Şimdi Ara

Özür Dileyerek Soruyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar baslıkta da belirttiğim gibi özür dileyerek sizlere bazı sorular soracağım özrümün sebebi forumda arastırdım aslında buldum da sayılır ama olmadı ayrıca birçok kişinin konusuna mesaj yazdım belki kirlilik yaptım ama beceremedim Küçüklüğümden beri Batman i çok severim ama çizgi romanlarıyla bu forumda tanıstım diyebilirim sağolun gercekten benim istediğim rica edeceğim nokta en kolay şekilde ve doğru bir sıralama ile Batman in çizgi romanlarını telefonuma nasıl indirebilirim? Telefon olmazsa bilgisayarıma nasıl indirebilirim veya kadıköyden Beyazıttan en kolay sekilde mesela atıyorum 200 lira bir butçe ile çizgi romanları alabilir miyim? eğer cevap verirseniz çok sevinirim şimdiden herkese tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: .

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 14 Ocak 2020; 0:56:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

DC tarafi sizin

Black hocam yardımcı oldu ama beceremedim ben şu an beyazıtta arıyorum almak için ama burda bulamazsın dediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online sitelerden alabilirsiniz (d&r, idefix, ilknokta vs. ilknoktada bu ara çizgiromanlarda %35 indirim de mevcut.)

veya yayıncının kendi sitesi var jedbang.com

Kadıköy'de ptt nin yanındaki pasajda alternatif çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: designer73

Online sitelerden alabilirsiniz (d&r, idefix, ilknokta vs. ilknoktada bu ara çizgiromanlarda %35 indirim de mevcut.)

veya yayıncının kendi sitesi var jedbang.com

Kadıköy'de ptt nin yanındaki pasajda alternatif çok.

İlginiz için teşekkür ederim hocam okul yakın kadıköye dediğiniz yeri gidicem

• KUZGUN ÇİZGİROMANEVİ,
    Tel.: 0216 3481755
    Adres: Rasimpaşa Mah. Rıhtım Cad. Uzunhafız Sok. No:63 A Kadıköy/İSTANBUL'da.

Burada (mesut bey var) gidip selamımı söylerseniz ekstra güzellikte alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: designer73

KUZGUN ÇİZGİROMANEVİ,
    Tel.: 0216 3481755
    Adres: Rasimpaşa Mah. Rıhtım Cad. Uzunhafız Sok. No:63 A Kadıköy/İSTANBUL'da.

Burada (mesut bey var) gidip selamımı söylerseniz ekstra güzellikte alırsınız.

Tekrar ilginiz alakanız için tesekkur ederim supersiniz sağolun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Merhabalar Hatam nedir?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.