< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 2 Eylül 2021; 23:53:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 2 Eylül 2021; 23:53:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Katılıyorum kuduz ve tetanoz aynen cok gereksiz sekilde herkese vuruluyor. Yarayı iyi bir sekilde yıkamak bu hastalıkları büyük olasılıkla engeller ama kendi beslediğim ya da tanıdıgım hayvan değil de, mesela kuduz oldugundan neredeyse cok büyük olasılıkla süphe edilecek bir hayvan ısırığında, istemeye istemeye a$ı olurdum iste ağzı tipik olarak köpürecek vs sokak hayvanı gibi falan sebepsiz saldırı olacak.. yoksa kendi beslediğimiz bildiğimiz tanıdıgımız hayvanlar, hamster, kedi, köpek ya da ne olursa olsun bunlarda tehlike olmaz zaten.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 3 Eylül 2021; 10:50:25 > |
Life is about having fun.
|
Ben cocukken benim de elimi o sekil bir köpek severken ısırmıştı. Bu köpek bizim 3 apartman aşağıdaki dükkanın köpeğiydi. Hatta başka bir çocuğu da daha sonra ısırmıştı. Bana herhangi bir a$ı vs yapılmadı ama ısırılan diğer çocugun ailesi cok pimpirikli oldugu için gelip köpeğin sahibi karı kocayla kavga etmişlerdi. Kadın eve gidip köpeğin aşı kağıtlarını alıp getirip ısırılan cocugun ailesine göstermişti. Bunlar sonra tatmin olmadılar yine de çocugumuzu a$ı yaptırmaya götüreceğiz demişlerdi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 3 Eylül 2021; 14:27:49 > |
Life is about having fun.
|
Köpek bana alısıktı hocam sürekli hergün ilgileniyordum fakat fazla sevmekten olacak biraz sert seviyordum canı yandığı icin elimi ısırdı Isırılan diğer eleman köpeği bayağı bir kızdırmış olmalı artık ne yaptı bilemiyorum ama onu kovalayıp kalcasından ısırmıs < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 3 Eylül 2021; 16:38:47 > |
|
kanser çözülecek gibi |
_____________________________ |
adamların hakkı ama |
varlığı değil spending ynai harcamaları yazıyor |
biontech nasıl virüs yaysın ki, virüs yok içinde sanırım karıştırdınız |
zaten aşısı dğeil ki şu an kanserlerde yapılan şey sadece kansere etki eden(anahtar-kilit gibi düşünebilirsiniz) ama vücuda etki etmeyen bir ilaç tasarlamaya çalışıyorlar bu mrnaların amacı hücrenin içerisine girip gerekli mrna kodu ile ilgili uygun (yukarıdaki cümlede dediğim vazifeyi yapmaya çalışan) bir şey hazırlamaya çalışıyorlar aşıyı eski gözle bakmayın burdaki aşı çok farklı hocami modern tıpın en üst noktasındaki tedavi etme merkezi ------------------------------------------------ şu an bu aşı olmadan bazı kanserler için bu şeyler üretildi ve bazı kanserlerde işe yarıyor ama bu süreci bu proje ile baya hızlanacak gibi |
Türk kökenli olması ne alaka ? Bu ülkede yetişmemişki bu insanlar. Sen niye sahipleniyorsun haha komedi ya. Adam sahiplenmiş Türk kökenliler diye. Lan burda yaşasalar aşı maşı bulamazlardı zaten. Almanlar adamlara nişan felan taktı Alman onlar Alman Türk felan değiller. Bu ülkeninde zerre alakası yok bu başarıyla < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İ5 10400f, 16 GB DDR4 (3200MHZ), MSI GeForce RTX 2070 Ventus 8GB GDDR6, ASUS Prime Z490-A Intel LGA1200 DDR4, 240 GB SSD + 120GB SSD SAMSUNG HARDDİSK 1TB 7200 RPM HDD, AOC 23.8" AGON AG241QG 165Hz 1ms GSYNC 2K XIGMATEK HERA FULL RANGE 80PLUS GOLD 850W
|