arkadaşlar bilgisayarım 3,5 yıllık aşırı derecede kasıyor bide bu cache ekran kartı ozellılerıne nasıl bakıcam ve aynı zamanda korsan xp kurulu makınada avast virüs programını kurdum ama bır kasıyo bır kasıyo boyle expoda beklıyorum resmen fazla sayfa acamıyorum helekı oyun oynuyamaya korkuyorum ultima onlıne oynarken ekranda anı sanıyelık takılmalar soz konusu uzun lafın kısası yarımcı olurmusunuz markası vesttel veezy go kampanyasından gelmıstı ramını yukseltmeyı dunusuyorum ama olurmu kı uyumlu ram nasıl buılucam ve orjinal windowsu ME dir bılmıyorum ben cozemedım yardımcı olurmusunuz.
üstad sistemi söylersen daha ii yardımcı olabiliriz tabiki 128 ram ve xp biraz garip duruyor????
Anakart Adı MSI MS-6534 (3 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 DIMM, Audio) Sistem Belleği 128 MB (PC133 SDRAM) CPU Türü Intel Pentium 4, 1500 MHz (15 x 100) Görüntü Bağdaştırıcısı NVIDIA GeForce2 MX 100/200 (Microsoft Corporation) (32 MB) 3D-Hızlandırıcı nVIDIA GeForce2 MX 100/200
1.Sdram üretimi yıllar önce durdu.İkinci el bulabilirsin ama ddr belleklerden daha pahalı. 2.Konuyla alakası yok ama Windows Me'yi önermem. 3.Antivirüsün eşzamanlı tarama özelliğini kısabilirsin.Hatta internete bağlı değilken kapatabilirsin.