Şimdi Ara

P4 MaKiNa aoPeN KaSaYa SeSSiZ FaN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Asus p4 300 anakartım ve intel p4 3.00gh. işlemcim var...
    Aopen kasamın üstündeki fan çok yüksek ses çıkarmaya başladı... Özellikle geceleri elektrik süpürgesi gibi ses çıkartıyor. Kapatınca kulaklarım zonkluyor... O kadar yani... Gerçi makina henüz bi yıllık ama fanıda temizledim tozunu filan aldım ama bi işe yaramadı, bana bu makinaya uygun, sessiz çalışan bir fan markası veya modeli ne önerebilirsiniz? Yarın almayı düşünüyorum, çokta pahalı bi şey olmasın ama iş görsün yani...
    Bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum...

• son çare olarak makina yağı ile yağlamayı denesen
  • Titan marka fanlar çok sessisz ve ucuz (4$ civarı), kesinlikle markalı fanlara 10-15 $verme
  • Dostum bazı markalar biliyorum, özellikle fanlarına sessiz filan gibi ibareler koyuyorlar, titanın böyle bir iddiası var mı yoksa sadece sessiz çalıştığı için mi tavsiye ettin.
    Artı bu sessiz çalıştığını söylenen ve bu özellikleri vurgulanan fanlar bu konuda ne kadar başarılı? Bilgisi olan var mı?
    quote:

Orjinalden alıntı: muzeg

Titan marka fanlar çok sessisz ve ucuz (4$ civarı), kesinlikle markalı fanlara 10-15 $verme
  • aynı sorun bendede vardı.(aopen) nerdeyse hafif çalan müziğin seisini bile duyamaz oldu. ihlasın elektrikli sobası gibi çalışıyordu :D dandik fan taktım yarı yarıya azaldı nerdeyse. ama kaliteli bişey banada lazım
  • valla cooler master'in fanları gibisi yok derim ben!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    12 cm sessiz kasa fanı
    geçen yıl açıldı
    Asus laptop fan tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.