Şimdi Ara

Özür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben flondro biraz önce açtığım topicte bir kelime kullandım. bunun sebebi biraz önceki bir topicte bana bu kelime kullanılmıştı. ve ben tehditimi o topicte yapmıştım. Copy paste yaptım. bazı yerleri değiştirdim. orayı atlamışım. Ancak bir forumda bir üye bir diğerine ***rak diyorsa ve yönetimin tek yaptığı banlamaksa ve hakkını savunanları da banlamaksa bu adalet değildir. beni bu forumda flondro adıyla değil de msnden tanıyanlar var. onlara sorun nasıl biriyim. kimseye hiçbir şekilde ***rak veya başka bir küfür etmedim. şimdi flondronun altında teğmen değil de sonsuz günlük cezalı yazıyor. zopy paste olayından dolayı özür dilerim ama asıl bana ***rak diyen adam hala banlı değil girin linke bakınhttp://forum.donanimhaber.com/m_7911679/tm.htm . forum kurallarını belirtirken küfür ediyorlar bana. ben hakkımı savunurken banlanıyorum.

• Evet O Küfürü Kullanan Arkadaş , Forum Kurallarını Tamamen Çiğneyen Zeka Yaşı Düşük Arkadaş Dururken flondro Arkadaşımın Banlanmasını Kınıyorum.Önce Kullanıcılar Şimdide Moderatörler Mi Başladı?

3ü Bir Arada:
    1.Ytl İle Satış Yapmaya Çalışıyor.
    2.Üst Konunun Dışarısında Topic Açıyor.
    3.Küfür Ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solman -- 3 Temmuz 2006; 15:44:54 >
  • bu gün modlar mı sacmaladı anlamadım.her yerde modlarla ilgili topic war
  • Senin sınırsız banlanman forumu tehdit ettiğin içindir. Küfür olayı 2. planda kalıyor.

O yüzden o kişi zaten banlanacakken böyle bir tehdite kalkışman gereksizdi.

Şikayet bölümü değil burası. Şikayet etme yeri her mesajın üzerinde yazıyor. Orayı kullanacaktın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mewluth -- 3 Temmuz 2006; 16:02:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.