Şimdi Ara

**ÖZLEM DİYARBAKIR**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özlem Diyarbakır diyarbakırda 1 numara olmaya devam ediyor

• ?
  • kim özlem ya bir şey yazıp ortaya atıyorsun bari gerisinide getiriver
  • Şirket adı ile topic açmaya gerek yok ki. Kirlilikten başka bir şey değil. O zaman herkes kendi memleketinegiden şirketler için ayrı ayrı topic mi açması lazım.
  • istanbul ve izmire man fortuna ile götürüp 1 numara mı oluyor? ben izmirde öz diyarbakırın setralarını görüyorum hep.ikisine de binmedim ama bence öyle 1 numara filan değil.
  • YAZDIĞINA GÖRE Bİ AÇIKLAMA BEKLERİZ
  • Bence yeni bir numara Van Gölü Turizm.Hafta sonu yaklaşık 17 saat yolculuk yaptım.Travego ile benim gibi 190 boyunda 95 kilo biri bile rahat edebiliyor.Birde Şu dijital uydu olayı mükemmel olmuş.Son yarım saat kaptan ile en önde sohpet ettim.Koridora çökünce sanki kendim kullanıyormuşum gibi geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • [Deleted by Admins]
  • Bende çeşme seyahate bayılıyorum.1986-87 model mersedes otobüsleriyle kazık fiyatlarla bizi süründürüyor.
  • bu ne şimdi sirket reklamı yapıyorsun orda konu var bak hangi firma ile seyahat ediyorsunuz dıye git oraya yaz özlem diyarbakır diyee
  • LÜX DİYARBAKIR (Hepside kaliteli ve güleryüzlüydü fakat benim tercihim bu firmaydı ) Amaaaaaaa Forewer Elazığ HAZAR
  • reklam yapyon bari devamını getir ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.