Şimdi Ara

p4 fan yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar fanımdan acayip gürültü geliyordu cıkartayım derken bi yerini kırdım simdi zor calısıyor sistemiim pentium 4 bu konular hakkında fazla bilgim yok ama fanım 4 kolu var takılması için teki kırıldı simdi bana fan olarak ne tavsiye edersiniz (mümkünse sessiz olsun

• walla normalde p4 stok fanları acaip sesli bende değiştirdim fanını low noise low rpm bi fan alsan yeter walla :) bende kötü marka bi fann var ses çıkarmıyo hemde işimi görüyo ısınma sorunuda yoq yane
  • nerden bulabilirim baba
  • Arkadaşın dediği gibi Stok fanlar çok ses çıkarır.

Fanları kadıköyden bulabilirsiniz özellikle yazıcıoğlu hanına bakın

İstersen fan dönüştürücüler var boyut büyütüyo onlardan alırsın büyük fan takarsın mesela senin fan 80mm lik sen 80mm'i 120mm'e çevirici alırsın 120mm'lik bi fan takarsın senin açından daha iyi olur deviri düşük alırsın fanın çapı büyük olduğu için hava basıncı gene aynı kalır ve sessiz olur bende böyle yapıcam da para yok
  • evet stokfanı degiştir aynı fikirdeyim ayrıca bios unda smart fan özelligi varsa onu kullanaraka atıyorum 40derecede 1000 üstü için 2000 degerlerinde çalişmasını saglayabilir ''bu fanın normalde kaç rpm dondugune göre degişebilir'' ve sesizleştirebilirsin bir incele derim
  • Gigabyte Rocket 3D işlemci fanını tavsiye ederim. Değişik bir yapısı var biraz büyükçe ve tuhaf. Ama sessiz, kolay kurulumlu ve performanslı Tıkla !!!
  • İşlemcinizin fanını söküp sorun bilgisayarcılara, sipariş üzerine çoğu getirtir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.