Şimdi Ara

P910i (İyi kullanılmış + Garantili+512 MB MS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • P910i'nin özelliklerini ayrıca anlatmaya gerek yok. Telefonum, temiz kullanılmıştır. Ekran üzerinde veya kapak üzerinde herhangi bir çizik yoktur. Sadece 1.5 denelik kullanımdan kaynaklanan dikkat dahi çekmeyecek derecede boyada aşınma var.Telefonun garantisi devam etmektedir ve 6 ay daha garanti altındadır. 32mb+512mb memory stick pro duo kartı ve ilk gün kutunun içinden çıkan bütün aksesuarı ile birlikte satıyorum.

Telefonuma ciddi alıcıların başvurmasını rica ediyorum.

Not: Ürün ile ilgili merak ettiğiniz herşeyi bana sorabilirsiniz.

Boy (boy X en X gen.) 115 x 58 x 26
    Ağırlık 155 gram
    Konuşma Süresi 780 dakika
    Bekleme Süresi 400 saat
    Ekran 256 renkli TFT
    Zil 24 ton polifonik ses
    Melodi Programlama Var
    Hesap Makinesi Var
    Tarih Var
    Saat/Alarm Var
    Telefon Hafızası 64 MB
    Dahili Modem Var
    İnfra-Red Göz Var
    Değişebilir Kapak -
    Şebeke GSM 900/1800 Tri band
    Son Aranan Numaralar Var
    Cevaplanan Çağrılar -
    Cevaplanmayan Çağrılar Var
    Titreşim Var
    Oyun Var
    Pil Türü Li-On
    Sesle Arama Var
    WAP Var
    BlueTooth Var
    GPRS Var
    Sesli Komutlar Var
    Radyo -
    Ajanda Var
    SD/MMC Kart Yuvası Var
    Entegre Kamera Var
    Akıllı Metin Girişi (T9) -
    Resimli Mesaj Evet
    MMS Evet
    EMS Evet

Fiyat pazarlıksız 450 YTL dir..

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• siyah sx1 ile takas war mı?
  • siyah sx1 imde var zaten teşekkürler.

• fiyat yuksek bence..
  • kimseye zorla birşey satmıyoruz, yüksek buluyosan kendine sakla hocam.
    Teşekkürler.

• $uanda 100ytl desen dahi almam zaten senden.sen burda satı$ yapiyorsan insanların fikirlerine saygı göstereceksin..ben az demişim cok demişim kimi ilgilendirir.kendi fikrim o. ve kendi fikrimide burda beyan edebilirim.kimsede karşı cıkamaz..

Neyse iyi satı$lar...
  • Tamam masterfa .

Satış devam ediyor arkadaşlar, lütfen yüksek yada alçak gibi yorumlarınızı kendinize saklayın, PM den ulaşırsanız sevinirim.
    İyi eylenceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prehistoric -- 13 Ocak 2007; 13:19:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pm attım hocam
  • quote:

Orjinalden alıntı: masterfa

$uanda 100ytl desen dahi almam zaten senden.sen burda satı$ yapiyorsan insanların fikirlerine saygı göstereceksin..ben az demişim cok demişim kimi ilgilendirir.kendi fikrim o. ve kendi fikrimide burda beyan edebilirim.kimsede karşı cıkamaz..

Neyse iyi satı$lar...

ama en ÖNEMLİ noktayı unutuyorsun. Satışı baltalamak. Senin hakkının bittiği yer işte burası. Arkadaş başlık açmış, bilgilerini yazmış resmini eklemiş ve kafasındaki fiyatı yazmış. Senin bu şekilde olumsuz fikrin alıcıların kafasını karıştırma ve satışı baltalamay yöneliktir.

Olumsuz cevap atmak yerine PM atarak fikrini belirtse idin ne değişcekti?
    Alıcı isen zaten verebileceğin rakamı PM atarsın. Alıcı değilsin demekki ve arkadaşın başlığını kirletme !

İyi satışlar arkadaşım

• ~ yknTR ~ Teşekkür ederim, arkadaşa okkalı cevap yazmıştım daha sonra sildim gerek yok tartışmaya sonuçta, nihayetinde adamın 2. mesajı ve 2 mesajıda benim topiğe atmış, medyadaki ünlüler gibi tartışma yarattıkça burda seviyesi büyüyor sanmış herhalde. neyse satış devam ediyor arkadaşlar...

sahinsanto arkadaşım teklifin için teşekkürler, takasta w810 ile düşünüyorum eğer butip teklifi olanda varsa Pm ile ulaşabilir.
    herkese iyi eylenceler.

• quote:

Orjinalden alıntı: prehistoric

~ yknTR ~ Teşekkür ederim, arkadaşa okkalı cevap yazmıştım daha sonra sildim gerek yok tartışmaya sonuçta, nihayetinde adamın 2. mesajı ve 2 mesajıda benim topiğe atmış, medyadaki ünlüler gibi tartışma yarattıkça burda seviyesi büyüyor sanmış herhalde. neyse satış devam ediyor arkadaşlar...

dostum sen neden bahsediyorsun ya ? mesaj sayısı falan ? forumu okumadın sanırım . 2. el bolumunde mesaj sayisi ile ilgili bi baslık olcak sanırım. onu oku ogren anla sonra konus..benimle seviye muhabbeti yapma ayrıca.karsındaki kişinin seviyesinin ne olacagini/olduguna sen karar veremessin.buraya 3-5 mesaj yazıncada seviye buyumez.saçma saçma konusmalara girmiyelim lutfen..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.