Şimdi Ara

P5N32-SLI Deluxe anakartım conroe 2 duo işlemcileri desteklermi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar P5N32-SLI Deluxe anakartım var ve conroe 2 duo işlemci takmak istiyorum yani anakartımın desteklediği maksimum fsb değerinde çalışması tam performans kullanmak gibi tercihlerimvar kafama takılan şu anakart 1066 fsb destekliyor nedense bu anakartın kitapçığına baktığımda 1066 fsblik işlemci desteği görünmüyor uzman arkadaşlardan yardım bekliyorum

madem 1066 fsb lik anakart yapmışın ona göre işlemci yok bu ne mantıktır anlamadım

• arkadaşlar yokmu yardım edecek kimse
  • lütfen arkadaşlar acil yardım edin
  • yanlış hatırlamıyosam o desteklemiyor ama p5w dh deluxe al o destekliyor hatta geçen baktığım bi sitede conroe için en iyi board seçilmişti. fiyatıda senin dediğinle aynı olması lazım hemen hemen
  • p5n32 nin maalesef core2duo desteği yok
  • P5N32 SLI-SE modeli destekliyor seninki SE modeli değilse conroe çalıştırmaz. Support.asus.com.tw adresinden kontrol edebilidsin hangi modelin hangi işlemcileri desteklediğini
  • peki bu anakartla se olanı arasındaki fark nedir bilen varmı yaabancı dil konusunda zayıfım pek anlayamıyorum
    acaba bios güncellemesi ile falan olacak bişeymidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sanırım anakrtın işleömci-voltaj ayarları ile ilgili se de conroe desteği verilmiş olması lazım aynı kart bende de var şu an conroe 2 aldım maalesef çalışmadı
  • arkadaşlar
    conreoları test ederken x6800 extreme-x6700 asus p5n32-sli aanakartla intel 975bx kullanılmış. linki aşağıda veriyorum.
    http://www.motherboards.org/reviews/hardware/1639_6.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.