Şimdi Ara

p90x mi yoksa salona mı başlamalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. 17 yaşındayım. 1.76 ve 110kiloyum. Amacım bu yaza verebildiğim kadar kilo vererek girip bir dahaki seneye de iyi bir vücutla yaza girmek. Şimdi soruma gelelim. İlk planıma göre sizce evde p90x insanitye mi başlamalı yoksa salona mı gitmeli? Salon olarak kadıkoydeki Sports Internationalı düşünüyorum.

    Bu arada arkadaşlar arasında konusu geçtiğinde niyeyse kimse 110kg olduğuma inanmıyor. 80-85 taş çatlasa 90 gosterdigimi soyluyorlar bunun olayı ne acaba ? Evdeki tartı felan mı bozuk acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: MeDaLion_

    Arkadaşlar merhaba. 17 yaşındayım. 1.76 ve 110kiloyum. Amacım bu yaza verebildiğim kadar kilo vererek girip bir dahaki seneye de iyi bir vücutla yaza girmek. Şimdi soruma gelelim. İlk planıma göre sizce evde p90x insanitye mi başlamalı yoksa salona mı gitmeli? Salon olarak kadıkoydeki Sports Internationalı düşünüyorum.

    Bu arada arkadaşlar arasında konusu geçtiğinde niyeyse kimse 110kg olduğuma inanmıyor. 80-85 taş çatlasa 90 gosterdigimi soyluyorlar bunun olayı ne acaba ? Evdeki tartı felan mı bozuk acaba ?

    dostum neredeyse aynı durumdan müzdaribiz bence önce insanity e başla 66 gün sonunda yemene içmene dikkat edersen rahat bi 8-10 kilo verirsin yeme içmeni düzene sokarsın vede arada bi yorgun düşer pes etme durumuna gelirsin ama eğer kendini motive edersen çok güzel sonuçlar alabiliyorsun emeğin boşa gitmiyor yani benim ilk ayım biticek bu pazar neredeyse 6 kilo verdim ama ilk hafta çektiğim acıları hiç bi zaman çekmemiştim düşün artık ardından da p90x e başlayabilirsin ki bende öyle yapıcam bunun sonunda da yağlardan arınmış bi vücudun olur en azından daha sonra hacim kazanmak istersen gidebilirsin salona yada p90x e devam ederek mükemmel vücud kazanabilirsin ama spor hayatının bi parçası olmalı yani toplamda 5 ay yapıp ömür boyu gidicek bi şey değil rutine dökmelisin




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.