Şimdi Ara

PABBUC.COM Kapandı :( (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.784
Cevap
26
Favori
175.433
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kodu girdiğimde daha önce kullanılmıştır diyor.halbuki yeni üye oldum bes dakika önce.bi hata mı yaptım???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu ayakkabıyı sipariş etmek istiyorum 72 liraya bedava

PABBUC.COM Kapandı :(

Ama gören - kullanan - bilen birileri varmı acaba ? Pumanın 41 rio racer modelini aldım biraz sıktığı için birine hediye ettim. Sonra converse modeli olan hurricane fs 2 'nin 42 numarasını aldım onuda 2 - 3 defa giydim bol geldi karar veremedim ama 41 numarasını alacağım yüksek ihtimalle.

Acaba güzelmidir bu model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reobig -- 7 Haziran 2012; 1:41:32 >

• Bu indirim kuponu olayı sitenin bir açığı mı ? Yoksa firmanın bize sunduğu bir fırsat mı?

Şimdi açıksa almak hoş olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: künefeci

Kodu girdiğimde daha önce kullanılmıştır diyor.halbuki yeni üye oldum bes dakika önce.bi hata mı yaptım???

Kod hala giriliyormu?
    Sepetimde alt kisimda İndirim kuponu kullanmak icin tiklayin diyor orasimi?
    Oraya tikladigimda İndirip kuponunuz yoktur diyor.
    Belkide bitti anlamadim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

Bu indirim kuponu olayı sitenin bir açığı mı ? Yoksa firmanın bize sunduğu bir fırsat mı?

bazı sitelerde kampanya reklamı var,için rahat olsun;ancak kendi sayfasında yok kampanya duyurusu ilginç.
  • quote:

Bu indirim kuponu olayı sitenin bir açığı mı ? Yoksa firmanın bize sunduğu bir fırsat mı?

Sitenin acigi oldugunu zannetmiyorum. Peki siz denedinizmi kod calisiyormu sizde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamivural

quote:

Sitenin acigi oldugunu zannetmiyorum. Peki siz denedinizmi kod calisiyormu sizde?

Evet kullanılıyor. Altta indirim kuponunuz mu var bölümü var oraya girin.

Ayrıca yarın bi arayıp sormak lazım. Hataysa düzeltsinler içim rahat etmedi ya. Eğer kampanyayasa gerçekten iyi sömürülür

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selamivural

quote:

Evet kullanılıyor. Altta indirim kuponunuz mu var bölümü var oraya girin.

Ayrıca yarın bi arayıp sormak lazım. Hataysa düzeltsinler içim rahat etmedi ya. Eğer kampanyayasa gerçekten iyi sömürülür

Hay kafami nereye bakiyorsam? Devam yazisinin altina hic sayfayi kaydirmiyorum.
    Varmis gercekten kod girilecek yer. Tesekkurler.
    Borc zaten cogaldi, bende kararsizim, bir inceleyelim bakalim cok cazip bir sey yoksa
    pass geceriz. Kolay gelsin.

• bi incelemek lazm
  • sitesinde ÜCRETSİZ DEĞİŞTİRME :

"Bu ürünü teslim aldıktan sonra iki gün içinde aynı ürünün başka bir numarası veya rengi ile ya da başka bir ürün ile ücretsiz değiştirebilirsiniz. Tekrar gönderim kargo bedeli de pabbuc.com tarafından karşılanır."

Bulunsun
  • ama fiyattan düşmüyor sizde düşüyormu indirm kuponu girdiğinizde
  • ben deniyorum nike ayakkabı hiç düşmüyor
  • nike lar indirimde değil zannedersem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

quote:

Orijinalden alıntı: @uiKSilveR

quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

hadi yine hesapta olmayan bir harcama çıktı.
    sıcak fırsatlara bakmayı bırakacağım bu gidişle.
    bende bir kangaroos alps aldım.
    kargoyla 45 liraya geldi neredeyse bedava.

bu ındırım kodu yuzde 25 vede yuzde 50 aynı kullanırmıyor sanırsam dımı aarkadaslar bvende converselere bakınıyorum ama

Başlıkta kullanılıyor yazılmış ama bende denedim yemiyo
    Herneyse %50 de yeterli 60 tl 'e 2 tane slazenger ayakkabı aldım

fıyatlar ıyı evet dockers felan ama orjınalmı bır arkladas orjınal dockers olmadıgını yazmıstı sanırsam...

dockerslar orijinalmi?? naavigatör tipini almayı düşünüyorum ( kahverendi deri )

• Sitenin şikayetlerini de bir inceleyin isterseniz, herhangi bir sorunda muhattap bulmamaktan yakınıyor herkes.
  • muadili sitelerden açık ara en kötü marka ve ürün koleksiyonuna sahip bir tane ayakkabı bulamadım hoşa gidecek:)
  • Arkadaşlar dün aldım 33tl ye bugün geldihttp://www.pabbuc.com/dockers_erkek_terlik_208140_kahverengi giyer giymez işte bu dedim hayatımda gördüğüm en rahat ve kaliteli terlik diyebilirim. Kalıbı ne küçük ne de büyük geldi, tam oldu. hemen siyahını da sipariş verdim numarası bitmeden yani önce haber verme sonra alma riskine girmedim size belli olmaz çünkü

• Beyler Nike Ürünlerinde %20 Üzeri İndirim Kullanabilen Var mı ??!!!
  • Şikayetvar.com da baya şikayet almış site. Bir sorun çıkmaz değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.