Şimdi Ara

p900 kasa sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar telın kasasında bı dolu cızık var ve goz zevkımı bozuyor yenı bı p900 kasası nereden bulabılırım ve ne kadara patlar sımdıden yardımlarınız ıcın saolun

• ya arkadaslar bılen varsa acıl mesaj atsın buraya cok onemlı benım ıcın sıkıldım cunku artık cızık cızık kasa gormekten yardımlarınızı beklıyorum
  • Merhaba dostum,.
    Sony Ericsson Teknik servisleri var;
    Bende P900 telefonumum on kapayini degistirmistim ve 25YTL odemistim (iscilik dahil)
    Sana Bayrampasa Sony Ericcson Teknik Servisinin telefonunu veriyorum, fiyat sorarsan telefonda bilgi veriyorlar.
    02124371058 Asya Telekom (Gıda Center-Kartaltepe/Kocatepe Metrosuna cok yakin)
    Umarim faydali olabilmisimdir.
    nashi
  • oncelıkle cok saol pekı kasayı tamamen deıstırıyorlarmı
  • Yeni kasayı çizmeyeceğine söz veriyor musun
  • Guzel dostum,..
    Yetkili servisi aradiginda, mutmain olacagin daha net cevaplar verirler.
    Ancak yine de bilgin olmasi icin bir iki izahatta bulunayim;
    - Komple kasayi degistiriyorlar (acilir-kapanir tus takimi haric) o zaman sordugumda 55-60YTL arasiydi. (iscilik dahil)
    - Kasanin sadece ust kismi (yani ekrani cerceveleyen kisim) 25YTL (iscilik dahil)
    - Acilir-kapanir tus takimi (yanlis hatirlamiyorsam 50YTL)
    - Ekran (yanlis hatirlamiyorsam 70-100YTL)

Ifade ettigim gibi, teknik servisi aradiginda daha guncel fiyatlar alabilirsin, sahsi kanaatim dahada uygun fiyat alabilirsin.
    Hatirlatmak isterim; teknik servislerin fiyat uygulamalari farklilik arzediyor.
    Zamaninda bircok yetkili Sony Ericsson yetklisi servisi aramistim ve en uygun fiyati veren (yol masrafinida ekyelerek) yetkili servisi olan Bayrampasa Asya Telekomu (Bayrampasa da ikamet ediyorum) tercih etmistim.

Nesen bol olsun.
  • pekı tesekkur ederım hersey ıcın saol
  • Arkadaşım ben sana komple kasayı ön-arka-pil kapağı ve tuş takımını 60 ytl ye getiririm istersen.Tabi ürün yan sanayi ama telefona uyumu ve bütün sony ericsson yazıları filan yazıyor...
  • Bence orjinal al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.