Şimdi Ara

P0gp Hk. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ripskill

quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

quote:

Flame yaptığı çok açık bir gerçek ama küfür kısmına gelince küfretmeyen streamer yok neredeyse popüler olanlar arasında. Hele ki o övdüğünüz yabancı streamerlar 2 saniye de bir küfrediyor. Phantomlord her maç küfrediyor sinir krizleri geçiriyor adam, voyboy'un ağzından f*ck eksik olmuyor, xpeke tam ayrı zaten daha beter.

(Voyboy'un tek bir kez bile flame yaptığını görmedim yalnız:)

Onlardaki fuck ile bizim streamerlerin ettiği küfürlerin alakası bile. Orada fuck sadece Türk insanının çoğunun bildiği küfür anlamına gelmiyor.

Fuck yada başka bir laf bilemem sonuçta küfür bu. Burada karşıdakine ezik desen bile laf yiyorsan adamın fuck demesi de hiç doğru değil o zaman. Ayrıca fuck örnekti sadece daha fazlasını diyorlar hiç şüpheniz olmasın zaten izlemişsinizdir de. Özellikle phantomlord ve trick2g idi sanırım udyr ci arkadaşın nickini tam hatırlayamadım ve xpeke karşı takıma da sallıyorlar sürekli.

Fuck onlarda sadece küfür manası taşımıyor işte. Ki yabancılar böyle fuck you, fuck off gibi falan küfürleri dert etmiyorlar. Orada da bizim serverdeki gibi insanların ölü/diri bütün sülalesine küfreden adamlar yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Flame yaptığı çok açık bir gerçek ama küfür kısmına gelince küfretmeyen streamer yok neredeyse popüler olanlar arasında. Hele ki o övdüğünüz yabancı streamerlar 2 saniye de bir küfrediyor. Phantomlord her maç küfrediyor sinir krizleri geçiriyor adam, voyboy'un ağzından f*ck eksik olmuyor, xpeke tam ayrı zaten daha beter.

Onlardaki fuck ile bizim streamerlerin ettiği küfürlerin alakası bile. Orada fuck sadece Türk insanının çoğunun bildiği küfür anlamına gelmiyor.

Fuck yada başka bir laf bilemem sonuçta küfür bu. Burada karşıdakine ezik desen bile laf yiyorsan adamın fuck demesi de hiç doğru değil o zaman. Ayrıca fuck örnekti sadece daha fazlasını diyorlar hiç şüpheniz olmasın zaten izlemişsinizdir de. Özellikle phantomlord ve trick2g idi sanırım udyr ci arkadaşın nickini tam hatırlayamadım ve xpeke karşı takıma da sallıyorlar sürekli.

Fuck onlarda sadece küfür manası taşımıyor işte. Ki yabancılar böyle fuck you, fuck off gibi falan küfürleri dert etmiyorlar. Orada da bizim serverdeki gibi insanların ölü/diri bütün sülalesine küfreden adamlar yok.

Tamam demek istediğim o işte. Olay dert etmek falan değil burada salak bu adam desen bile ne oluyor ? Bu streamerin ağzı bozuk karşıdaki adam fuck diyor onlar alınmıyor yok öyle bir şey. Tekrar söylüyorum sadece fuck değil zaten.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam demek istediğim o işte. Olay dert etmek falan değil burada salak bu adam desen bile ne oluyor ? Bu streamerin ağzı bozuk karşıdaki adam fuck diyor onlar alınmıyor yok öyle bir şey. Tekrar söylüyorum sadece fuck değil zaten.

Bizim milletle alaklı bir durum bu. Adama salak diyorsun, hakaret etme diyerek sülaleni elden geçiriyor.

• Şu pogp antiliğini anlamıyorum flamer olabilir hangimiz değiliz ki ? Bence eğlenceli birisi videoları çok iyi oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AizenQ.Q

kissnrun izleyebilirsin bence

rehber falan yapmıyoda gameplayleri çok iyi oluyor ögrenirsin bişeyler

rip kissnrun adam stream yapamıyor ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiRDY36

Diğerlerini bilmemde zeoNNN cidden çöp :D Milleti küçük görmekten başka yaptığı birşey yok.

Katılıyorum.Adam diamond olmuş hava atıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olivier Mira Armstrong

onun videolarını izleyeceğine gir botlarla oyna daha iyi öğrenirsin

/>
  • yabancı stream izle pek anlamazsın dediklerini ama çoğu dünya çapında oyuncular
  • quote:

Orijinalden alıntı: BestSupport

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iDrum

quote:

kissnrun izleyebilirsin bence

rehber falan yapmıyoda gameplayleri çok iyi oluyor ögrenirsin bişeyler

noobun teki o

birisi yav he he gif atsın adam 2 serverdada diamond sen ? bronz ? silver ? gold ?

Diamond ? westte gelebildiği en yüksek yer gold şuan trde plat bu gün bir sürü oyuna davet etti egoist biri chatta yazdıklarına baktım ama iyidir kendisi kötülemeye gerek yok

Not:Sonradan anladım yukarda yazdığım şey pogp için geçerli

Sen beni Silver IV yap qnq boşver onları kaç gündür girmiyorum

• Geçen arkadaşlar şu x noobunu gördüğünüz yerde reportlayın demişti
  • kissnrun devri bitti gibi bir şey çünkü twitch.tv den paso banlanıyor.

-sabaha karşı bi açmıştı, kissnrun__ gibi bir şey ama tekrar banlandı, iyi oyuncu muhabbeti falan akıcıda çok fazla çocukcu tarafı var.
    mesela bir şeyler yazıyor örnek bu sabah facebooka yazmış;

Sürekli olarak stream aç diorsunuz gençler eskiden güzel dide twitch banlayınca saçma bir sebepten dolayı su anda ordan stream acamıorm ztn hashd fln danda acmak istemiorm streamı o yuzden bilmiorm 2. yazdıgım mesaja 10 gun gecsede donmediler hala onu bekliorm ama stream uzak ihtimal artık benim icin partner shipi alabilecekken bunların olması uzucu tabiki

ne bileyim, oyunculuğuna muhabbetine lafım yokta, bazı tarafları çocuksu

• quote:

Orijinalden alıntı: Osmbeko

quote:

İyide bu adam videolarını eğlencesine çektiğini , rehber tarzı olmadığını söyledi. Zaten izleyenler de oynayışı için değil sohbeti için izliyor

• p0gp ye bu kadar düşmanlık bencede biraz fazla adam emek veriyo sonuçta ve youtube da bu işi yapanlarla karşılaştırınca
    baya iyi yapıyo bazı videoları da gerçekten eğlenceli
  • Oynayan adam oynuyor yani siz ne kadar ergen desenizde. Streamlarinda iyunu tasiyor fena oynamiyor yani... He yani bazi tuhaf harajetleri var ama cok gormeyin

• elwind izle

• quote:

Orijinalden alıntı: Osmbeko

quote:

İyide bu adam videolarını eğlencesine çektiğini , rehber tarzı olmadığını söyledi. Zaten izleyenler de oynayışı için değil sohbeti için izliyor

+1 kendiside söylüyor bunlar eglencesine cekilmiş videolar diye .

• quote:

Diğerlerini bilmemde zeoNNN cidden çöp :D Milleti küçük görmekten başka yaptığı birşey yok.

Bu nedir abi ya. Her Türk oyuncuyu küçük görmeler filan. Sen yap stream de izleyelim o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yctopal

quote:

Bu nedir abi ya. Her Türk oyuncuyu küçük görmeler filan. Sen yap stream de izleyelim o zaman.

Adam haklı Zeoon neden çocuk fırçacı, fırçalıyor milleti. Pucinowz var onu izleyebilirsiniz denk gelirseniz jungle oynuyor eu westte. Diyeceğim o ki zeon izlemeyin xd

• Burada stream yapıp youtube vs video yapanların kıymetini bilmediniz yardımcı olmadınız böyle adamlarıda her ne kadar sevmesenizde hiç olmasa bile 1 2 kere girip bakıyorsunuz hatta dalga geçmek için takip edenler bile oluyor ki bu onun zoruna değil yararına aynı şeyi bu forumda çabalayanlara yapsaydınız şimdi kimi izleyebilirim diye konu açmaya pek gerek duyulmazdı diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emphaty

quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

bu pogp nick meymenet yok pokmudur pogpidir nedir

Professional Online Game Player'mış açılımı.

/>
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.