Şimdi Ara

p5gc-mx anakart için ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar p5gc-mx anakartım var ve 3.06 işlemcim
    bu anakarta alabileceğim en iyi ekran kartlarını yazabilir misiniz?
    ya da ekran kartı olarak anakartın sınırlarını yazabilirmisiniz?

teşekkürler.

• Bütçe ne kadar?
  • 200 liraya kadar çıkabilirim.
  • İşlemci tam olarak neydi hocam senin? Anakarttaki ekran kartı slotu pci-e 16x olarak görünüyor. Eğer doğru ise üzerine 49 lira daha koyabilirseniz mavi bilgisayarda güzel bir fırsat var.
    HD4850 ekran kartını 249 liradan satıyorlar

http://www.mavibilgisayar.com/ud/11646
  • slot pci-ex 16x evet

hocam işlemcim HT destekli Intel P4 3.06 Ghz 1M/533 Prescott
    bir de 2 gb ddr 2 ram alıcam ekran kartı ile birlikte şu an 512 var.

bahsettiğiniz kart ve bu sistem ile oyunlarda nasıl bir performans alabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scalper -- 4 Nisan 2009; 3:07:28 >
  • İşlemci için bu ekran kartı bir kaç gömlek üstün diyeyim. Öncelikle işlemcinizi yükseltmeniz gerekli. 249 liraya düşen sıfır hd4850yi de alabilirseniz kaçırmayın ama işlemciniz malesef performansını kısıtlayacaktır ekran kartının malesef
  • yani bu ekran kartını dahi kaldırır fakat tam verim alamam değil mi?
    bu arada ilgin için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaldırır kaldırmasına.. Ama işte işlemcin kısar performansı. O yüzden işlemciyi de yükseltmen gerekli, ayrıca PSU yani güç kaynağın da önemli
  • teşekkürler.
  • p4 e 4850 olmaz. Darboğaz olur.
    4670-3850 bakamnı öneririm.
    Psu iyi değilse 4670 psu güçlü ise 3850

Psu kaç wattlık + ne marka ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvette. -- 5 Nisan 2009; 16:10:19 >
  • psu everest 400w fakat 400w olduğuna inanmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: scalper

psu everest 400w fakat 400w olduğuna inanmıyorum.

bu psu ya sakın ek güç girişli ekran kartı alma sadece ekran kartıyla bitmiyor sorun dostum işlemcin ve psu bunlar kesinlikle degişmesi lazım eger 8600 gt üzeri ekran kartı alacaksan sana tavsiyem sadece ekran kartına masraf yapıcam dersen ucuz çözüm var aslında http://www.exa.com.tr/asus/ekran_kartlari/asus_vga-334-6756.html
    bu linkteki kartı alarak sisteminden en yüksek faydalanabilecegin ekran kartı olur daha üst modelini alabilirsin uyabilir tabikide ancak psu işlemci masrafında olacaktır yani kökten degiştirmek gibi bişey
  • hocam o zaman psu ve işlemciyi değiştirmeden bu sistemden en yuksek performansı alabilmem icin almam gereken ekran kartı nedir?
    yada bahsettiğiniz gibi verdiğiniz linkteki yeterli midir?
    dediğiniz gibi yapmak daha mantıklı.
    şimdi psu ve işlemci + anakartı değiştireceğime ilerde yeni bir sistem kurarım daha iyi.

ilgilenen herkese de teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scalper -- 7 Nisan 2009; 0:40:06 >
  • quote:

bu psu ya sakın ek güç girişli ekran kartı alma sadece ekran kartıyla bitmiyor sorun dostum işlemcin ve psu bunlar kesinlikle degişmesi lazım eger 8600 gt üzeri ekran kartı alacaksan sana tavsiyem sadece ekran kartına masraf yapıcam dersen ucuz çözüm var aslındahttp://www.exa.com.tr/asus/ekran_kartlari/asus_vga-334-6756.html
    bu linkteki kartı alarak sisteminden en yüksek faydalanabilecegin ekran kartı olur daha üst modelini alabilirsin uyabilir tabikide ancak psu işlemci masrafında olacaktır yani kökten degiştirmek gibi bişey

bu arada asus eah3650 ye baktım ve sapphire gibi birkaç marka daha gordum.
    sizce asus olanı mı alayım? marka ne kadar onemli? fiyat aşagı yukarı aynı (fiyat farkı cok da sorun olmaz)

TABİKİ BAŞKA BİR EKRAN KARTI DERSENİZ DE ONU ALIRIM.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.