Şimdi Ara

P5Q SE Express Gate neden açılmıyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bir kaç gün önce işlemci ve anakart upgrade ederek e8500 işlemci ve p5q se model anakartı aldım. ekran kartım sapphire 512 mb 128 bit, ram 3gb 667 mhz... bilgisayar çok güzel bir şekilde hızlandı şu an sistemimden memnum.

Ancak anakartın bir özelliği olan express gate uygulamasını bir türlü çalıştıramadım. önce anakartın dvd sinde gelen express gate yazılımını c: ye kurdum. sonra denemek için açtığımda siyah ekrandan başka birşey gelmedi. (Biraz araştırdım sata_e1 girişine hdd bağlandığı için çalışmaz deniyor. ancak bu anakartta sata_e1 portu yok.) sonra asus'un sitesinden güncel bios indirip kurdum ve bununla beraber express gate'in yeni versiyonunu da indirip kurdum. daha sonra denemek için bilgisayarı yeniden başlattığımda bu sefer siyah ekranın ortasına "EXPRESS GATE" yazısı geliyor ve kilitleniyor. klavye filan çalışmaz oluyor. sizce bunun nedeni ne olabilir arkadaşlar? bu güzel özelliği bir türlü deneme fırsatım olmadı. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim...

• cevap yok mu ?
  • programın en son sürümünü indir vede bıos güncellemsi yap artı express gate in bıosda ayarları var bunları bir yap olmaz yazarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.