Şimdi Ara

Paako'nun Ranked Günlüğü (Bronz III'ten Gittiği Yere Kadar) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
2.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayalet neden önermiyorsun? Earlyde statik tercih edilebilir ama pd her yönden daha üstün bi item

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMetallurgist

Hayalet neden önermiyorsun? Earlyde statik tercih edilebilir ama pd her yönden daha üstün bi item

Statiğin özel pasifi hayalet'in özel pasifinden kat kat üstün, verdiği as ve hız da yakın.Statik şu an için daha iyi bir item.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moruga Scorpion

quote:

Hayalet neden önermiyorsun? Earlyde statik tercih edilebilir ama pd her yönden daha üstün bi item

Statiğin özel pasifi hayalet'in özel pasifinden kat kat üstün, verdiği as ve hız da yakın.Statik şu an için daha iyi bir item.

Ben bazen ikisini de tercih ediyorum attack speed yüzünden, çok mu gereksiz olur acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paako

quote:

quote:

Ben bazen ikisini de tercih ediyorum attack speed yüzünden, çok mu gereksiz olur acaba?

Adc'nin gerçek amacı vurabildiğini vurmak, as de bu amaca yardımcı ama ad kadar değil, ikisinden birini tercih edersin, ya da defansif itemden feda edip ikisini de alırsın.O oyuna göre değişir.

• Tides Of Blood kullanıcısına yanıt
    4-5 rün page ? biz boşuna oynamışız şimdiye kadar
  • @Moruga Scorpion işte bazen farmda baya geri kalınca as ağırlıklı çıkıyordum da çıkmayayım madem, teşekkürler. :)

Bu gece ve sabah 5 maç attım, 5ini de kazandık ve serilerde de ilk maçımı kazandım iyi oldu.

Paako'nun Ranked Günlüğü (Bronz III'ten Gittiği Yere Kadar)
    Nami iyiydi , Cho'Gath iyiydi ben de onlara uydum güzel bir maç geçti. :) Ama yine jungle kavgasından dolayı 2 midle oynamak zorunda kaldık da TF bol bol dolaştı.

Karşıda Udyr ve Fiddle dışında iyi adam yoktu, uzadıysa onlar sayesinde uzadı zaten.

Kötüydüm ama Mundo benden de kötüydü. 600 canla tanklayacam diyip saniyesinde ölüyordu falan. Neredeyse Morgana'nın her Q'suna kafa attı, o yüzden de onu kurtaracağım diye kötü oynadım biraz. Master taşıdı oyunu.

Boşuna sevmiyorum Quinn'i. Bütün takım iyiydi. Hepsi beni korumaya çalıştı bilerek bana kill bıraktılar vs. Ben de onların güvenini boşa çıkarmadım. Oyunun sonunda quadra attım, tam ilk pentamı atıyordum ki nexusu kesti minyonlar.

Çok fazla Thresh oynamadım, MF istedi diye Thresh aldım açıkçası çok iyi oynamadığımı da belirterek. İki takımda da felaket küfürler döndü, kaybederiz derken 2 güzel tf atıp aldık maçı. Özellikle fener ve ulti kullanımında hata yaptım ama çok da kötü değildim diye düşünüyorum.

• quote:

@Moruga Scorpion işte bazen farmda baya geri kalınca as ağırlıklı çıkıyordum da çıkmayayım madem, teşekkürler. :)

Bu gece ve sabah 5 maç attım, 5ini de kazandık ve serilerde de ilk maçımı kazandım iyi oldu.

Nami iyiydi , Cho'Gath iyiydi ben de onlara uydum güzel bir maç geçti. :) Ama yine jungle kavgasından dolayı 2 midle oynamak zorunda kaldık da TF bol bol dolaştı.

Karşıda Udyr ve Fiddle dışında iyi adam yoktu, uzadıysa onlar sayesinde uzadı zaten.

Kötüydüm ama Mundo benden de kötüydü. 600 canla tanklayacam diyip saniyesinde ölüyordu falan. Neredeyse Morgana'nın her Q'suna kafa attı, o yüzden de onu kurtaracağım diye kötü oynadım biraz. Master taşıdı oyunu.

Boşuna sevmiyorum Quinn'i. Bütün takım iyiydi. Hepsi beni korumaya çalıştı bilerek bana kill bıraktılar vs. Ben de onların güvenini boşa çıkarmadım. Oyunun sonunda quadra attım, tam ilk pentamı atıyordum ki nexusu kesti minyonlar.

Çok fazla Thresh oynamadım, MF istedi diye Thresh aldım açıkçası çok iyi oynamadığımı da belirterek. İki takımda da felaket küfürler döndü, kaybederiz derken 2 güzel tf atıp aldık maçı. Özellikle fener ve ulti kullanımında hata yaptım ama çok da kötü değildim diye düşünüyorum.

Yavaştan iyi olmaya başlamış, şu mundo'nun olduğu oyunda da Ad'nin suyunu çıkarmışsın biraz, Kanasusamıştan sonra gelen Statik seni baya öne geçirebilir.

• quote:

quote:

@Moruga Scorpion işte bazen farmda baya geri kalınca as ağırlıklı çıkıyordum da çıkmayayım madem, teşekkürler. :)

Yavaştan iyi olmaya başlamış, şu mundo'nun olduğu oyunda da Ad'nin suyunu çıkarmışsın biraz, Kanasusamıştan sonra gelen Statik seni baya öne geçirebilir.

Teşekkürler. :) Açıkçası o maçta Mundo yüzünden kazanacağımızı pek düşünmemiştim. BT'den sonra IE çıkayım demiştim. Ayrıca earlyde işe yaradığını düşündüğüm için 2. bir long sword alıyorum.

Ayrıca sizce Doran's Blade + 1 potla başlamak mı mantıklı yoksa Long Sword + 3 potla mı? Önceden ilk seçenekle başlıyordum da Long Sword + 3 pot ile can yenilemesi daha rahat oluyor bence. Ayrıca potlar bitse bile 440 altına Vampiric alabiliyorum.

Bugün 2 maç attım da serilerden düştüm maalesef. Ss alamadım ancak ilk maç Ahri ile mid gittim, Heimer vardı karşımda o lanet turretleri yüzünden baya zorlandım ama ölmedim hatta jungler sayesinde öldürdüm, ama verdik maçı.

Sonra Lulu ile oynadım ki facia oldu o maç. Yanımdaki Adc tam bir hödüktü, ultim skillerim cd'deyken niye basmadın diye ana bacı sövdü bütün maç, 3-4 kere double kill yapacakken birini bile öldüremedi, ultiyi atmak için uzakta olup atamadığım için yine küfür etti, base attığım için küfür etti vs. vs. haliyle iyi bir maç olmadı, sonunda herkesi ignorladım ama ben de genel olarak kötü oynadım. Neyse sağlık olsun :)

•  Paako'nun Ranked Günlüğü (Bronz III'ten Gittiği Yere Kadar)

Valla 20 mbit internet ve pingtest'ten (Frankfurt) 50 ms ping almama rağmen oyunda 120 ping vardı ama onu geçtim karakter sürekli donuyordu, öldüğümde göremiyordum vs. vs. Biraz takıma yardım edeyim dedim en azından ama daha beter oldu ben de base'de durmaya başladım ama oyun gitti sonuçta. Ondan sonra da dün oyuna girmedim bir daha.
  • Bugün ilk defa bir maçı first pick olmama rağmen dodgeladım. Biri bot pre bot pre diye tutturdu last pickteki mid alırsanız ben de alırım 2 mid gideriz dedi. Vi ile jungle dönecektim ama baktım bunlar bana dert olacak en iyisi çıkayım dedim. 5 dakika ceza yedim ama pişman değilim.
    Takım genel olarak çok iyiydi, bu maçtan sonra serilere kaldım.

Vi ping 500 diyip afk kaldı, Sivir de ben 1-2 kill alınca banane feedliyorum ben dedi. Takım iyi olsaydı benim çekişlerim sayesinde çok rahat alabilirdik aslında. Build acayip biraz farkındayım da Sivir mal olunca defansif oynamayayım dedim mecbur.

Ahri'yi You Better Run eşliğinde oynadım çok zevkli oldu.

İlk dakikalar kötü başladım, daha doğrusu Tristina'nın Barrier + Ignite aldığını fark edemedim, o yüzden öldürebilecekken ölüp first blood'u verdim. Ama sonradan toparladım. Akali sırf benim üzerime oynadı o yüzden tebrik ettim valla, diğerlerini bıraktı ilk beni aradan çıkarmaya çalıştı. Yine de skor fena değil.

Bronz 4 oldum böylece. Bu gece 3 olmaya çalışacağım.

Sen Bronz 4'sün dediler beni ezdiler :( Ama 3 ulti ile oyunun kaderini değiştirdim.

Bu maçı verdiğimize inanamadım. Resmen nexustan döndü oyun. Fantezi yapıcaz diye oyun verdik.

Graves iyi başlasa da tflerde Valor olarak güzel katkılarda bulundum.

Bu maçı uzattıysa Gragas uzatmıştır. Ultileri güzel kullandı ama takımı pek iyi değildi. Katarina ultilerle bişeyler toplamaya çalıştı ama olmadı.

Yorum bile yapmıyorum. Kassadin ile Wukong oyundan çıktı, Nunu zaten en başından beri feedliyordu, Noc da oyunu bilmiyordu, heroyu bilmese sadece daha iyi oynardı. Sur da vermediler tek başıma uzatayım bari dedim de anca boşa öldüm.

Kötü başlamıştım ama sonradan toparladım. Ama Malphite Kha'zix'i ilah etti bot prede de akıl olmayınca böyle oldu.

İnat ettim devam edecektim de sıradayken 2 tane velet feedliyecez falan dedi supp olmasına rağmen 2 supp aldılar falan, sinirlendim çıktım ben de. 30 dakika ceza verdi kapadım oyunu.

• Takip umarım güzel bir yere gelirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farm'ın kötü. 30 dakikada bence en az 200 farmın olması gerek. Onun dışında bronz'u haketmiyorsun. Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICreativee

Farm'ın kötü. 30 dakikada bence en az 200 farmın olması gerek. Onun dışında bronz'u haketmiyorsun. Takip

Teşekkürler. Aslında farma eskisinden daha iyi başlıyorum bu aralar ama bu erkenden midde toplanma olaylarından dolayı vs. sonlarda çok düşüyorum. Ona bir çözüm bulmam gerekli.

@xPesya Teşekkürler. :)

Bugünkü maçlar rezaletti diyebilirim. SS almadım sinirden, ama bir daha bu saatlerden önce oyuna girmem artık.
    Oynadığım en iyi Jungle oyunu diyebilirim rahatlıkla. Vi'a tank değil de ofansif kabiliyetlerle girmenin daha mantıklı olduğuna karar verdim -en azından bronz seviyede- Renekton bi kere son anda beni öldürdüğü için 2-3 kere teke tek attık (bilerek değil tabi) ve hepsini aldım uyuz oldu.

Kolay maçtı, bilerek uzattık, iyi ki vermedik bu maçı.

Fizz'in Mordekaiser'e 234234 kere ölmesi sonucu ve Aatrox'un toptan Tryn'dan killeri toplamasıyla oldu. Morde öyle bir duruma gelmişti ki vurduğum işlemiyordu.

Caitlyn'in kill sayısı fazla görülebilir ama lane aşamasında en fazla 1 kill vermişimdir. Riven Jax'ı ilah etti. Lane'den 0/6 falan çıktı. Ben tek başıma Jax'ı eritebildim karşı takımın geri kalanı pek iyi değil bizimkiler de diğerlerini alır ama bizimkiler de iyi çıkmadı.

Lane'de iyiydim de sonradan eridim baya. Darius kendi kendini counterladı zaten, bi de lanede kaybedeceğini anladığında aval aval jungleda dolaşmaya başlayınca tanklar daha tank olabildi, onları da eritemedik zaten.

İlk 10 dakika Q tutturamadım resmen. Gerçi Draven da beceriksizdi. Ben sonradan düzeldim de rakipler baya iyi olmuştu, birini çekiyordum bizimkiler gelene kadar ölüyordum.

• Bu gece baya maç attım da 3 puanda mı neyim o yzüden bütün maçları atmaya gerek görmedim. Çıkamayacam sanırım buradan.
  • 2 gündür pek oynayamıyorum o yüzden güncellemedim (Gerçi son maçım Shyvana ile oldukça iyiydi ama o ara oynadığım maçlar IQ seviyesi düşük bolca kişi içerdiğinden sinirlenip ss almamıştım.) ama bir sorum olacaktı; (umarım takip eden vardır konuyu)
    Şu an 7000ip mevcut ve ip boostumun bitmesine 1.5 gün falan var, bitene kadar 11bin falan yaparım sanırım. Sizce her türlü ründen almaya mı özen göstersem (3 sayfam var sonuçta fazla abartamıyorum şu anlık) yoksa Kha'zix tarzı oyun taşıma kapasitesi yüksek herolara mı yönelsem. Ne dersiniz?
    Çok saçma bir maçtı. Early'de hepimiz çok kötüydük, sonra Jax'ı kastırmak için uğraştık maç gitti geldi baya ama sonunda kazandık.

Karşı takım çok kötüydü. Kolay bir maç oldu genel olarak diyebilirim.

Karşı takımda Jinx ile Evelynn çok kötüydü açıkçası. Dakika 18de falan Nexus'a gelmiştik ama fantezi yapacağız diye uzadı baya. Runaan'ı oyunun son anı aldım bilerek.

Bronz III serilerine kaldım. Gece onları atacağım, umarım düşmem.
    Ayrıca Rp ile Draven ve Ezreal aldım bugün. Ezreal'ı deneyemedim ancak Draven Bronzda çok güzel maç taşır gibi duruyor. (Gerçi botlara karşı oynadım ama olsun.) Normal game'de bir türlü adc bırakmadılar deneyemedim. Bronz III'e geçersem deneyebilirim.

• Merakla bekliyorum sonuclari basarilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.