Şimdi Ara

PABBUC.COM Kapandı :( (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.784
Cevap
26
Favori
175.610
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evde ayakkabı koyacak yer yok, gittik gene 3 çift aldık.
    İnsanın kırkayak olası geliyor bu siteden alışveriş yaparken.
  • yuzde 50 indirim lazim hemde cok lutfen birisi versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayın 20'sinde 3 ayakkabı aldım.2 dockers 1 scooter bu 3 al 1 öde kampanyasından yararlanmak için iade etsem mi? Ayakkabılar bugün geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heroesx -- 22 Haziran 2012; 0:16:21 >
  • Site deli etti beni birkaç ayakkabı modeline baktıktan sonra hep teknik hata veriyor açılmıyor ürünler
  • %50 indirim olan varsa gönderirse memnun olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

skechers marka terlikler hakknda fikir belirtebilecek var mı arkadaşlar.http://www.pabbuc.com/skechers_cali_gear_s0452_kahverengi

ben aynısını aldım iade ettim.oldukça kaliteli ama çok kaba duruyor.bir de yerden yüksek baya...
  • Nike ve Adidas ürünleride kampanyaya dahil olsa tadından yenmez, gerçi şu anda da o kıvamda ama gönül ister de ister
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

quote:

Orijinalden alıntı: fantezimuziginsevilenismi

quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

quote:

Orijinalden alıntı: fblikurt

bence scooter dockers dan daha kaliteli ve konforlu ayakkabı kalıbı 44 giyen birisi için 44 tam oluyor.

Dockert gerçek dockers değil 'dockers by gerli'' diye bir firma özellikle bu firmanın ayakkabılarından çok şikayet duydum,zaten dockerrs by gerli ,dockers firmasının faconu olmasına rağmen kendisine ayakkabıları başka bir firmaya ürettiriyormuş.
    Yani fasonun,fasonu oluyor.
    Bu yüzden ayakkabıların kalitesiz olduğundan,dikişlerinin çok kısa sürede patladığından ve rahat olmadığından bahsediliyor.
    Scooter ise by gerli'ye göre daha kaliteli bir Türk firmasıdır.

scooter by gerli olmasın

dockersin gerli kimseyi germesin arkadaşlar ben çoğu lüx ve pahalı ayakkabı mağazasında görüyorum gerliyi ama hiç dockers ayk. göremedim nedense onun için rahat olun.

Yani şimdi sahte dockers gerçeğinden daha iyi anlamına mı geliyor bu?
    Neyse ayakkabılar gelsin yorum yaparız ama benim 2 ay önce aldığım gerliyi aynı gün iade etmiştim,görünüş güzel fakat kalite yoktu.
    Umarım biraz düzeltmişlerdir.

• %50 kullanmayan var mı? Benim kod uçmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: qusx

Nike ve Adidas ürünleride kampanyaya dahil olsa tadından yenmez, gerçi şu anda da o kıvamda ama gönül ister de ister

Valla buna şükür, sadece model az. Ama olsun şikayetçi değilim. 1 ayakkabı parasına 3 tane aldım
  • Biz de 3 arkadaş pumadan ayakkabı aldık, ayakkabılar kişi başı 53e geldi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

quote:

Orijinalden alıntı: fantezimuziginsevilenismi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fblikurt

bence scooter dockers dan daha kaliteli ve konforlu ayakkabı kalıbı 44 giyen birisi için 44 tam oluyor.

Dockert gerçek dockers değil 'dockers by gerli'' diye bir firma özellikle bu firmanın ayakkabılarından çok şikayet duydum,zaten dockerrs by gerli ,dockers firmasının faconu olmasına rağmen kendisine ayakkabıları başka bir firmaya ürettiriyormuş.
    Yani fasonun,fasonu oluyor.
    Bu yüzden ayakkabıların kalitesiz olduğundan,dikişlerinin çok kısa sürede patladığından ve rahat olmadığından bahsediliyor.
    Scooter ise by gerli'ye göre daha kaliteli bir Türk firmasıdır.

scooter by gerli olmasın

dockersin gerli kimseyi germesin arkadaşlar ben çoğu lüx ve pahalı ayakkabı mağazasında görüyorum gerliyi ama hiç dockers ayk. göremedim nedense onun için rahat olun.

Yani şimdi sahte dockers gerçeğinden daha iyi anlamına mı geliyor bu?
    Neyse ayakkabılar gelsin yorum yaparız ama benim 2 ay önce aldığım gerliyi aynı gün iade etmiştim,görünüş güzel fakat kalite yoktu.
    Umarım biraz düzeltmişlerdir.

dockers by gerli yerli üretim bilindik dockers ile bağlantısı yok sadece isim hakkı var çakma ayakkabı değiller dockers by gerli mağazalarda fiyatları f/p olarak doğru orantılı değil fiyatlar yüksek bu siteden indirimli alınca hak eden fiyata ulaşıyor ama eminim çoğu kişi dockers markasına güvenerek alıyor. benim önerim scooter dır. daha önce çevremde kullananlar oldu çok övgü alıyor. en son babam aldı 2 senedir maşallahı var.

• Anladığım kadarı ile, değiştirmek istediğimiz ürünü gönderirken kargo parasını biz ödüyoruz. Onlar bize yeni ürünü gönderirken kargo parasını kendileri karşılıyor. Doğru mudur?

Acaba iade ve değişimde kargo ne kadar tutuyor? Kargo firmasının anlaşmalı fiyatından mı yoksa normal fiyatından mı hesaplanıyor?
  • Sitede ayakkabı kalmamış yahu, yarım saattir geziyorum yazlık düzgün bişey bulamadım.
  • http://www.pabbuc.com/puma_speeder_ls_beyaz_gri_kirmizi

son kalanı da ben aldım

+https://www.pabbuc.com/camel_active_ankona_4_kd_bej

https://www.pabbuc.com/marina_mania_oder_2_d_buz

3'ü toplamda 202 tl tuttu. avantajix üzerinden kazanılan %5 ile 190 tl ye almış oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: heroesx

Ayın 20'sinde 3 ayakkabı aldım.2 dockers 1 scooter bu 3 al 1 öde kampanyasından yararlanmak için iade etsem mi? Ayakkabılar bugün geldi.

300 liralık ayakkabı aldığını varsayarsak ödediğin meblağ 150 + 5 lira kargo parası.

Geri gönderdiğin takdirde oluşan maliyet(yüzde 40 indirim, 3 al 2 öde) 120 + 10 lira da kargo parası diyelim): en iyi ihtimalle kazancın 25 lira.

En ucuzunu beleş verdiğine göre kazancın muhtemelen daha da azalır, bence değmez. :)
  • arkadaşlar yaklaşık bir haftadır avantajix üzerinden yaptığım işlemlerin hiçbiri avantajix hesabımda görünmüyor.benzer durumda olan arkadaşlarımız varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

skechers marka terlikler hakknda fikir belirtebilecek var mı arkadaşlar.http://www.pabbuc.com/skechers_cali_gear_s0452_kahverengi

ben aynısını aldım iade ettim.oldukça kaliteli ama çok kaba duruyor.bir de yerden yüksek baya...

peki hocam arkadaki çıkıntı gibi kısım ayağın topuğunu falan rahatssız ediyor mu. kış için düşüünyoeum aslında da

• camel active marka ayakkabılar nasıldır arkadaşlar? normalde 40 giyiyorum. herhangi bir sıkıntı olur mu beden bakımından? aşağıdaki 2 ürünü beğendim. %50 indirim olmuyor ama %40 indirimi kullanabiliyoruz.

http://www.pabbuc.com/camel_active_roma_2_n_lacivert
    http://www.pabbuc.com/camel_active_roma_6_d_kahverengi

• quote:

Orijinalden alıntı: civan76

quote:

Orijinalden alıntı: heroesx

Ayın 20'sinde 3 ayakkabı aldım.2 dockers 1 scooter bu 3 al 1 öde kampanyasından yararlanmak için iade etsem mi? Ayakkabılar bugün geldi.

300 liralık ayakkabı aldığını varsayarsak ödediğin meblağ 150 + 5 lira kargo parası.

Geri gönderdiğin takdirde oluşan maliyet(yüzde 40 indirim, 3 al 2 öde) 120 + 10 lira da kargo parası diyelim): en iyi ihtimalle kazancın 25 lira.

En ucuzunu beleş verdiğine göre kazancın muhtemelen daha da azalır, bence değmez. :)

Bencede geri gondermeye degmez. Oldu artik.
    Bende 3 ayakkabilik sepete 103 lira odedim. Kargo bu sabah geldi.
    Eger ayni sepeti bugun yapsaymisim 80 liraya mal oluyordu.
    Ayakkabinin biri kucuk geldi onu degisime yolladim. 7,5 lira kargo odedim.
    3 ayakkabi siz geri gonderseniz kutu buyuyecegi icin en az 15-20 lira isterler.
    Eh iste nerden bakarsan hep zarar!

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.