Şimdi Ara

P3'de 512MB SDRAM XP'i KALDIRIRMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizce sdram alsam xp de işe yarar mı? yoksa boşuna almayayım.cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.

• p3 islemcin kaç mhz?

Xp min.256mg isteyen bi isletim sistemi ama ustune bi kaç uygulama yukledıgınde(antivurus falan) çok rahat 300mg a cıkabılıyor.

512mg ram yeterlı olucaktır ama islemcin için bisey diyemicem ama bence en dusuk 1200mhz gibi bi islemcin olması gerekır(sadece yuklıyım dursun demıyosan eyer)
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3

p3 islemcin kaç mhz?

Xp min.256mg isteyen bi isletim sistemi ama ustune bi kaç uygulama yukledıgınde(antivurus falan) çok rahat 300mg a cıkabılıyor.

512mg ram yeterlı olucaktır ama islemcin için bisey diyemicem ama bence en dusuk 1200mhz gibi bi islemcin olması gerekır(sadece yuklıyım dursun demıyosan eyer)
    daha önce p3 kullandım ve 512mb ram 500mhz işlemci ile xp; internet,ofis uygulamaları,müzik dinlemek vb performansı iyidir,,,,,,128mb ram vardı kurarken sonra 512 ram yaptım farkı hissediyorsun,,,,,,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9AA362CCF

daha önce p3 kullandım ve 512mb ram 500mhz işlemci ile xp; internet,ofis uygulamaları,müzik dinlemek vb performansı iyidir,,,,,,128mb ram vardı kurarken sonra 512 ram yaptım farkı hissediyorsun,,,,,,

Alıntıları Göster
    Canavar gibi olur, 512 Mb ramli bir P3 ile oyun ve profesyonel uygulamalar haricinde genel bir ev yada ofis kullanıcısının ihtiyaçlarına tatmin edici bir performans verecek düzeyde XP çalıştırabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frequen z

Canavar gibi olur, 512 Mb ramli bir P3 ile oyun ve profesyonel uygulamalar haricinde genel bir ev yada ofis kullanıcısının ihtiyaçlarına tatmin edici bir performans verecek düzeyde XP çalıştırabilirsin.

Alıntıları Göster
    Zamanında 192 mb ram ve Pentium II 350 ile XP Pro kullandım. Üstelik yanında Dreamviewer ve Photoshop'da açıyordum. Bazen hakketen kafayı yiyodu ama her işi yapıyordu.
    Yani 512 mb ram ve P3 ile gayet iyi bir performans alabilirsin. Performans farkı da olur mutlaka

• quote:

Orijinalden alıntı: DreaMeat

Zamanında 192 mb ram ve Pentium II 350 ile XP Pro kullandım. Üstelik yanında Dreamviewer ve Photoshop'da açıyordum. Bazen hakketen kafayı yiyodu ama her işi yapıyordu.
    Yani 512 mb ram ve P3 ile gayet iyi bir performans alabilirsin. Performans farkı da olur mutlaka

Alıntıları Göster
    bendeki p3 ile 256 mb ram ile xpyi kullanıyorum zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: atlasi

bendeki p3 ile 256 mb ram ile xpyi kullanıyorum zaten.

Alıntıları Göster
    Ofis ve windows uygulamaları için gayet yeterli insanı rahatsız etmiycek bi düzeyde çalışır XP 512 Ram'le...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrBlack

Ofis ve windows uygulamaları için gayet yeterli insanı rahatsız etmiycek bi düzeyde çalışır XP 512 Ram'le...

Alıntıları Göster
    işlemci 800 ve üzeri ise vista bile 'çalışır'

-.-

Xpnin minimum ram ihtiyaci 64 mbdir. İdeal ram ihtiyacı 128 mbdir. 256 yı nereden uyduruyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanal Bellek -- 22 Şubat 2007; 17:45:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanal Bellek

-.-

Xpnin minimum ram ihtiyaci 64 mbdir. İdeal ram ihtiyacı 128 mbdir. 256 yı nereden uyduruyorsunuz

Alıntıları Göster
    Şu an mecburiyetten P3 700 + 512Mb + 64 Mb Geforce4 + 80gb ide kullanıyorum...Çoğu şeye yetiyor...Film, müzik, download...vs...

Çok yavaş değil yani...Rahat rahat kullanırsın...

• quote:

-.-

Alıntıları Göster
    p3 550 ve 192mb ram ile zamanında xp kullanmıştı arkadaşım.
    öle pek sorunsuz değildi ama 512mb ile en azından günlük işleri gayet rahat yapabilir.
  • quote:

-.-

Alıntıları Göster
    pII ve 64mb ram li bi kasaya kurmuştum zamanında ne günlerdi bea

• quote:

Orijinalden alıntı: NakkaSss

Alıntıları Göster
    tualatin anakart ve celeron 1200 (oc. 1460 küsür )kullanıyorum xp yüklü 3x128=384 mb ram var call of duty gta türü oyunları çok rahat oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalhirca

tualatin anakart ve celeron 1200 (oc. 1460 küsür )kullanıyorum xp yüklü 3x128=384 mb ram var call of duty gta türü oyunları çok rahat oynuyorum

Alıntıları Göster
    ben 256 mb ile hemde 32mb ekrankartına ayrılmak şartıyla server 2003 kullanıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yattara 61

ben 256 mb ile hemde 32mb ekrankartına ayrılmak şartıyla server 2003 kullanıyordum.

Alıntıları Göster
    ben zamanında celeron 400 mhz 128mb ram 4mb erkan kartı olan sisteme yüklemiştim güzel bir şekilde çalışıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: NakkaSss

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: NakkaSss

Aynen ben de, xp ilk çıktığında kurmuştum açılmasını beklerken çay suyu koyuyordum login yapınca da demliyorum çayı

• quote:

Orjinalden alıntı: mBilly

sizce sdram alsam xp de işe yarar mı? yoksa boşuna almayayım.cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.

canavar gibi olmasa da çalıştırır. hatta vasat da olsa bir ekran kartın varsa eski oyunları(2-3 seneden eski olanlar) oynarsın. internete girersin, yazı yazarsın.

ram al, ram iyi bir şeydir
  • quote:

Orijinalden alıntı: buffalo

quote:

Orjinalden alıntı: mBilly

sizce sdram alsam xp de işe yarar mı? yoksa boşuna almayayım.cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.

canavar gibi olmasa da çalıştırır. hatta vasat da olsa bir ekran kartın varsa eski oyunları(2-3 seneden eski olanlar) oynarsın. internete girersin, yazı yazarsın.

ram al, ram iyi bir şeydir
    512mb ram xp kullanırken çok fark eder rahat edersin

• quote:

Orijinalden alıntı: NuKe_MaNia

512mb ram xp kullanırken çok fark eder rahat edersin

Alıntıları Göster
    valla bende 801 mhz celeron var 2*128 sd ram var canavar gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rahmanonurergen -- 23 Şubat 2007; 16:03:59 >
  • P3 900 Kullandım 384 rami 128 e.kartı vardı canavar gibiydi . NFS Carbonu bile oynuyodum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbenbil

P3 900 Kullandım 384 rami 128 e.kartı vardı canavar gibiydi . NFS Carbonu bile oynuyodum.
    eski slot celeron 1000 ve 128 mb ram ile xp çok rahat kullanılıyor. 128 daha alıp 256 yapmıştım. iyi oldu. ama 256 dan fazlasına gerek yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.