Şimdi Ara

P 10 LED Tabela Power Led Programı Hakkında !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar ben 32 X 64 Lük çift taraflı led tabela yı dükkana yapıyorum programı yapabiliyorum ama sürekli sola kayan Animasyondan başka bir programa geçerken ekrandan geçen en Son karakter tam bitmeden ikinci programa geçiyor ve altta zaman ayarı pasif konumda bunu nasıl düzelteblirim ??
    Bir diğer ve en önemli sorunlardan biri ise zaman ve tarih ekran da en fazla 2-3 sn kadar kalıyor sonra hemen diğer programa geçiyor.
    Nasıl düzelteblirim yardımcı Olursanız çok sevinirim power led programı En Son sürüm 2.73 Yardımlarınızı bekliyorum hayırlı geceler !!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kart kodunu doğru seçtin mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Nipp10

Kart kodunu doğru seçtin mi

hocam kart zaten TF S5U seçili normalde şu menüden bahsediyorum resim atayım orda anlatayım derdimi ama resim yüklenmiyorr
  • Yazı karakterlerini küçültün öyle deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: egealtay

Yazı karakterlerini küçültün öyle deneyin

olmuyor hocam yazı karakteriyle hiç alakası yok bence
  • Ne panel be ne de kart var elimde olsa da denesem

• Hocam yaklaşık 1 saattir program yazıyorum yarın panele atıp deneyeceğim bakalım sonucu size yazarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Led Amper'i hakkında
    11 ay önce açıldı
    3. Stop lambası Ve led yapma
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yazı karaekterleri büyük olursa TAŞMA olur ve eksik görürsün
    Programı ben yazıyorum diyorsun yazdığın programı ver bakalım.
  • tda 1562q kullanıcısına yanıt
    Merhaba Hocam,
    powerled programı ve diğer kayan yazı programları hakkında sorularınızı cevaplayabilirim, sitemizin yardım ve destek bölümünden de herkese (tabelasını bizden alsın veya almasın fark etmez) elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Sorunuzun cevabına gelince;
    Çift taraflı tabelalarda bağlantı şekli tek yönden farklıdır, aslında sizin 64*32 cm'lik tabelanızın ayarları dikkat ederseniz 128 * 32 olarak girmişsinizdir, yani çift yönlü tabelalar aslında uzun bir tabelanın ortadan ikiye ayrılmış halidir diyebiliriz. Hatta sürekli sola efekti haricindeki animasyonlarda demişsiniz ama dikkat ederseniz sürekli sola animasyonunda bile ekranın bir tarafı bir süre boş kalıyordur.

Çözüm olarak; Powerled programında program ekledikten sonra Metin bölgesi ekliyorsunuz ya yazı yazmak için, işte o programın içerisine 1 tane değil, 2 tane metin bölgesi eklemeniz gerekiyor ve her bölgenin boyutunu 64 * 32 olarak küçültüp birini ekranın sağına, diğerini de soluna kaydırın. Yani ekranın her iki tarafına yazıları ayrı ayrı yazmanız gerekiyor. ölçülerin ve ekranın nasıl yapılacağına dair aşağıya bir ekran görüntüsü ekliyorum;

takıldığınız yer olursa daha hızlı yanıt için sitemizin yardım destek bölümündeki powerled programı başlığı altına yorum bırabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metingul -- 1 Eylül 2015; 16:30:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: metingul

Merhaba Hocam,
    powerled programı ve diğer kayan yazı programları hakkında sorularınızı cevaplayabilirim, sitemizin yardım ve destek bölümünden de herkese (tabelasını bizden alsın veya almasın fark etmez) elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Sorunuzun cevabına gelince;
    Çift taraflı tabelalarda bağlantı şekli tek yönden farklıdır, aslında sizin 64*32 cm'lik tabelanızın ayarları dikkat ederseniz 128 * 32 olarak girmişsinizdir, yani çift yönlü tabelalar aslında uzun bir tabelanın ortadan ikiye ayrılmış halidir diyebiliriz. Hatta sürekli sola efekti haricindeki animasyonlarda demişsiniz ama dikkat ederseniz sürekli sola animasyonunda bile ekranın bir tarafı bir süre boş kalıyordur.

Çözüm olarak; Powerled programında program ekledikten sonra Metin bölgesi ekliyorsunuz ya yazı yazmak için, işte o programın içerisine 1 tane değil, 2 tane metin bölgesi eklemeniz gerekiyor ve her bölgenin boyutunu 64 * 32 olarak küçültüp birini ekranın sağına, diğerini de soluna kaydırın. Yani ekranın her iki tarafına yazıları ayrı ayrı yazmanız gerekiyor. ölçülerin ve ekranın nasıl yapılacağına dair aşağıya bir ekran görüntüsü ekliyorum;

takıldığınız yer olursa daha hızlı yanıt için sitemizin yardım destek bölümündeki powerled programı başlığı altına yorum bırabilirsiniz.

dostum ben çift taraflı panelime ayrı besleme ve ayrı kart koydum şu anda sıkıntı yok çalışıyor ama en az 6 aydır güncellenmedi aynı yazılar dönüp duruyor

yardımlarınız için çok ama çok tşk ederim... Siz ve sizin gibi karşılık beklemeden bilgi alışverişinde bulunan değerli üstadlarımız olduğu sürece bu forumlar hep ayakta kalır

• sitemiz üzerinden powerled kontrol kartı programı kullanımını videolu şekilde anlattık dilerseniz sitemiz üzerinden seyrede bilirsiniz.

site:https://msreklam.com/powerled-kontrol-karti-programi-ve-kullanimi/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.