Şimdi Ara

ozledim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gel gel ayıp ettiin ya
    Özlemleri yaz ne istersen onu yaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hüzünrüzgarı

tarum kızdırdık mı seni
    Gel gel ayıp ettiin ya
    Özlemleri yaz ne istersen onu yaz.

yok yok kızmadım yazarız tabe ama şimdi yazacak ruh halim yok olunca ben yazarım...hatta topiği bile kapatırım

• peki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eternal_Fox

noldu??
  • sabaha kadar okey, batak, pişti oynamayı özledim beaa..
    hey gidi hey..bir zamnlar makarna, patates ve yumurta adı geçince cinnet geçiriyodum..onu bile özledim
  • quote:

Okulu ozledim ogrenci olmayi...Dersi asip sinemaya kacmayi...Geceleri yapilan yurt sohbetlerini...Ogrenci evlerinde yapilan o yarim yamalak yemekleri..Batak oynamalari sabahlamalari...

• quote:

Orjinalden alıntı: **HadeS**

sabaha kadar okey, batak, pişti oynamayı özledim beaa..
    hey gidi hey..bir zamnlar makarna, patates ve yumurta adı geçince cinnet geçiriyodum..onu bile özledim

aynen

• valla yaza çok var ama böle derin dalmayı özledim elime zıpkını alıp balık avlamayı özledim

balığı özledim yahu yokmu bana balık yapcak birisi hatta şimdi böle mısır ununa bulanmış mis gibi karadeniz hamsisi olcaktı....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tarum

valla yaza çok var ama böle derin dalmayı özledim elime zıpkını alıp balık avlamayı özledim

balığı özledim yahu yokmu bana balık yapcak birisi hatta şimdi böle mısır ununa bulanmış mis gibi karadeniz hamsisi olcaktı....

dur ya yazdan yeni çıktık sonbaharın keyfini sür.Yağmurda ıslan bi kafede sıcacık çay iç kahve iç için ısınsın.

• quote:

quote:

valla yaza çok var ama böle derin dalmayı özledim elime zıpkını alıp balık avlamayı özledim

dur ya yazdan yeni çıktık sonbaharın keyfini sür.Yağmurda ıslan bi kafede sıcacık çay iç kahve iç için ısınsın.

Haklısın valla...Ama işte insan hep olmayanı ister ya Neyse anın tadını çıkartayım...şimdide çayım geldi öfff

• quote:

quote:

quote:

Haklısın valla...Ama işte insan hep olmayanı ister ya Neyse anın tadını çıkartayım...şimdide çayım geldi öfff

afiyet olsun ohh

• Ben de öğrenci evimi özledim.

Sertaç cım ile kalıyorduk. Makarna savaşı yapmıştık. En son tencerenin içindeki kalan tüm salçalı makarnayı kafama geçirmişti. Acaip kızdım. Evden kovdum Ne halin varsa gör dedim Sabah kalktığımda bir baktım kapının önünde kıvrılmış uyumuş. Hemen kalktı ve bana sarıldı "bana çok kızdın değil mi diye" Ben dedim sana nasıl kızarım, senin gibi birine

• sağol nilaycım sağol demem biraz geç oldu ama

taner abicim özlemek güzel be...özlem güzel bi duygu...demekki yaşanması ve özlenmesi gerekiyormuş

allah bize güzel yaşantılar yaşatırda yıllar geçince özlemle anarız sonra güleriz işallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

Ben de öğrenci evimi özledim.

Sertaç cım ile kalıyorduk. Makarna savaşı yapmıştık. En son tencerenin içindeki kalan tüm salçalı makarnayı kafama geçirmişti. Acaip kızdım. Evden kovdum Ne halin varsa gör dedim Sabah kalktığımda bir baktım kapının önünde kıvrılmış uyumuş. Hemen kalktı ve bana sarıldı "bana çok kızdın değil mi diye" Ben dedim sana nasıl kızarım, senin gibi birine

ya ne garip hikayelerimiz vardır.

• Konuyu alevlendirelim biraz =) keşke tekrar okula gidebilsem :(
  • walla ben düşünüyom zaten ama eskisi gibi olur mu bilmem??
  • Sen gittin ya yaşantımın bir anlamı kalmadı
    Sen gittin ya pencereme bir kez güneş doğmadı
    Sen gittin ya senden sonra mutluluğum olmadı
    Senle geçen günlerimin değerini bilmedim

Özledim teninin kokusunu özledim
    Özledim sımsıcak nefesini özledim
    Özledim sohbetini, o sesini özledim
    Gelmedin göz bebeğim, can yoldaşım gelmedin

Sen gittin ya gözlerimde yaşlar bir an dinmedi
    Sen gittin ya ellerimden resmin bir an düşmedi
    Sen gittin ya o gün bugün inan yüzüm gülmedi

• quote:

Orjinalden alıntı: KKM

Sen gittin ya yaşantımın bir anlamı kalmadı
    Sen gittin ya pencereme bir kez güneş doğmadı
    Sen gittin ya senden sonra mutluluğum olmadı

Özledim teninin kokusunu özledim
    Özledim sımsıcak nefesini özledim
    Özledim sohbetini, o sesini özledim
    Gelmedin göz bebeğim, can yoldaşım gelmedin

Sen gittin ya gözlerimde yaşlar bir an dinmedi
    Sen gittin ya ellerimden resmin bir an düşmedi
    Sen gittin ya o gün bugün inan yüzüm gülmedi

ben bu şarkıyı da severim bak

• ben de
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.