Şimdi Ara

P910i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar. bunca zaman sonra p910i alınır mı?
    alınırsa ne kadar verilmeli yok alınmaz derseniz ona eşdeğer veya daha üst ne model önerirsiniz?

teşekkür ederim

• kardeşime aldım gayet güzel bir telefon.ses kalitesi türkiyede hiçbir telefonda yok.tek eksi yönü kamera ama oda eksi sayılmaz bence neden dersen sonuçta bu bir smartphone ve kamerayla vurgulanmadı p910.p910, p990 gelene kadar en iyi en baba symbianlı tel bence.mükemmel bir cihaz.

genpadan 850ye aldım.daha ucuza bulunur mu bilmem?

bence alınır
  • şu anda p910i kullanıyorum daha dogrusu telefonu cozmeye calısıyorum fakat bir türlü gprs e baglanamadım,adsl e bile baglandım...bence harika bişe ses kalitesi süper bide 1gb lık memory stick aldımı herşey tamamdır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknode

kardeşime aldım gayet güzel bir telefon.ses kalitesi türkiyede hiçbir telefonda yok.tek eksi yönü kamera ama oda eksi sayılmaz bence neden dersen sonuçta bu bir smartphone ve kamerayla vurgulanmadı p910.p910, p990 gelene kadar en iyi en baba symbianlı tel bence.mükemmel bir cihaz.

bence alınır

Abartılırda, bu kadar abartılmaz... ( Gürsel sana yakışmıyor, ben seni böyle tanımıyordum, yazık !!! )

Dünyanın en iyi ses veren telefonu P910i değildir, hiç bir zaman olamazda. Ha tamam ses kalitesi iyi güzel birşey demeyiz, ama ABARTMA!!!

Çift hoparlörlü telefonları unutma, 3D Surround donanıma sahip telefonları unutma!!!

• attra valla bende seni böyle bilmezdim.

Bende ikinci el bir adet p910i aldım ve herşeyiyle mükkemmel tabi bana göre. Telefonun ses kalitesine gelince elbette ondan sonra çıkmış çift hoparlörlü tellerle kapışmıyor ancak kulaklığı ile müzik dinledim ve ses kalitesi beni olağan üstü etkiledi. ne 6630 ne mpx200 hiç birinde böyle ses duymadım hem çok yüksek hemde çok kaliteli.

Ben şu an için en iyi seçim p910 dur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

Bende ikinci el bir adet p910i aldım ve herşeyiyle mükkemmel tabi bana göre.

ikinci el kaça aldın bu arada?
    0 ile 2. el arasında fark nasıl?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aTTra

quote:

kardeşime aldım gayet güzel bir telefon.ses kalitesi türkiyede hiçbir telefonda yok.tek eksi yönü kamera ama oda eksi sayılmaz bence neden dersen sonuçta bu bir smartphone ve kamerayla vurgulanmadı p910.p910, p990 gelene kadar en iyi en baba symbianlı tel bence.mükemmel bir cihaz.

bence alınır

Abartılırda, bu kadar abartılmaz... ( Gürsel sana yakışmıyor, ben seni böyle tanımıyordum, yazık !!! )

Dünyanın en iyi ses veren telefonu P910i değildir, hiç bir zaman olamazda. Ha tamam ses kalitesi iyi güzel birşey demeyiz, ama ABARTMA!!!

Çift hoparlörlü telefonları unutma, 3D Surround donanıma sahip telefonları unutma!!!

Gürselin birşeyi abarttıgı yok
    Bende P900 kullanıyordum şu an piyasada çift hoparlorlu diyebilecegin telefonların sayısı bir elin beş parmagını bile geçmez Eger piyasada ki en iyi ses kalitesi olan telefon hangisi diye sorulursa Benim de buna verecegim cevap kesinlikle P900 - P910i olur.

• ben gittigidiyordan aldım ikinci el. 16 ay garantili hiç çiziksiz bütün aksesuarları yanında ve artı olarak hbh 660 model bt kulaklıkla beraber 650 ytl ye aldım. Bt kulaklık sıfır 160 milyon yani bana 500 e geldi gibi bişi oldu kredi kartı ile tek çekim yaptım ama bir ay sonraya atladı ödeme iki taksit gibi bişi oldu.

Benim cihazı gören sıfır zannediyor gerçi beni tanıyanlar bilir ikinci el almam onun için tabi ama sonuçta makina çok temizdi gerçekten arkadaş iyi bakmış sağolsun pil performansı ilk günler çok iğrençti ama sonra ne oldu ise çok güzel gitmeye başladı.

Hatta dün akşam saat 9 gibi pil bitti uyarısı verdi sabah 9 a kadar bekledi. Yani pil bitti diyince bile 12 saat bekliyor. Ben pda da kullandım 6630 da kullandım ama bu telefon gerçekten çok güzel herkese tavsiye edebilirim.
  • Yaw tamamda, Dünyanın En iyi ses veren telefonu demiş. Kanıtlandı mı? Yooo.. O zaman en iyi ses veren telefonu değilmiş..

Uzatmayın lütfen, teknode benim ne demek istediğimi anladı..
  • Hangi konuda beni böyle bilmezdin? Valla aTTra her zamanki aTTra, fark yok sadece " dünyanın en iyi ses veren telefonu " demesine sinirlendim biraz, sadece o..
    quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

attra valla bende seni böyle bilmezdim.

Bende ikinci el bir adet p910i aldım ve herşeyiyle mükkemmel tabi bana göre. Telefonun ses kalitesine gelince elbette ondan sonra çıkmış çift hoparlörlü tellerle kapışmıyor ancak kulaklığı ile müzik dinledim ve ses kalitesi beni olağan üstü etkiledi. ne 6630 ne mpx200 hiç birinde böyle ses duymadım hem çok yüksek hemde çok kaliteli.

Ben şu an için en iyi seçim p910 dur.

• stres yapmayalım arkadaşlar gereği yok.
    en iyi veya değil ama herkesi bi yere kadar tatmin ediyor anladığım kadarıyla.
    söyledikleriniz doğrultusunda almaya karar verdim ama min fiyatı nerde ve nasıl bulurum onu düşünüyorum
  • al bence de bana sorarsan ben çok karlı bir alış veriş yaptım bence sende dene gittigidiyordan şansını ama garantili olsun
  • quote:

quote:

bence alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 3 Kasım 2005, 20:54:07 >

• quote:

quote:

quote:

bence alınır

abim gibi sevdiğim senden bu sözleri duymak beni şok etti.abi yazımı iyi okur musun? dünyanın demedim türkiyenin dedim

Motorola E398 Çift Hoparlörlü 3D ses..

• ben nerrdeyse birçok teli denedim ama p910i gibisini görmedim.neyse konuyu kapatıyorum.hepinize iyi forumlar.teknodeye güle güle
  • Bi telefon hoparloru için kavgaya degmez ortada bir yanlış anlaşılma da var piyasa da bulunabilirlik açsından Tr ile dünya pazarı karışmış
    Kapansın konu !
  • arkadaşlar tartışmayı bırakalım da bana yardım edin
    sony hpr-20 radyolu kulaklıkla beraber 670-700 civarına buldum. 2 hafta kullanılmış 2 yıl garantili
    ne dersiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: attractivegipsy

Bi telefon hoparloru için kavgaya degmez ortada bir yanlış anlaşılma da var piyasa da bulunabilirlik açsından Tr ile dünya pazarı karışmış
    Kapansın konu !

Yok bizimkisi kavga değil, asla olmazda.

Neyse biz hallettik zaten.. İyi yazışmalar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mersahin

arkadaşlar tartışmayı bırakalım da bana yardım edin
    sony hpr-20 radyolu kulaklıkla beraber 670-700 civarına buldum. 2 hafta kullanılmış 2 yıl garantili
    ne dersiniz?

hpr 20 ne kadar ediyor normal şartlarda
  • güzel soru ama onun direk fiyatını nette bulamadım. ama bi arkadaş o serinin 17 modelini 37$ a aldığını söyledi.
    bide bu fiyata Nokia Bluetooth boom set dahil edecek galiba. nokianın sitesinden baktım ama yine fiyat yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.