Şimdi Ara

P*ç Arabası Sözü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynalı camlı güneş gözlüğünü unutma bu arada..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AceVenturA

Araba değil sahibi önemlidir. İnsanlar genelde bu sözü arabaya değil süren kişiye söylerler. Adam kavşaklarda, mahalle aralarında uygun olmayan şekilde aracını sürüyor , müziği son ses açıyorsa ister 318i , ister s600 olsun o kişidir P.ç.

yok çok ses sevmem araçta alacağım ses sistemi max 1000 lira oda düşük seste iyi ses alabilceğim birşey kabin bas vs gereksiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silencebeach

Sadece p*ç i sansürsüz yazdığın için modaretör zımbırtıları seni engelleyebilirler...

Tutuklanmış arkadaş
  • ben de aşagıdaki linkteki modelden bir ikinci araç almak istedi bir zaman pe...nk arabası dediler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-tertemiz-kupon-meraklisina-58483388/detay/

bir de nissanın nx coupe modeline g.y arabası dediler mantık nedir anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadir2010

quote:

Orijinalden alıntı: Silencebeach

Sadece p*ç i sansürsüz yazdığın için modaretör zımbırtıları seni engelleyebilirler...

Tutuklanmış arkadaş

adamı engellemişler aman büyük iş bravo .
  • 106,306,şahin,doğan,saxo, e30 kasa bmw, leon falan. onlardan bahsediyor sanırım bu arada bende leon kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-3-18-is-91-model-m42-b18-56099683/detay/

yarıldım ben bu ilana fotolar süper tavuk,el arabası,traktör ne ararsan var fotoğraflarda

• Bu konuya güzel bi destan döktürülür öylebir araba modeli yok bu arada paylaştığın ilanlardaki arabalar rezil rüsva arabalar onlara binen adamlar elleri el frende apaçilik peşinde son ses tesisat kol dışarda amele tiplerdir asla o tiplerden araba alinmaz. her otobanda makaslara girip her virajda yanlamaya calisan tokyo drift izleyip doğanını temprasini alip gelen tiplerdir çip falan değilde apaçilerin tercih ettiği ama güzel bi kaç araba var e36 coupe bmw 1.4 is honda hatchback gibi eski model araba seviyosan al bi taunus daha kralı yok 4000e al 3000 masraf yap mustangin gariban versiyonu :))
  • Bir barda şarkıcılık yapan bir adamkadın kişi var isim ve yer belirmeyeceğim. Kendisini de tanımıyorum ama sahibi olduğu OPEL TİGRA bu konu başlığının gerçek cevaplarından biri olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanner48

Bir barda şarkıcılık yapan bir adamkadın kişi var isim ve yer belirmeyeceğim. Kendisini de tanımıyorum ama sahibi olduğu OPEL TİGRA bu konu başlığının gerçek cevaplarından biri olabilir.

tigra olmaz be kardeş
  • E30 kasa 3 serisine söylendiği düşünülse de, esasen E28 kasa 5 serisine verilen isimdir çip kasa. 1981-1988 arası 5 kasa yani.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.