Şimdi Ara

özyeğin pilot eğitimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
8.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bu bolume gırıldıgı takdırde alınması gereken saglık raporu nelerı kapsıyor? Alması zor mu ne testlerınden gecılıyor bunları bılen arkadaslar paylasırsa sevınırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takipteyim..

• JAR-class1 idi sanırım .. Renk körlüğün , gözlerinde aşırı bi sorun , diyabet hastalığın yoksa geçebilirsin diye düşünüyorum ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oetker*

JAR-class1 idi sanırım .. Renk körlüğün , gözlerinde aşırı bi sorun , diyabet hastalığın yoksa geçebilirsin diye düşünüyorum ..

cok hafıf bı el tıtremesı varda bende onu dusunuyorum sorun oluyor mu dıye

• Valla o kadarını bilemeyeceğim emure falan var pilotaj öğrencisi o biliyor olabilir pm at istersen .

Burslumu gireceksin ? Ücretli gireceksen yıllık ne kadara denk geliyor ?
  • bende tercih kilavuzu yayinlandigindan itibaren takip etmekteyim bolumu simdilik ogrendiklerim lisans egitiminin 24.000 tl olacagi ve ayrica bu ucret disinda teorik derslerden sonra ucusa katilabilmek icin 27.000 tl daha istiyorlar universitenin yurt fiyatlari yanlis hatirlamiyorsamda 1500 tl den basliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkancc

bende tercih kilavuzu yayinlandigindan itibaren takip etmekteyim bolumu simdilik ogrendiklerim lisans egitiminin 24.000 tl olacagi ve ayrica bu ucret disinda teorik derslerden sonra ucusa katilabilmek icin 27.000 tl daha istiyorlar universitenin yurt fiyatlari yanlis hatirlamiyorsamda 1500 tl den basliyor

Ucuslar icin 27000 TL degil 27000 euro istiyorlar hocam, yanlis bilgilenmeler olmasin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • duzeltmeniz iyi oldu. tesekkurler. hatam icin ozur dilerim.
  • ayrıca okul bıtınce type ratıng de almak lazım o da 20bın euro. Yoksa boeıng kullanılmıo ve bır anlamı yok. Bn bugun gıttım konstm 50bın euroyu gozden cıkart dedıler. Burssuz okursanda +100bın tl yı daha gozden cıkar dedıler. Cok masraf yazmam heralde

• maddi durumunuz cok iyi degilse pilotajda bu olay ozel universiteler icin genelde boyle
  • quote:

maddi durumunuz cok iyi degilse pilotajda bu olay ozel universiteler icin genelde boyle

burslular ıcın bıle gecerlı bu paralar. Cok fazla gercekten. Kac bınle kapatır acaba tam burslu programı?

• quote:

Orijinalden alıntı: yaday1925

quote:

maddi durumunuz cok iyi degilse pilotajda bu olay ozel universiteler icin genelde boyle

burslular ıcın bıle gecerlı bu paralar. Cok fazla gercekten. Kac bınle kapatır acaba tam burslu programı?

Haklisiniz tam burslu universitelerde bile para vermeden okumak biraz zor yani heleki pilotajda. Okulu bitirip ise basladiginizda tam burslu bir universite yada devlet universite olabilir ne kadar para odeyeceginiz konusunda fazla fikrim yok o yuzden yaniltmayayim sizide bildigim kadariyla universite bitince havayolu sirketlerinde calisabilmek icin havayolu sirketlerinin ucaklarinin birkaci icin sertifikaniz olmasi gerek buda yaklasik bir ucak icin ortalama 20000€ kadar zaten ucak sirketi sizi ise alacagi zaman su tip ucaklarla ucan su kadar ucus saati olan pilot adaylari alinacaktir diye duyuru yapiyor buna gore hangi sertifikalar gerekiyosa temin etmemiz gerekmektedir.

• quote:

quote:

quote:

Haklisiniz tam burslu universitelerde bile para vermeden okumak biraz zor yani heleki pilotajda. Okulu bitirip ise basladiginizda tam burslu bir universite yada devlet universite olabilir ne kadar para odeyeceginiz konusunda fazla fikrim yok o yuzden yaniltmayayim sizide bildigim kadariyla universite bitince havayolu sirketlerinde calisabilmek icin havayolu sirketlerinin ucaklarinin birkaci icin sertifikaniz olmasi gerek buda yaklasik bir ucak icin ortalama 20000€ kadar zaten ucak sirketi sizi ise alacagi zaman su tip ucaklarla ucan su kadar ucus saati olan pilot adaylari alinacaktir diye duyuru yapiyor buna gore hangi sertifikalar gerekiyosa temin etmemiz gerekmektedir.

sız kac puan aldınız bu sene lys de kacıncı oldunuz? Programın yuzde yuz burslusunun kac puan olacagını dusunuyorsunuz?

• ben thk universitesini tercih etmeyi dusunmuyorum anadolu universitesi pilotaj bolumu tercih etcem veya ozyegin universitesi pilotaj tam burs tercih edicem
  • quote:

ben thk universitesini tercih etmeyi dusunmuyorum anadolu universitesi pilotaj bolumu tercih etcem veya ozyegin universitesi pilotaj tam burs tercih edicem

mf4 sıralaman kac?

• ben forum gibi yerlere siralamami yada puanimi yazmam girebilecegim yerleri soyluyorum tahmini siz yapin
  • quote:

ben forum gibi yerlere siralamami yada puanimi yazmam girebilecegim yerleri soyluyorum tahmini siz yapin

yazacagn yerlerın ıkısınınde taban puanları bellı degıl tahmın etmek zor o yuzden :D

• quote:

ben forum gibi yerlere siralamami yada puanimi yazmam girebilecegim yerleri soyluyorum tahmini siz yapin

ozyegın pılot egıtımı tam burslu en son kacıncıyı alır sence o konu hakknda degerlı dusuncelerını aktarırsın heralde :D

• quote:

quote:

ozyegın pılot egıtımı tam burslu en son kacıncıyı alır sence o konu hakknda degerlı dusuncelerını aktarırsın heralde :D

Benim kanımca Anadolu Üni.'de dahil ilk 10.000-12.000 arası olacak gibi .. ( Kontenjan artışları + MF öğrencilerinin alan dışı tercihlerini olacağı için buralara gerileyebilir )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oetker*

quote:

quote:

Benim kanımca Anadolu Üni.'de dahil ilk 10.000-12.000 arası olacak gibi .. ( Kontenjan artışları + MF öğrencilerinin alan dışı tercihlerini olacağı için buralara gerileyebilir )

14bın olma mı yaa :/ ozyegndekı 27bın euro faktorune ınanıorm

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.