Şimdi Ara

Pacific Server Bilgisi !!! SALI AÇILIYOR <<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
3.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hazır site düzenlenmişken, buraya gelip pacific ne zaman açıldı, açılacak mı gibi soruları
    bu başlıktan benim güncellemelerim ile takip edebileceksiniz.

Pacific Server'ın Açılış Tarihi Şu An için Belli Değildir, Bir Tarih Duyurulduğunda Sizlere Başlıkta Bildireceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extraloob -- 14 Şubat 2007; 14:12:20 >

• bana sanki aylarca beklediğimiz taklamakan hikayesine benzeyecek gibime geliyo.
  • 3 haftadan önce açılmaz...
  • Pacific Nerdesinnnn?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DreqLex

Pacific Nerdesinnnn?

daha çok bekleriz biz bu gaymax bu serverı baya sonra açar
  • 15 tatilde açılırsa rezalet olur bütün çoluk çocuk akın eder(ben zaten pacifici beklemiorm ama olsun sizin için diorm)
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuCHoSs

15 tatilde açılırsa rezalet olur bütün çoluk çocuk akın eder(ben zaten pacifici beklemiorm ama olsun sizin için diorm)

aynen ya iğrenç bi server olur globalden küfürleşmeler 5 k pls isteyenler vermeyınce ne biçim Türksün deyip küfür edenler (sanki mecburuz gibi) devirdiğin her kevan için bi sürü küfür yersin ben düşünmek bile istemiyom valla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu hafta içinde açılması en büyük dileğim min gece 3 e kadar zaten başındayım ondan sonrada dayı oğlu giriyor (anlayan anladı(dayımın oğlu yok))
    süper olacak
    str glavie
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnIy4yOu

bu hafta içinde açılması en büyük dileğim min gece 3 e kadar zaten başındayım ondan sonrada dayı oğlu giriyor (anlayan anladı(dayımın oğlu yok))
    süper olacak
    str glavie

Anlamayan arkadaşlarım için tercüman-ı ahval:

Bot kullanacak yani

• Lütfen geyik için mesaj atmayalım.

Termemiz olduk;daha ilk günden gereksiz postlar ile kirletlemeyelim lütfen.

Sadece konu ile alakalı yorumlar yapın;diğer mesajlarınızı PM yoluyla yapabilirsiniz.
  • Silkroad sitesinde sabit konu olacak açılmış ve Böyle bir serveri açma düşüncemiz yok diyorlar.
    Açılacağı zaman size haber vereceğiz diyorlar.
    http://www.silkroadonline.net/sro_board/bhboard/bh_postview.asp?ForumID=2&TopicID=476

Elimizde bir tepki olmasa bu server açılmaz.
  • This server has no specific release date. Please stop asking. It will be announced when it is ready.

- Joymax Moderation Team

Evet son açıklama bu malesef
  • bende silkroad resmi sitesinde ki o yazıyı gordugum için bu topic i açmıştım zati
  • Silki yükledik , motivasyon süper , kuzen bizde

herşey tam Joymax'ın zevkini bekliorz
  • Aslında serveri açtırmanın yolunu biliyorum. :)
    Size saçma gelebilir ama hiçte öyle değil.
    Pucific serverine özel bir site açabiliriz :) ingilizce ve türkçe olarak JoyMaxın yaptıklarını kınayarak tüm herkese veririz. Çünkü sadece biz beklemiyoruz bir sürü bekleyen adam var. Onlarında bu konuda bize destek olacağını düşünüyorum. Eğer onaylarsanız Herşey benden :)www.fuuuuckgaymax.com diye bir site açarız :D:D:D
  • ciddi bir kuruluş için bu şekilde bir siteyi açmayı düşünüyorsunuz ve öneriyorsunuz öylemi !

başlık ile ilgili bir haber verirseniz çok daha sağlıklı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extraloob -- 21 Ocak 2007; 23:58:00 >
  • Bu haberin başlık dışında bir konusu olduğunu düşünmüyorum sadece ingilizce bir yayın olması için ing. bilen bir arkadaşa ihtiyaç var. extraloob bana forumun nasıl kullanılacağını öğretmeye çalışma!
  • quote:

Orjinalden alıntı: heretic1503

This server has no specific release date. Please stop asking. It will be announced when it is ready.

- Joymax Moderation Team

Evet son açıklama bu malesef

o neyki??
  • Oyundan sogutuyolar insanları başka bi şey diil

nese herkese ii geceler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ak_Es1nT1

Silki yükledik , motivasyon süper , kuzen bizde

herşey tam Joymax'ın zevkini bekliorz

joymax aldığı paralarla yeteri kadar zevki içindedir şuanda.bence zevkini değilde paralarının bitmesi bekleyelim

Edit:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trex87 -- 22 Ocak 2007; 10:37:21 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.