Şimdi Ara

Pablo Escobar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
3
Favori
11.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fazla merak iyi değildir,ona göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Escobar

Selamun Aleyküm gençler.

saygılar abi
  • Kolombiyalı arkadaşım var babası bunun adamlarından birtanesiymiş, şu anda Venezuela'da yaşıyor ülkeden çıkmış. Escobar'ın halk tarafından çok sevildiğini filan anlatmıştı. Özellikle para dağıtmak konusunda çok bonkörmüş. Arkadaşımın ailesinde de Amerika'ya gemi ile esrar ticareti yapanlar filan var.
  • hak ettiği gibi gebermiş pis keş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayram_abi

hak ettiği gibi gebermiş pis keş.

adam keyfince yaşamış
  • Bu tip çift kişilikli insanlar mesela hem aynı anda azılı bir uyuşturcu baronu hemde çok iyi bir bile dostu çocukluğunda yaşadıkları bir olayı tam olarak bulamazlar ve o olay çocuğun geleceğini kontrol altına alır ve çocuk bütün yeteneklerini a geçirdiği bu olay için kullanmaya başlar aynı zamanda içindeki iyilikten de vazgeçemez.
    bu adamın geçmişine inilse mutlaka bir dönüm noktası vardır tabiki sıradan insanlarda olamayacak kadar farklı olmak şartı ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 21indeyim

Bu tip çift kişilikli insanlar mesela hem aynı anda azılı bir uyuşturcu baronu hemde çok iyi bir bile dostu çocukluğunda yaşadıkları bir olayı tam olarak bulamazlar ve o olay çocuğun geleceğini kontrol altına alır ve çocuk bütün yeteneklerini a geçirdiği bu olay için kullanmaya başlar aynı zamanda içindeki iyilikten de vazgeçemez.
    bu adamın geçmişine inilse mutlaka bir dönüm noktası vardır tabiki sıradan insanlarda olamayacak kadar farklı olmak şartı ile

dönemin Kolombiya'sını bilemem ama adam kolay para kazanmak istemiş olabilir fakir bir ailede büyüyor çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avesome

quote:

Bu tip çift kişilikli insanlar mesela hem aynı anda azılı bir uyuşturcu baronu hemde çok iyi bir bile dostu çocukluğunda yaşadıkları bir olayı tam olarak bulamazlar ve o olay çocuğun geleceğini kontrol altına alır ve çocuk bütün yeteneklerini a geçirdiği bu olay için kullanmaya başlar aynı zamanda içindeki iyilikten de vazgeçemez.

dönemin Kolombiya'sını bilemem ama adam kolay para kazanmak istemiş olabilir fakir bir ailede büyüyor çünkü

Adam gençleri uyuşturucudan uzak tutmak için okullar sahalar yaptırıyormuş. Bu adamın içinde engelleyemediği bir iyilik var. Eğer gençlik döneminde bir olay yaşamasaydi kolay para kazanmak için uyuşturucuyu seçeceğini hiç sanmıyorum. Mutlaka tahammül edemeyeceği bir olay yaşamış ki ona bahsedilen aklı kötülük için kullanmaya başlamış.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Avesome

quote:

Adam gençleri uyuşturucudan uzak tutmak için okullar sahalar yaptırıyormuş. Bu adamın içinde engelleyemediği bir iyilik var. Eğer gençlik döneminde bir olay yaşamasaydi kolay para kazanmak için uyuşturucuyu seçeceğini hiç sanmıyorum. Mutlaka tahammül edemeyeceği bir olay yaşamış ki ona bahsedilen aklı kötülük için kullanmaya başlamış.

Pablo Escobar'ın genç yaşlardaki en büyük hayali Kolombiya Başkanı olmaktı.
    Ayrıca Pablo Escobar, üniversite okuyamadığı için yaşadığı pişmanlığı öfkeye dönüştürdüğünü " Okuyamadım ama onları zehirleyebilecek güce sahibim. Bu her şeyi açıklıyor. " sözleri ile kanıtlamıştır

bunlar sence işe yarar mı?Basit bişey bence

• Bizim için basit olabilir ama pablo dayı için önemli imiş :)

• Ben bu resmi Breaking Bad dizisinin konusunda görmüştüm yanlış hatırlamıyosam.
     Pablo Escobar

@HEISENBERG
  • quote:

Bizim için basit olabilir ama pablo dayı için önemli imiş :)

Başka bir şeyler dönmüş olabilir.Yalnız çok zekiymiş olabilirde
  • quote:

Orijinalden alıntı: MatchLok

quote:

Orijinalden alıntı: Behzat Amirim

Tam Kolombiyalı santafor ismi "Pablo Escobar , topla beraber kopluyor Escoobaarr ve müthiş bir gol geliyor.Pablo Escobar

Andres Escobar

edit: arkadaş vermiş linki aşağılara bakmamıştım

Gol gol

• o sattığı uyuşturucuların karardığı hayatları göstermiyor tabi. filmlerde de göstermiyor. yalnızca uyuşturucu satıp para kazanıp kıçını parayla silenleri kahraman yapıyorlar. fakirlere ev yapmış. uyuşturucuları da darth vader komutasındaki gücün karanlık tarafındaki imparatorluk askerlerine satıyordu herhalde. dünyalı dostlarımız bu uyuşturucudan zarar görmedi.. yaptığı iyiliklerin ve parasının yanında bunun da bi önemi yok tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: higuain75

Zenginden alıp fakire veren bir adam kolombiyada kendine ait bir ordusu bile vardı

uyuşturucu kaçakcısıda olsa çok iyi bir insan kendileri

mekanı cennet olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr Xzibit

insanların hayatını karartan adamı öyle bir anlatıyorlarki herkes sevmeye başlıyor.

+1

Su testisi su yolunda

• quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Escobar

Selamun Aleyküm gençler.

Merak ilmin hocasidir derler belki senden öğreneceklerim vardir iddali konuştunuz

• Hükümet escobarın adamlarını ölü yada diri getirene ödül vericeğini açıklamış escobarda buna karşılık her ölü getirilen polise ödül vericeğini açıklamış sonucu tahmin edin. Nati. geo. da izlemiştim belgeselini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzmirli Muhasebeci

Hükümet escobarın adamlarını ölü yada diri getirene ödül vericeğini açıklamış escobarda buna karşılık her ölü getirilen polise ödül vericeğini açıklamış sonucu tahmin edin. Nati. geo. da izlemiştim belgeselini.

sokaklarda 400 e yakın ölü polise sebep olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brotherarcher

Ben bu resmi Breaking Bad dizisinin konusunda görmüştüm yanlış hatırlamıyosam.
     Pablo Escobar

@HEISENBERG

aynen.bb konusunda yazdığım teorinin altına desteklemek için bu resmi koymuştum.

benzeri;

Pablo Escobar

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.