Şimdi Ara

**p150em/p170em** Steelseries chiclet Keyboard.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yabancı forumlarda gördüm. Biri p150em için steelseries keyboard almış ve resimleri paylaşmış. Çok yakışmış bence.

Gayet canlı ve tok duruyor. Bazı laptop satıcıları upgrade seçeneği koymuş bunun için. Tabi monster koyar mı bilemem. Belki ileride gelirse veya klavyeniz eskirse-kırılırsa vs vs düşünebilirsiniz.

• bizimkinden oldukça kaliteli görünüyor hakikaten fiyatları hakkında bi bilgin varmı metallurgy
  • Manyak görünüyor. Cihaza kalite katıyor. Fiyatları 80$ civarında. Benden tam puan aldı

Resimlerde Photoshop Radial Blur akıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: phradrel41

bizimkinden oldukça kaliteli görünüyor hakikaten fiyatları hakkında bi bilgin varmı metallurgy

Zamanım olmadığı için konuyu fazla okuyamadım. Gün içerisinde bakar, konuya yazarım.

Bu arada laptopa cidden güzel bir hava katmış. İlerisi için düşünülebilir.

edit : konuyu incelemek isteyenler..http://forum.notebookreview.com/sager-clevo-reviews-owners-lounges/670648-steelseries-chiclet-backlit-keyboard-p150em-p170em.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallurgy -- 6 Ekim 2012; 13:18:06 >

• ebayda 105 dolardı fiyatı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Joey
    Resimlerde Photoshop Radial Blur akıyor

Bana çok açık diyafram ile makro gibi geldi.
  • türkiyede talep edilirse yaparlar. zaten yapmışlardır msi için. tabakası clevoya otururmu bilmiyorum ama oturuyorsa türkiyede bulma ihtimalimiz artacaktır. çıktığı zaman taktırmayı düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus TUF Gaming A15 FA507NV
    geçen yıl açıldı
    Asus K53SV Aydınlatmalı Klavye
    12 yıl önce açıldı
    Asus Rog Strix G16 G614JV
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cihaza hava katmış... 170em için olursa alabilirim....
  • Tr'ye gelirse bende düşenebilirim bu klavyeyi çünkü p150em klavyesi ışıklı şık falan ama kullanımı çok kötü, benim için 5 para etmez bir klavyesi var. Hele türkiyeye steelseries büyük enterlı getirirse kesin alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

Tr'ye gelirse bende düşenebilirim bu klavyeyi çünkü p150em klavyesi ışıklı şık falan ama kullanımı çok kötü, benim için 5 para etmez bir klavyesi var. Hele türkiyeye steelseries büyük enterlı getirirse kesin alırım.

Mevcut klavyesi bana o kadar kötü gelmedi. Gidip kendi yerlerinde baktım ama iyiydi. Neyini beğenmediniz ki ? Ses mi çıkarıyor, yerleri mi tuhaf vs vs ??

Gerçi oyun oynarken usb klavye takıp oynayacağım. Klavye benim için sorun değil ama bu steelseries cidden çok hoş durmuş. Türkiye'ye gelir ve fiyatı ucuzlarsa alırım bir tane ileride.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

Tr'ye gelirse bende düşenebilirim bu klavyeyi çünkü p150em klavyesi ışıklı şık falan ama kullanımı çok kötü, benim için 5 para etmez bir klavyesi var. Hele türkiyeye steelseries büyük enterlı getirirse kesin alırım.

Mevcut klavyesi bana o kadar kötü gelmedi. Gidip kendi yerlerinde baktım ama iyiydi. Neyini beğenmediniz ki ? Ses mi çıkarıyor, yerleri mi tuhaf vs vs ??

Gerçi oyun oynarken usb klavye takıp oynayacağım. Klavye benim için sorun değil ama bu steelseries cidden çok hoş durmuş. Türkiye'ye gelir ve fiyatı ucuzlarsa alırım bir tane ileride.

Bir kere tuşlarının yapışık tuş olması benim gibi parmakları hafif kalın birisini çok zorluyor, mesela lenovo g580 chiclet tasarım ve çok rahat yazıyorum. Ekstradan yön tuşlarını asus da ki gibi ayrı neden yapmazlar anlamıyorum, yapsalar ayrı bir hava ve rahatlık katardı klavyeye. Birde mesela monsterla yazı yazarken arada bazı harfleri yazmadığını görüyorum, ve bu sürekli başıma geliyor. Harfleri tek tek kontrol ettiğimde basmayan tuş yok ama yazı yazarken eksik harf çok oluyor, ya iyi senkron basamıyorum yada bi kaç tuşa aynı anda basma denk geliptemi sapıtıyor anlamış değilim. Lenovo g580 gibi dip seviye bir laptopun klavye ve touchpadini kullansanız üst düzey bir laptop olan monsterin klavye ve touchpadinden emin olun nefret ederdiniz.

Bişey daha var, işlemci fan sesi sizde nasıl arkadaşlar, bende masaüstünde hiçbişey yapmadan dururken ara ara çalışıp duruyor hafifte ses yapıyor meret.

• Neyse artık 1 haftam kaldı. Klavye ile sıcaklıklara bakarım geldiğinde.
  • benim daha sipariş aşamasındaken değindim gibi eski HM serisinin klavyesi süperdi tusşları ayrık felan ama ısıklı oldugu için bu seri tusları hiç iyi olmamaıs diyordum keske tipi eski seri gibi olup da ısıklı olsa derdim - ki adamlar tam da bunu yapmıs :D
    ısık kalitesi ~+5% tusların ayrı ve biraz daha buyuk olamsı iyi olmuş sadece ısıktan yana pek fazlalaıggı yok
  • EBAY'dan satın almak isteyenlerhttp://www.ebay.com/itm/MSI-SteelSeries-Full-Color-Backlight-Keyboard-GT60-GT70-GT780-GT783-GX780-/140799103435 linkinde satılıyor, ayrıca aynı ürünhttp://www.rkcomputer.net/rkcnotebooks/index.php?l=product_detail&p=366 linkinde de satılmakta. Bir başka satılan yer dehttp://www.online2design.nl/www/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=36341&category_id=2731&option=com_virtuemart&Itemid=15 linkinde.

Ürünün resmi ise aşağıdaki gibi.

Monte edildikten sonraki resimlerde ise daha şık durduğu bir gerçek. Bu konuda herhalde MSI 'a teşekkür etmek gerekiyor.

**p150em/p170em** Steelseries chiclet Keyboard. **p150em/p170em** Steelseries chiclet Keyboard. **p150em/p170em** Steelseries chiclet Keyboard. **p150em/p170em** Steelseries chiclet Keyboard.
     **p150em/p170em** Steelseries chiclet Keyboard. **p150em/p170em** Steelseries chiclet Keyboard. **p150em/p170em** Steelseries chiclet Keyboard. **p150em/p170em** Steelseries chiclet Keyboard.

• Fiyatı pahalıymış yaf. Bir ssd parası neredeyse. O yüzden ucuzlarsa düşünülebilir. Veya ne bileyim clevo mevcut klavyeyi takmayıp +30-40 dolara bu klavyeyi taksa yine alınır ama şu durumda pahalı.
  • quote:

Fiyatı pahalıymış yaf. Bir ssd parası neredeyse. O yüzden ucuzlarsa düşünülebilir. Veya ne bileyim clevo mevcut klavyeyi takmayıp +30-40 dolara bu klavyeyi taksa yine alınır ama şu durumda pahalı.

Clevo firması bu tür şeylere pek önem vermez o bakımdan standart bir klavye yapıyor ve üretip geçiyor. Ama MSI öyle değil adamlar bariz ürünleri ile ilgileniyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: donanimuzmani

quote:

Fiyatı pahalıymış yaf. Bir ssd parası neredeyse. O yüzden ucuzlarsa düşünülebilir. Veya ne bileyim clevo mevcut klavyeyi takmayıp +30-40 dolara bu klavyeyi taksa yine alınır ama şu durumda pahalı.

Clevo firması bu tür şeylere pek önem vermez o bakımdan standart bir klavye yapıyor ve üretip geçiyor. Ama MSI öyle değil adamlar bariz ürünleri ile ilgileniyorlar.

ben clevo kasa tercih ettim ama sanki pisman oldum sogutmasi falan daha iyi deniyor msi kasanin ustundeki dokunmatik tuslarda cok fonksiyonel ses ve klavye de eklenince msi tercih etmeliydim sanki clevoda beni ceken sey sadece isikli klavyeydi gerci 16 ekim teslimat degistirebilirmiyim bilmiyorum ozgur bey siz olsaniz hangisini tercih ederdiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ttman

quote:

quote:

ben clevo kasa tercih ettim ama sanki pisman oldum sogutmasi falan daha iyi deniyor msi kasanin ustundeki dokunmatik tuslarda cok fonksiyonel ses ve klavye de eklenince msi tercih etmeliydim sanki clevoda beni ceken sey sadece isikli klavyeydi gerci 16 ekim teslimat degistirebilirmiyim bilmiyorum ozgur bey siz olsaniz hangisini tercih ederdiniz?

Her zaman diyorum ben olsam Clevo kasalı bir P150EM ya da P170EM modelini tercih ederdim. Nedenine gelince tamamen tercih meselesi diyelim. MSI kasanın bir çok yönü ve özellikle dokunmatik tuşları vs. sizi etkileyebilir ama ben her zaman ileriye odaklanmayı severim. Aldığınız notebookun herşeyini kolaylıkla ve zahmetsizce 1-2 yıl sonra değiştirebileceğiniz ve kesinlikle ekran kartı gibi çok önemli bir kriterin uyum sorunu yaşamayacağınız olan bir modeli tercih edin derim. Ama 1-2 kullanır yenisini alırım derseniz o zaman MSI kasayı alın.

• quote:

Her zaman diyorum ben olsam Clevo kasalı bir P150EM ya da P170EM modelini tercih ederdim. Nedenine gelince tamamen tercih meselesi diyelim. MSI kasanın bir çok yönü ve özellikle dokunmatik tuşları vs. sizi etkileyebilir ama ben her zaman ileriye odaklanmayı severim. Aldığınız notebookun herşeyini kolaylıkla ve zahmetsizce 1-2 yıl sonra değiştirebileceğiniz ve kesinlikle ekran kartı gibi çok önemli bir kriterin uyum sorunu yaşamayacağınız olan bir modeli tercih edin derim. Ama 1-2 kullanır yenisini alırım derseniz o zaman MSI kasayı alın.

bu dediğin iyiymiş. ben sadeliği sevdiğimden 150em sipariş etmiştim ama böyle bir özelliği olması ayrıca hoşuma gitti.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.