Şimdi Ara

özür dilerim çok amatörüm pc mde ses kartı olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
14.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayar alınmış masama konmuş ve kısa bir süre herhangi bir yetkiliye ulaşma ya da sorma şansım yok benim de çarem sizlersiniz lütfen biri bana yardım etsin. bilgisayarımda müzik dinleyemiyor, video dinleyemiyor (izleyebiliyor), doğrusu hiç bir şekilde ses alamıyorum. doğru mu yaptım bilmiyorum ama hoparlör dahi taktım ancak ses efekti ve ses aygıtları penceresine girince "ses aygıtı yok" tan başka bir şey yazmıyor. ses kartım mı yok sürücü sorunumu yoksa başka bir sorunum mu var bilmiyorum. bu saftriğe biraz yardım ediniz lütfen :( şimdiden teşekkürler

• denetim masası > sistem > aygıtlardan anlayabilirsin ses kartının olup olmadığını,
    belkide var ama orada görünmüyor da olabilir.
    driver yüklemek icap ediyordur
  • Şunu tavsiye edebilirim. EVEREST diye bir program var bilgisayarınızın tüm donanımlarını açıklayıcı olarak size gösterebilen. Onu indirip bakabilirsiniz. Eğer bilgisayarınız yeni ise anakartınızın üstünde onboard olarak bulunur. (genellikle !)

EVEREST işinize yarar bence.

Onu indirdikten sonra da modaretörlerden bu konuyu TEKNİK YARDIM bölümüne taşımalarını rica edebilirsin. Orada daha açıklamalı çözüm bulunabilir sorununuza.
    Denetim masası=sistem=donanım=aygıt yöneticisi orada ses kartı hata veriyordur soru işareti veya ünlem vardır üstünde.Onun üstüne gel sağ tuş ve sürücüyü güncelleştir de.Hayır bu kez değili işaretle ve ileri tıklayarak yükle.Tamamlandı derse aç müziğini dinle.Bu arada cdnin üstünde drivers,audio-creative gibi kelimeler olabilir.Sana verilen cdleri tek tek takıpta deneyebilirsin.

Benim bildiğim en kolay anlatım yolu bu kafanı karıştırdıysam özürdilerim.Yapasazsan msn den bağlan bana akşam yardım ederim.Akşam 11 gibi müsait olurum

KAl sağlıcakla

alitopal81@mynet.com

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.