Bir sorun algılandı ve bilgisayarın zarar görmesini önlemek için windows kapatıldı. Bu durdur hatası ekranını ilk kez görüyürsanız bilgisayarı yeniden başlatın.Bu ekran yeniden karşınıza çıkarsa aşağıgaki işlemleri izleyin. Bilgisayarınızda virus kontrolü yapın.yeni yüklenen sabit diskleri veya sabit disk denetleyicileri kaldırın. sabit diskinizin düzgün şekilde yapılandırılmış olduğunu denetleyin. CHKDSK/F komutunu çalıştırarak sabit diskte bozulma olup olmadığını denetleyin ve sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Teknik Bilgiler: ***STOP:0*0000007B(0*F7C2D528,0*C0000034,0*00000000,0*00000000)
Arkadaşlar böyle bir mavi ekran hatası veriyor. Sürekli restar yapıyor güvenli kipte veya diğerlerini deniyorum tekrar bilgisayar restart yapıyor. Bilgisayara herhangi bir yeni donanım eklenmedi. Sorun ne olabilir? Saygılar.
Hata kodunun anlamını bilmiyorum ama sorun ram bellekten kaynaklanabilir.. Ram bellek üzerindeki toz ve nem'in bu tip arızalara sebep olduğuna da şahit oldum. Bence ram belleği çıkar, temizle ve yerine tak..hatta emanet bulabilirsen sağlam bir ram bellekle değiştirip pc'yi test et..