Bildirim
P40 lite > mi 10 lite ve mi 9 pro
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Geçen eniştem hediye P30 lite aldı. Efsane ötesi bir telefon diyebilirim.
Memlekete gidiş öncesi çok iyi oldu. Bol bol tabiat fotoğrafı çekeceğim. -
O da fena degil ama p40 lite roket gibiydiquote:
Orijinalden alıntı: Göz-
Geçen eniştem hediye P30 lite aldı. Efsane ötesi bir telefon diyebilirim.
Memlekete gidiş öncesi çok iyi oldu. Bol bol tabiat fotoğrafı çekeceğim.
A51 a71 mi9 pro mi 10 lite vs cok uyuz kaliyor yaninda
Ama iphone gibisi yok usta yaa varya iphone 11ler bi akiyo bi akiyo
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eski iOS kullanıcısıyım. Fakat iOS hakkında bazı şeylere bir süre sonra tahammülüm kalmadı. Mesela özelleştirme kısmında sıkıntı yaşıyordum. Fakat Android bu konuda daha esnek geliyordu. Mesela yapmam gereken bazı şeyleri iOS'ta yapamayıp PC'de devam ediyordum. Yahut ekran paylaşımı olayı rahatsız ediyordu. İlla bir Apple sistemi olacak. Telefondaki bir şeyi o an ekrana yansıtamıyordum. Gizlilik ve güvenlik açısından iOS daha sıkı hareket ediyor.quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
O da fena degil ama p40 lite roket gibiydi
A51 a71 mi9 pro mi 10 lite vs cok uyuz kaliyor yaninda
Ama iphone gibisi yok usta yaa varya iphone 11ler bi akiyo bi akiyo
Alıntıları Göster
Öte yandan sosyo-ekonomik durumlarıda göz önünde bulundurursak bugün kaç kişi iOS işlemci kullanıyor ki? Mesela elimdeki Huawei p30 lite ile her işlemi çok rahat görüyorum. Fiyatına göre hesap edersek durum budur.
Hatta şöyle bir harita var bak atayım. Bu İstanbul'daki iOS ve Android haritası:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göz- -- 30 Temmuz 2020; 23:49:24 >
-
Z5 Kullanıyorum yaklaşık beş senedir.Sırf parmak izinin yanda olması sebebiyle P40 Lite almayı düşünüyorum ben.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X