google map çalışıyor ama ben navigasyonu bir türlü çalıştıramıyorum bunun ile ilgili linlk açıldı mı bilemiyorum ama en azından bana kolay navigasyon programları varsa söylermisiniz indireyim
SE P990 dan mı bahsediyorsun yoksa
şey şu lg black optimus 2x 990 dan bahsediyorum galiba bir türlü ezberleyemedim telefonumun modelini ya:( çift çekirdekli olanından galiba. sende olmasan benim halim harap olacak galiba moondalina arkadaşım. cumartesi şileye kabakoza gidecem hani bari ilk defa bir android aldık keyfini çıkaralım dedim ama teknoloji özürlüsü çıktım
dost ana konuya yazsana
quote:
Orijinalden alıntı: zaferdurukan
şey şu lg black optimus 2x 990 dan bahsediyorum galiba bir türlü ezberleyemedim telefonumun modelini ya:( çift çekirdekli olanından galiba. sende olmasan benim halim harap olacak galiba moondalina arkadaşım. cumartesi şileye kabakoza gidecem hani bari ilk defa bir android aldık keyfini çıkaralım dedim ama teknoloji özürlüsü çıktım
Hepimiz teklonoji özürlüsüyüz bilmişlik yaptığımıza bakma sen, sağdan soldan öğreniyoruz
Telefonun kendi navigasyon programını aç ayarlara gir orada internet bağlantısı açıksa onu kapat, GPS uydusu tek açık olsun. Daha sonra asıl önemli olan hangi şehirde bulunduğun, programı aç 1-5 dk arası bekle bakalım GPS uydusuna bağlanmaya çalışması gerek