Şimdi Ara

P900 için Video Converter lazım!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Neşeniz bol olsun.

P900 telefonumda izlemek ve dinlemek için *.rm (RealPlayer) datasını hem *.3gp hem de *.mp3 çevirebilecek Converter arıyorum.
    Bu konuda tecrübesi/malumatı olan arkadaşlar bana yazılım adı ve indirebileceğim link verebilirler mi?
    P900 telefonum *.rm datalarını çalıştırır mı?

Kullandığım ancak çeviremeyen yazılımlar şunlardır;
    - Nokia Mutimedia Converter Pro v2.0 (Full version)
    - Xilisof Video Converter and 3GP Video Converter (Full version)
    - Easy Video Converter (Full version)
    - ImTOO 3GP Video Converter (Full version)

Yardımlarınız için şimdiden müteşekkirim.
    nashi

• "ImTOO MPEG Encoder" diye bir program kulanıyorum. her tur dosyayı her türe ceviriyor. Cok memnunum sorunsuz.

http://www.imtoo.com/mpeg-encoder.html

sifresini bulabilirsen MB sınırı yok. Bu haliyle dosya boyutunda sınır var. Sifresini bircok siteden bulabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyildiz

"ImTOO MPEG Encoder" diye bir program kulanıyorum. her tur dosyayı her türe ceviriyor. Cok memnunum sorunsuz.

http://www.imtoo.com/mpeg-encoder.html

sifresini bulabilirsen MB sınırı yok. Bu haliyle dosya boyutunda sınır var. Sifresini bircok siteden bulabilirsin

Sevgili dostum eyildiz,..
    Ilgi ve alakana teşekkür ederim.

Seninde adını belirttiğin gibi "ImTOO MPEG Encoder" programı *.rm (RealPlayer) formatını *.3GP veya *.mp3 formatına çeviriyor mu? Senin kullandığın programın ve belirtmiş olduğun adresteki bilgilere bakarak *.rm formatını çevirdiğini göremedim! Acaba bu programla senin *.rm formatını çevirmişliğin var mi?
    Zira benim benze isimle kullandığım "ImTOO 3GP Video Converter (Full version)" program ile çeviremedim.

Neşen sürekli bol olsun.
    nashi

• Dostlar,.
    ilginize mutesekkirim.
    sifre islemide tamamdir, full versiyon kullanabiliyorum, tavsiye edilecek kadar kullanisli,..

tesekkurler.
    nashi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.