Şimdi Ara

Özyeğin Üniversitesi DonanımHaber Öğrenci Topluluğu (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.728
Cevap
34
Favori
177.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: taha yasin arıcı

Otel yöneticiliği bölümü aklımda var. Swis otel ile anlaşmaları varmış. zaten bildiğim kadarıyla hüseyin özyeğine ait bu otel resortlarıda.

var mı tanıdıgı okuyan veya bilgisi. nasıldır. girebilirim bu bölüme.

Bende dusunuyorum bu bolumu , bilkentle ikisi arasinda kaldim. Bu bolumde okuyan bir arkadas varsa bir bakabilir mi ,malum son gun geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün son gün ama sorim dedim içime sinmedi sıralamam 115 bin ilk sıraya gelmesi zor olsada 93 bindeki özü uluslararası işletme ve ticaret yazdım 2. Sıraya marmara üni yazdım ama 3. Sıraya sabancı yönetim bilimleri ve özü uluslararası işletme ve ticaret arasında kaldım mantıklı sebeplerle bana yardım ederseniz çok sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıralamam mf4 13.271 tam burslu makine gelir mi ne dersiniz
  • Sizce sonuçlar ne zaman açıklanır? Tercih olayı sınavdanda stresliymiş..
  • sabbracadabra1 S kullanıcısına yanıt
    Gireceğini tahmin ediyorum ama belli olmaz.

• idunno İ kullanıcısına yanıt
    Onlar İngilizce'ye sıfırdan başlamak istiyorlar,sen direkt seviyeni ölçmek için gir ve bildiklerini yap.Nasıl ve ne zaman çalışacağını bildikten sonra her şeyi yapabilirsin :)

• ikaraer İ kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim :)
  • özyeğin üniversitesinde başarı bursu veriliyor mu mesela üniversiteye yarı burslu olarak giren bir öğrenci derslerinde başarılı olursa (mesela bölümünde ilk 3 te olursa ) yüzde 50 bursuna ekstra burs eklenmir mi?

-ayrıca okula ulaşım olanakları nelerdir özel bir iett otobüsü var mıdır ya da okuldan geçen bir minübüs bunlar yoksa servis hizmeti var mıdır okulda ayrıca servis ücretleri nelerdir ?
    not:altunizadede oturuyorum..
  • antika1211 A kullanıcısına yanıt
    Kendi burs kategorinizde yüzde onluk dilime girerseniz 750 lira civarı bir para veriliyor bildiğim kadarıyla.Altunizade'de ki eski kampüsün önünden okulun servisi var. http://www.ozyegin.edu.tr/Ogrenci-Hizmetleri/Burs-ve-Finansal-Destek/Lisans-Akademik-Basari-Burslari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikaraer -- 19 Temmuz 2014; 2:38:09 >
    Evet veriliyor, arkadaş paylaşmış zaten linki. Maksimum %25 bursa tekabül ediyor. Altünizade'de oturuyorsan gidiş, gelişin rahat olur, servis kaldırıyorlar. En çok serviste oraya gidip geliyor zaten. Bir tane otobüs geçiyor ama güzergahını bilmiyorum.
  • Arkadaslar okulda yemek fiyatlari falan nasil?

• 3nokta kullanıcısına yanıt
    tanıtım günleri süresince 3 kere okula gittim. her seferinde yemekhanede yemek yedim. 3 çeşit yemek (1 ana yemek + 2 yan yemek + su) 6,5 liraydı. ana yemek dediği sıcak bir tas yemeği. etli nohut vs vardı ben gittiğimde. yan yemekler pilav tarzı bir şeyler olabiliyor. onun dışında salata büfesi, tatlı, çorba, ayran, zeytinyağlılar vs de yan yemek olarak sayılır.

bunların dışında her gün pide ve makarna büfesi var. ana yemek olarak bunlardanda alabiliyorsun. kıymalı kaşarlı pide, soslu makarnalar vs. gayet doyurucuydu.

4 kap yemek 7,5 lira 5 kap yemekte 8,25 idi.
  • özyeğinde hazırlığı vermek için hangi programlarık vermek gerekiyor + hazırlığı verip atlayan öğrencilere hazırlık için verdiği ücret geri veriliyor mu *
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3nokta

Arkadaslar okulda yemek fiyatlari falan nasil?

4 kap yemek 4,5 tl imiş
    Hazırlıkta 5 program var beginner,pre int, int, upper int, advanced. Hazırlığa başlamadan önce 2 sınava giriyorsun ve ona göre kendine uygun kura yerleşiyorsun. Hazırlık ve bölüm ücretleri aynı zaten. Eğer bu 2 sınavda başarılı olup hazırlığı atlarsan direk bölüme geçersin.
  • Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Güzel bir üniversite hayatı geçirmenizi diliyorum, hepinize hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alp

Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Güzel bir üniversite hayatı geçirmenizi diliyorum, hepinize hayırlı olsun.

hocam hazirlik hakkida bilgi verirmisin ?

• Hayırlı olsun arkadaşlar,hepinizi tebrik ediyorum.

• Tam olarak inceleyemedim ama neredeyse bütün bölümlerin tam burslu ve yüzde 75 burslu programlarının taban puanları artmış, diğer burs seçeneklerinde de genelde artış var. Bakalım sıralamalar nasıl olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp -- 25 Temmuz 2014; 13:11:18 >
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.