Şimdi Ara

P2P takip edilebiliyormu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi sitede okudum peer to peer programları (utorrent,bittorent...vb)programları takip edilebiliyormu?takip edilebilmekten kastım okadar film indiriyorum müzik indiriyorum sakata gelmiyelim diye soruyorm

• bildiğim kadarıyla yaptığın her şey kayıt altına alınabiliniyor. Yalnız Türkiyedeki durumu bilmiyorum o kadar altyapı var mı
  • Ne indirdiğini loglayabilir mi bilmiyorum ama IP bazında loglanabiliyordur.
  • yani sormak istediğim diyelim "A.R.O.G" torrent indiriyorum bunu bilişim şucları benim ip'imden görüp bunun yüzünden korsan ürün suçlamasıyla bir cezai işlem uygulamayaz mı?
    kısacası birisi benim torrent ne indirdiğimi ya da bir film veya müzik ile alakalı olay olduğunda o dosyayı indirmiş ip ler arasında gözükürmü
  • Senin Donunu Bile Bulurlar Burada Konu Açman Hata

Şuan Yasadışı İndirme Yapanlar Henüz Ceza Yok Yakın Zamanda Devreye Girecekler
  • oh iyi gelmesin biraz daha arşivi dolduriyimde
  • Bu teknoloji ile takip edilememesi mümkün mü hiç? En azından kullandığın internet şirketi herşeyi kayıt altına alıyordur. Hangi siteye ne zaman girdin, kaç kere girdin, ne kadar kaldın gibisinden. Tabi yaptığın downloadları da kaydediyorlardır. Zaten download sayısı çok daha az olmuyor mu gezdiğin web sitesi sayısına göre? Kolay iş yani. Tabi yaptırım yok sanırım şimdilik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Takip ettiğim 4 Airdrop
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.