Bildirim
p910i 5 ayLık 500 ytL sizce fiyat iyi mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Konunun Etiketleri
Giriş
-
alıyor musun? satıyor musun?
eğer alacaksın telefon güzel abim kullanıyor fiyatı da güzel.
_____________________________ Msn : m.a.g@msn.com l-l=l-l Alış-Veriş Yaptıklarım l-l=l-l kyorhanİstanbul - Meneme2002Ankara -RabesantrataBursa - Residentİzmit - Unformatİstanbul - AdministratorÜrgüp - XSamsun - Yarasa125Ankara - Sktemİstanbul - KültiginAnkara - FotifotiElazığ - Seres76Ankara - MCSA_Haspectrumİstanbul - Cod ve Cigabyteİstanbul - HainevlatokkesAnkara - H2OAnkara - MekinciogluAnkara - Amdfanaticİstanbul - OmsekuEskişehir - Bahadir_badoİstanbul - Arbiterİstanbul - Gøød chãrlotteBilecik - OrayAnkara - Muho06Ankara - Eskobar35İzmir - Tem29Antalya - BresyuBursa - Scarabİstanbul - Darth Vader RSi ve Cliorsiİstanbul - LogerAnkara - WoxedAnkara - AsyapageAnkara - RamadaneBursa - HederahelixEskişehir - Elektronik_BeyinAnkara - CraNiuM__Ankara - -
bence çok uygun
forumda küçük bir araştırma yaparsan 700 ytl civarında satıldığını görürsün_____________________________ tel:siemens sxg75
işlemci: intel 3.4 -
yok satmıyorum aLmayı düşünüyorum arkadaşLar. yorumLarınız için teşekkürLer. ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
_____________________________ -

_____________________________ "Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır." M. Kemal ATATÜRK -
sebep ? konuyu yanLış yere faLan mı açtım ? ______________________________
Yok..
Sen doğru yerde açtın da forum, yanlış yerde duruyo..
Senin bi kabahatin yok yani..
Şu modlarda bir türlü doğru yere koyamadılar koca forumu...
_____________________________ Türkiyenin en büyük problemi, arkasından gideceği bir Atatürk'ün daha gelmesini beklemektir.
Bu problemin çözümü ise çok basittir. O da, " ATATÜRK OLMAK ! "'tır. Atatürk olmak için, onun düşünceleri, senin " Yaşam Tarzın " olmalıdır.
Kurallar, insanlar ve onların yararları içindir, olmayanları veya herkes için eşit olarak uygulanmıyanları, çiğnenmek için yapılmıştır.
-
daLga geçmek yerine insan gibi cevap vermeyi denesen.. ______________________________
espiri yapmış tacuk ta oturmuş hani neyse yanlış yere acmışın dostum bızde tabı sazan gıbı daldıık 500 e p910i
quote:
Orjinalden alıntı: arcelor
quote:
Orjinalden alıntı: leet
daLga geçmek yerine insan gibi cevap vermeyi denesen..
offfff koymuş... arcelor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 26 Aralık 2005 22:21:36 >_____________________________ -
konuyu yanLış yere açtığım için özür diLiyorum. iLgili modLardan konunun doğru yerine taşınmasını rica ediyorum. ayrıca forumda insan gibi cevap verebiLen arkadaşLar gördüğüme sevindim. bazıLarı yaLnızca insan takLidi yapıyor da..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leet -- 26 Aralık 2005 22:31:22 >______________________________
helal sana leet kardeş bu lafda cuk oturmuş yane birilerinin kafası yarıldımı bilmem 

Arkadaşım kusura bakma sana tavsiyem 500 ytl ye bende bulsam kaçırmam hele telefon temizse hiç kaçırma hemen al...
Benim yazdığım mesaj bir arkadaşa idi ama senin topiğini kirlettim kusura bakma...Şimdi affettirmşimdir inşallah..._____________________________ -
önemLi deiL görüşLeriniz için teşekkürLer.. ______________________________
quote:
Orjinalden alıntı: x2yk
quote:
Orjinalden alıntı: arcelor
quote:
Orjinalden alıntı: leet
daLga geçmek yerine insan gibi cevap vermeyi denesen..
offfff koymuş... arcelor
Ara gaz verme
Benim bi üzerimdeki arkadaşın esprisine güldüm ben.Ortalığı karıştırmaya çalışma.
O kullandığın argo kelimeyi de sil oradan
Önce ortalığı germek için kışkırtıcı mesaj at, sonrada özür dile topiğini kirlettim diye.Gözlerimi yaşarttın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arcelor -- 27 Aralık 2005 1:39:43 >_____________________________
-
leet arkadaş nerden buldun bu paraya bizede söle hatta fazladan varsa bende alabilirim 7-8 aylık olsada olur bence hiç kaçırma hemen al _____________________________ -
eLden aLıcam memur bi arkadaş.. aciL para sıkıntısında maLum memuriyet, ben taLip oLdum aLıyorum teLefonu karar verdim. bu arada p910i nin en ucuz sıfırı 800 ytL imiş arkadaşLar kdv dahiL.. ______________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler