Arkadaşlar elimde ASUS P5KPL-VM anakart var uzun bi araştırma sonucunda overclock uyumlu olmadığını gördüm Fakat Madem overclock uyumlu deil neden biosta overclock profile sistemi var % 10 luk bi overclock yapıorum bi fark göremedim bide bi forumda görmüştüm benim boardun biosunu P5KPL-E board yapıolar bende yapayım diorum bi korkum yok ama sadece dos ortamında oluo tabi disket sürücü yok bulurum sorun deil ama pztsiye kadar beklemek istemiorum sizden isteğim bu sisteme nasıl overclock yaparım acil yardım
tabi sistemi tam olarak yazayım demi
board : asus P5KPL-VM CPU : İntel E2200 Ram : Kingston 800 Mhz 1GB X 2 Graphic Kart : Asus Eah 2600 512 kart ama 1 gb gösterio nedendir bilmiom bunada overclock yapılıosa yazın denerim 400 W power supply var
yardımlarınızı bekliorum soğutma işini merak etmeyin içinde boş bulduğum her yere fan koydum + işlemciyede bi baca yaptım ısıyı direk dışarı atıo benim tek sorunum overclockkkk
Niye overclock olmasın arkadaşım...FSB hızını yukselterek o/c yapabilirsin. Sadece voltaj vermen gerekirse bu anakartta voltaj veremiyorsun. Ama voltaj sınırına kadar o/c yapabilirsin...