Şimdi Ara

PABBUC.COM Kapandı :( (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.784
Cevap
26
Favori
175.628
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fantezimuziginsevilenismi

quote:

Orijinalden alıntı: KaRaSSS

Bu siteden AHS marka bir sandalet aldım, çok adi çıktı. Benzer şekilde rider sandalette de iş yok.

o sandalet 24lira sitede, pbbc50 ve 3 al 2 öde kampanyasıyla 8tl'ya geliyo, ne kadar ekmek o kadar köfte ;)

Alıntıları Göster
    Ben de bunları aldım, umarım iyi çıkar ayakkabılar... Slazenger > Scooter > ve puma.

PABBUC.COM Kapandı :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awakado -- 21 Haziran 2012; 21:58:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: awakado

Ben de bunları aldım, umarım iyi çıkar ayakkabılar... Slazenger > Scooter > ve puma.

PABBUC.COM Kapandı :(

Alıntıları Göster
    en alttaki ayakkabıyı (puma rio racer) 144 liraya mı ne almıştım boynerden, çok güzel ayakkabı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Palabıyık

en alttaki ayakkabıyı (puma rio racer) 144 liraya mı ne almıştım boynerden, çok güzel ayakkabı.

kanıma girdin palabıyık ..
    babalı boynuna ..
  • quote:

Alıntıları Göster
    gençler 3 üründen biri bedava oluyo :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: slh3772

Alıntıları Göster
    bilemiyorum ayakkabının çok tatlı bir rengi vardı. görenlerin ilgisini çekiyordu rafta ve bende almıştım, tavsiye ederim.
  • quote:

bilemiyorum ayakkabının çok tatlı bir rengi vardı. görenlerin ilgisini çekiyordu rafta ve bende almıştım, tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    ürün sayfaları sizde açılıyormu bende hata veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: akon

ürün sayfaları sizde açılıyormu bende hata veriyor

Alıntıları Göster
    skechers marka terlikler hakknda fikir belirtebilecek var mı arkadaşlar.http://www.pabbuc.com/skechers_cali_gear_s0452_kahverengi

• quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

skechers marka terlikler hakknda fikir belirtebilecek var mı arkadaşlar.http://www.pabbuc.com/skechers_cali_gear_s0452_kahverengi

Bence banyo terliği gibi duruyor. Tabi sizin düşünceniz farklı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesil-111

quote:

hocam düşünceden çok kullanan gören ayağına giyen var mı manasında sormuştum. yoksa görünüm benim için önmeli değil evde giyecez ennihayetinde terliği

• quote:

Orijinalden alıntı: slh3772

hocam 3al 2 öde ile 3 ayakkabının biri bedavaya geliyor...sonra %50 indirim kodunuda çaktın mı 1i daha bedava oluyor 1 ayakkabı fiyatına 3 ayakkabı :)) ama dün gece gecerli olan %50 indirim kodu suan geçerli değil :) ama %40 indirim kodu var :)
  • quote:

quote:

quote:

hocam düşünceden çok kullanan gören ayağına giyen var mı manasında sormuştum. yoksa görünüm benim için önmeli değil evde giyecez ennihayetinde terliği

Görünüm önemli değilse kışın ayağı üşüyenler için tercih edilebilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Şu model ayakkabıyı kullananlar varsa yazın terletip terletmediğini yazabilir mi?
    http://www.pabbuc.com/scooter_aspendos_0281_float_gri

• quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    bence scooter dockers dan daha kaliteli ve konforlu ayakkabı kalıbı 44 giyen birisi için 44 tam oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: propes

bence scooter dockers dan daha kaliteli ve konforlu ayakkabı kalıbı 44 giyen birisi için 44 tam oluyor.

Alıntıları Göster
    Yaaa yeter artık 10. ayakabayı aldım... bi daha birşey yazmayın kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: uozkan

Yaaa yeter artık 10. ayakabayı aldım... bi daha birşey yazmayın kardeşim

Alıntıları Göster
    Sıcak fırsatlar bazıları için k.kartı borçları da sıcak olacak Akarı yok kokarı yok al dursun ucuzken
  • quote:

Orijinalden alıntı: fblikurt

Dockers gerçek dockers değil 'dockers by gerli'' diye bir firma özellikle bu firmanın ayakkabılarından çok şikayet duydum,zaten dockerrs by gerli ,dockers firmasının faconu olmasına rağmen kendiside ayakkabıları başka bir firmaya ürettiriyormuş.
    Yani fasonun,fasonu oluyor.
    Bu yüzden ayakkabıların kalitesiz olduğundan,dikişlerinin çok kısa sürede patladığından ve rahat olmadığından bahsediliyor.
    Scooter ise by gerli'ye göre daha kaliteli bir Türk firmasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilxx92 -- 21 Haziran 2012; 23:40:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

quote:

Dockert gerçek dockers değil 'dockers by gerli'' diye bir firma özellikle bu firmanın ayakkabılarından çok şikayet duydum,zaten dockerrs by gerli ,dockers firmasının faconu olmasına rağmen kendisine ayakkabıları başka bir firmaya ürettiriyormuş.
    Bu yüzden ayakkabıların kalitesiz olduğundan,dikişlerinin çok kısa sürede patladığından ve rahat olmadığından bahsediliyor.

scooter by gerli olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: fantezimuziginsevilenismi

quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

quote:

Dockert gerçek dockers değil 'dockers by gerli'' diye bir firma özellikle bu firmanın ayakkabılarından çok şikayet duydum,zaten dockerrs by gerli ,dockers firmasının faconu olmasına rağmen kendisine ayakkabıları başka bir firmaya ürettiriyormuş.

scooter by gerli olmasın

dockersin gerli kimseyi germesin arkadaşlar ben çoğu lüx ve pahalı ayakkabı mağazasında görüyorum gerliyi ama hiç dockers ayk. göremedim nedense onun için rahat olun.

• Arkadaslar acil dun siparis verdim 2 tane ayakkabi %50 den. sabah gelir kargo ama ben istemiyorum ysni 3al 2 ode kampanyasindan yararlanmak istiyorum ne yapsam simdi aynilarindan siparis verip 1 adet daha eklicem tabi, sabah gelenide direk geri mi gondersem? Problem olur mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shape Of My Heart

Arkadaslar acil dun siparis verdim 2 tane ayakkabi %50 den. sabah gelir kargo ama ben istemiyorum ysni 3al 2 ode kampanyasindan yararlanmak istiyorum ne yapsam simdi aynilarindan siparis verip 1 adet daha eklicem tabi, sabah gelenide direk geri mi gondersem? Problem olur mu?

Geri almadan gönderirsen iade ile ilgili nasıl bir yol izlerler bilemiyorum ama sitelerinde aşağıdaki açıklamayı yazmışlar.
    2 iş günü içerisinde geri gönderilmesi zorunluluğu Tüketici Kanununa aykırıdır. Yasal süre 7 iş günüdür.
    3 tane ayakkabı 150 TL'ye geliyor ama şu iade-değişim politikaları beni alışveriş yapmaktan soğuttu. Ayakkabılar olmazsa geri gönderim masrafları falan derken işin tadı kaçacak. Malum kargolar şahsi gönderide pahalıya mal oluyor. Sporcum.com, Limango, Morhipo gibi karşı ödemeli alsalar bir dakika düşünmezdim...

pabbuc.com'dan satın alınmış olan ürünlerde bir kusur bulunmadığı halde ürünler "Koşulsuz İade Hizmetimiz" kapsamında iade edilerek para iadesi talebinde bulunulabilir.
    "Koşulsuz İade Hizmetimiz"den fayfalanılabilmesi için ürün alıcıya ulaştıktan sonra en geç iki işgünü içerisinde ürün ile birlikte gönderilen "Değiştirme ve İade Formu" doldurulmuş ve imzalanmış olarak, giyilmemiş, kutusuna ve kendisine zarar gelmemiş olan ürün ve ürün faturaları ile birlikte pabbuc.com'a ulaştırılmak üzere kargo firmasına teslim edilmiş olmalıdır.
    Müşterilerimizden pabbuc.com'a yapılan her türlü gönderinin gönderi masrafları müşterilerimizin sorumluluğundadır.
    pabbuc.com'a ulaşan iade talepleri incelenir ve iade kabulünden sonra iade edilen ürün için ödenen tutar müşterimizin ödeme şekline bağlı olarak ya kredi kartına iade edilir ya da kendi adına bir banka hesabına havale yoluyla ödenir.

Değişim ve iade işlemleri ile ilgili detaylı bilgilerewww.pabbuc.com/degisim-iade adresinden de ulaşabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.