Şimdi Ara

ÖZÜR DİLERİM AMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ŞU BOT MUHABBETİNE CEZA ALDIM BANA CEZAYI VERENLERİ HAKLI BULUYORUM AMA Bİ YANDANADA BANA AĞIR KELİME KULLANANLARIN CEZA ALMAMASINA SONUNA KADAR PROTESTO EDİYORUM ANLAYANA...... ZİRA TARTIŞMADA HİÇ Bİ GÜNAHI OLMADAN ANAMI KATTI Bİ ARKADAŞ NEYSE

BU ARADA BU YAŞADIĞIM OLAYDAN SORA PCMDEN BOTU SİLDİM ÖLMÜŞ BABAMIN ÜZERİNE YEMİN EDERİMKİ SİLDİM İSTER İNANIN VE İSTER İNANMAYIN VE BİRDAHA KULLNMAMAYA YEMİN EDERİM

GREECEDEKİ ADAMIM LVL 52 DE BIRAKDIM VE SADECE 2 LVLİ BOTLA KASILMIŞDI ONUN AMA BOTLA 2 DE OLSA KASILDIĞI İÇİN BIRAKDIM HARCADIĞIM TİCKETLER DAİ GÖZÜME GÖRÜNMEDEN VE YENİ CHAR AÇDIM GREECYEDEKİ ADAMIM DaDaS BUNU ARTIK OYUNDA GÖRMEYECEKSİNİZ ( TABİ BİRİ GELİPDE BİZE KÖTÜLÜK EDERSE KARŞI KOYMAK İÇİN HEMEN GİRERİM :) )

BU OLAYDAN DOLAYI KENDİ ÖZÜGÜR İRADEMLE KALBİNİ KIRDIĞIM VE FORUM DÜZENİNE VERDİĞİM ZARARDAN DOLAYI ÖNCELİKLE MOD ARKADAŞLARDAN VE SİZLERDEN SONZU ÖZÜR DİLERİM

AMA HALA DA Bİ DÜŞÜNCEMİN ARKASINDAYIM JOYMAX ŞİRKETİNE PARANIZI YEDİRMEYİN ELDİVENSİZ KASIN 3 AYA DEĞİLDE 5 AYA LVL 70++++ OLUN AMA YİNEDE PARANIZI BÖYLE PARA DÜŞKÜNÜ SOYGUNCU BİR ŞİRKETE YEDİRMEYİN

SAYGILARIMLA

T1hef arkdaşım kusura bakma özellikle senle biraz fazla tartıştık ağır kelimele kullndık ne kadar seni kırdımsa yine yine özür dileim

• Helal olsun sana
  • Tebrikler. Olgunluğun için ikinci defa tebrikler.
  • sana %100 katılıyorum bu joymax çok ş...ler ama arkadaşın dedigi gibi sakın para yedirmeyin yani bi tane şirketinden sakız bile almayın
  • Np bende sinir haliyle kullandığım gereksiz sözler için özür dilerim ama o anda çıldırıyodum artık oyun bu tmmda nereye kadar emek harcıyoruz zamanımızı veriyoruz sonuçta ztn forum da bot kaynıyo arkadaşım benden habersiz bot kullanmış yine bu forumdan öğrendikleriyle kurmuş botu sonuç BAN! olan benim emeğime onun charına oldu nese geride kaldı inşallah olmaz böyle olaylar bi daha
  • HEPİNİZE TŞEKKÜR EDERİM BU TOPİĞİ OKUYANADA YAZANADA VE GÖSTERDİĞİNİZ OLGUNLUK VE ÖZRÜMÜN KABULUNDEN DOLAYIDA AYRICA TŞK EDERİM SAYGILAR

JOYMAX DOLANDIRICI BEN BUNU İMZAMA YAZSAM MODLAR İMZA KURAL DIOŞI DERLERMİ ACABA :p
  • bu kadar cesur ve kendinden emin yazılarla karşımıza çıkan ark. azalıyorr tebric ederimmmmm ve bu olgunluğun seni hayatta gerçekten ii yerlere taşıyacaktır bu arada bot kosp gibi birşeymi anladığım kadarıyla kospun sro versionu.. bu arada joymax türk şirketimiii yoksa şu sronun item maillerini dağıtan şirketmiii ???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

JOYMAX DOLANDIRICI BEN BUNU İMZAMA YAZSAM MODLAR İMZA KURAL DIOŞI DERLERMİ ACABA

Ben tebrik bile ederim
  • HAYIR JOYMAX TÜRK ŞİRKETİ DEĞİL YANILMIYOSAM KORE ŞİRKETİ VE BU KADAR PARA GÖZ Bİ ŞİRKET OLAMAZ

BU KONUDA ÖRNEK VERMEK İSTİYORUM İZNİNİZLE

İTEM MALDAN BAZI MAG. TAŞ ALIYOSUN SİLAHA BASDIĞINDA SİLAHIN YANMA OLASILIĞI NERDEYSE %5 E DÜŞÜYO TABİ BU ONLARIN TAŞA VERDİĞİ ÖZELLİK YANİ BU MAGİC TAŞDAN BASDINMI SİLAHA + LIYA BİLİRSİN YANMAZ GARANTİSİ VAR AMA YA TAŞI BASARKEN YANIYO YADA SONRA + LARKEN YANİ MAG. TAŞ Bİ MOKA YARAMIYO TEK YARAYAN ŞEY JOYMAX BİRAZ DA FAZLA KAZANIYOOO BUNUN EN BÜYÜK ŞAİDİ VE YAŞAYANIDA _AgwE_ DİR ........
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.