama hangi tuşla olduğunu unuttum.Orada adadaki uçakları haberleşme yerleirini bombalaman gerekiyo.Sonrada denizde uçak gemisi ile savaş gemisi halletmeni isteyecek yanılmıyosum.Biraz uğraş becerebilirsin..
sorun orada zaten halledemedim bi türlü bayaa uğraştım :) -
yapmayın be ben daha oraya gelmedim ama hafiften tırstım iyimi dötü terletçez desenize
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X