Şimdi Ara

PABBUC.COM Kapandı :( (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.784
Cevap
26
Favori
175.277
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben dün akşam aldım bir kaç parça . ama hala kargolanmadı gözüküyor. bugun de mail attım yollanıcak dediler ama, hala mail gelmedi kargolandı diye. 19:00'dan sonra kargolandı maili alan oldu mu hiç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -engin-

ben dün akşam aldım bir kaç parça . ama hala kargolanmadı gözüküyor. bugun de mail attım yollanıcak dediler ama, hala mail gelmedi kargolandı diye. 19:00'dan sonra kargolandı maili alan oldu mu hiç ?

1 iş günü içinde kargolanmazsa yuzde 10 iade yapacakları yazıor sitelerinde.
  • 2 tane ayakkabı almıştım,

ayakkabılardan bir tanesi bombeleşmiş,kendini bırakmış ,giyince insanı komik bir hale sokan şekilde geldi,
    resmen denenmekten ayakkabı kendini bırakmış,ikiye katlanmış,ayıplı ürün gönderdiler,resim de çektim gönderdim,hala gönderin inceleyelim diyorlar.
    yarın göndericem umarım değiştirirler bu ayakkabıyı,yoksa yine tüketici heyeti yolu gözükecek bana,

sizlerin de bakması için fotoyu aşağıya ekliyorum .

PABBUC.COM Kapandı :(

edit:ayakkabıyı giyince o kırmızı oklu yerler öyle kalıyor hala açık şekilde ,torba ağzı gibi,ayak tabanım gözüküyor tepeden bakınca.böyle ürün mü gönderilir,terbiyesizler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyll -- 11 Haziran 2012; 19:26:00 >

• hocam benim terliklerde yamuk bombeleşme var ama bir iki gün giydin mi düzeliyor

• Bgun diger siparisim olan 3 ayakkabida geldi vr hrpsi birbirinden sahane :) ustelik 1 gunde ulasan kargo icin ayrica tesekkurler pabbuc.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuuhan

hocam benim terliklerde yamuk bombeleşme var ama bir iki gün giydin mi düzeliyor

hocam giymekle düzelecek bir şey değil,giyince şebeğe dönüyorsun zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyll

2 tane ayakkabı almıştım,

ayakkabılardan bir tanesi bombeleşmiş,kendini bırakmış ,giyince insanı komik bir hale sokan şekilde geldi,
    resmen denenmekten ayakkabı kendini bırakmış,ikiye katlanmış,ayıplı ürün gönderdiler,resim de çektim gönderdim,hala gönderin inceleyelim diyorlar.
    yarın göndericem umarım değiştirirler bu ayakkabıyı,yoksa yine tüketici heyeti yolu gözükecek bana,

sizlerin de bakması için fotoyu aşağıya ekliyorum .

edit:ayakkabıyı giyince o kırmızı oklu yerler öyle kalıyor hala açık şekilde ,torba ağzı gibi,ayak tabanım gözüküyor tepeden bakınca.böyle ürün mü gönderilir,terbiyesizler.

BABA ne güzel işte yanlardan üfül üfül hava alır

• bende bunları aldım daha önce pumanın bu modelini kullanan varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: M J

Kargoya verilmiş yarın gelir.

Merak ettim de acaba bu Dockers 212021 Lacivert Nubuk olan ayakkabının fiyatı indirimden önceki hali midir indirimden sonraki mi?
    Bu arada resminizde görüp ben de ayakkabıya bakayım, gerekirse alayım dedim fakat şu an fiyatı 150TL görünüyor. Siz siparişi ne zaman vermiştiniz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: sku

quote:

Merak ettim de acaba bu Dockers 212021 Lacivert Nubuk olan ayakkabının fiyatı indirimden önceki hali midir indirimden sonraki mi?
    Bu arada resminizde görüp ben de ayakkabıya bakayım, gerekirse alayım dedim fakat şu an fiyatı 150TL görünüyor. Siz siparişi ne zaman vermiştiniz acaba?

+KDV var o listede KDV eklenmiyor. Yani fiyatta değişme yok hala 149,99

• quote:

Orijinalden alıntı: Cu_AkdemiR

quote:

quote:

+KDV var o listede KDV eklenmiyor. Yani fiyatta değişme yok hala 149,99

Teşekkürler.

• quote:

quote:

Cumartesi siparişi vermiştim,fiyat aynı görünüyor
    şuanda indirim ile kargo dahil 80tl ye geliyor
    Erkek Ayakkabı - 212021 Lacivert Nubuk / 43138.88 TL1 AdetToplam:138,88 TLKDV:6,32 TLİndirim Kuponu:75,00 TLKargo:5 TLTaksit:-
    80,00 TL

• quote:

quote:

quote:

Cumartesi siparişi vermiştim,fiyat aynı görünüyor
    şuanda indirim ile kargo dahil 80tl ye geliyor
    Erkek Ayakkabı - 212021 Lacivert Nubuk / 43138.88 TL1 AdetToplam:138,88 TLKDV:6,32 TLİndirim Kuponu:75,00 TLKargo:5 TLTaksit:-
    80,00 TL

Yukarıda Cu_AkdemiR nickli arkadaş açıklamayı yapmıştı. Sizin paylaştığınız resimde ürünün KDV'siz fiyatının göründüğünü bilmediğimden dolayı fiyatlarda bir sıkıntı olduğunu zennetmişim. Teşekkürler.

• %50 indirim ne zamana kadar sürüyor?
  • Arkadaşlar aldığım ayakkabılardan 2 tanesi küçük oldu. Bunları iade edeceğim.

Prosedür nasıl? İade eden var mı? Bilgi verir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Arkadaşlar aldığım ayakkabılardan 2 tanesi küçük oldu. Bunları iade edeceğim.

Prosedür nasıl? İade eden var mı? Bilgi verir misiniz?

size gönderilen faturanın altına iade bölümü yapmışlar ,oraya yazıp altını imzalamanız isteniyor,

kargo ücreti size ait olarak gönderim adresine kargoluyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreyunus43

bende bunları aldım daha önce pumanın bu modelini kullanan varmı?

bende aynı puma modelin kırmızısını aldım bakalım yarın gleir denerim. tam ayağıma göre buçuklu sipariş ettim ama işllh uyar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

quote:

Orijinalden alıntı: emreyunus43

bende bunları aldım daha önce pumanın bu modelini kullanan varmı?

bende aynı puma modelin kırmızısını aldım bakalım yarın gleir denerim. tam ayağıma göre buçuklu sipariş ettim ama işllh uyar...

bende normalde 42 kullanırım ama bi kaç yerde kalıbının küçük olduğunu okuyunca 42.5 sipariş ettim inşallah tam oturur ayağıma

• ayakkabı gibi kalıp ve numara farklılıklarının markadan markaya bile değiştiği bir durumda bu tür ürünler satan bir firmanın iade kargo ücretini müşteriye yüklememesi gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abrajj

quote:

Orijinalden alıntı: IMFUNNY

quote:

Orijinalden alıntı: mcburak

Geçmiş mesajlarda bazı arkadaşlar ürülerin orjinal olmadığını, en iyi çakma ayakkabılarında İzmir'de yapıldığını söylemişlerdi. Columbia markasından bir ayakkabıyı orjinal sitesindeki fotoğraflarla karşılaştırdığımda bazı farklılıklar tespit ettim. İyimser olmak adına yeni sürüm eski sürüm olabilir mi acaba diye düşündüm fakat kesin bir sonuca varamadım. Ayakkabının topuk kısımlarının dış kenarlarında dizayn değişiklikleri var. Columbia yazısının altında kalıyor.

Columbia - Romero Trail

orjinal sitenin yönlendirdiği türkçe sayfa :http://www.asports.com.tr/ayakkabi/columbia-ayakkabi-romero-trail-bm3657_81_1399

pabbuc.com sayfası :http://www.pabbuc.com/columbia_romero_trail_gri

Orjinalliği konusunda 229 lira olan yere güveniyorsunda bu 229 a % 50 indirim uygulayan yere güvenmiyormusun diye sorarım sana ey insan :D

Sen yanlış anlamışın adamım ucuz her zaman şüphe çeker bu konular bu yüzden konuşuluyor.

Adam 229 tl yi çakma satarsa o parayı veren orta direk vatandaş o ayakkabının inciğini cinciğini inceler çakma olduğu anlaşılırsa DİREK İADE OLUR iade almazlarsa o paraya o iş mahkemeye kadar gider sonuç satıcı bu riske giremez.

Fakat şu an tr satıcılarında olduğu gibi çakma ayakkabılar benzetilip orjinalin yarı fiyatınında altına satılırsa, alan adam zaten ucuzluğundan şüphelnmiştim der bu paraya anca bu diyip en fazla gider satıcı hakkında kötü yorum yazar satıcıda "ucuza marka aldığınızı unutmayın" yazar :)

Arkadaşlar indirim gözümüzü kör etmesin bu pabbuc sitesinin olayı ne?
    Adamlar ücretsiz değişim ve iade ile çift kargo parası riskine girip orjinal bir ayyakabıyı yarı fiyatına satıp üstüne bide kar mı ediyorlar!?

Hani diycem 5 lira 10 lira kar payı koymuşlar e peki değişim yada iade çıktığında o kar payıda ikinci kargo parası ile uçup gitmez mi.

Nedir bu ucuz ayakkabıların sırrı?

Benim ayakkabılar geldi arkadaş slazenger aldım 2 çift 67 liraydı tanesi 2 tanesine o parayı verdim 5 te kargo ekledim 12 de taksit yaptım 78 mi ne tuttu sanırım ayda 6.6 lira vericem kalitelerinde malzemelerinde işçilikte pek sorun göremedim hatta hiç göremdim

SLAZENGER ULYA SLZ-S12LW2602-002 BEYAZ GRİ
    Hologram No F00779388

SLAZENGER ELCE SLZ-S12LM0209-200 GRİ
    Hologram No F00847679

Varsa sorgulayacak yer orjinalliğini sorgulayabiliriz . umarım columbiada orjinaldr ve herkes adam gibi fiyata istediği ayakkabıyı giyer . herkese iyi geceler

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.