Şimdi Ara

p990 navigasyon? nasıl çalıştırılır:))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • google map çalışıyor ama ben navigasyonu bir türlü çalıştıramıyorum bunun ile ilgili linlk açıldı mı bilemiyorum ama en azından bana kolay navigasyon programları varsa söylermisiniz indireyim

• SE P990 dan mı bahsediyorsun yoksa
  • şey şu lg black optimus 2x 990 dan bahsediyorum galiba bir türlü ezberleyemedim telefonumun modelini ya:( çift çekirdekli olanından galiba.
    sende olmasan benim halim harap olacak galiba moondalina arkadaşım. cumartesi şileye kabakoza gidecem hani bari ilk defa bir android aldık keyfini çıkaralım dedim ama teknoloji özürlüsü çıktım
  • dost ana konuya yazsana
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferdurukan

şey şu lg black optimus 2x 990 dan bahsediyorum galiba bir türlü ezberleyemedim telefonumun modelini ya:( çift çekirdekli olanından galiba.
    sende olmasan benim halim harap olacak galiba moondalina arkadaşım. cumartesi şileye kabakoza gidecem hani bari ilk defa bir android aldık keyfini çıkaralım dedim ama teknoloji özürlüsü çıktım

Hepimiz teklonoji özürlüsüyüz bilmişlik yaptığımıza bakma sen, sağdan soldan öğreniyoruz

Telefonun kendi navigasyon programını aç ayarlara gir orada internet bağlantısı açıksa onu kapat, GPS uydusu tek açık olsun. Daha sonra asıl önemli olan hangi şehirde bulunduğun, programı aç 1-5 dk arası bekle bakalım GPS uydusuna bağlanmaya çalışması gerek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.