Bildirim
Özledik Aboubakar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
Ligde 3 gol atan adamı değil de ligde 26 gol atan 1,90'lık winner'ı özlüyorum ben
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rahmanbey
quote:
Orijinalden alıntı: Fernando!
Ligde 3 gol atan adamı değil de ligde 26 gol atan 1,90'lık winner'ı özlüyorum ben
bu üçkağıtçı, sinsi çakalı mı özlüyorsun? bizi sırf euro 2016'ya gidebilmek için bir basamak olarak kullanan, bütün yaz bizi oyalayan, sonra da defolup giden bu sinsiyi mi özlüyorsun? hiç kimse beşiktaştan büyük değil ve bu sinsi de şuan hakettiği yerde wolfsburg gibi dandik bir takımda ve kümede kalma mücadelesi veriyor. beter olsun inşallah.
Hiçte bile öyle bakmıyorum. Yıllar sonra derbilerde yenilmeden bi sezon geçirdik ve onun büyük emeğiyle 3 derbi aldık, yıllar sonra gol kralı çıkardık ve şampiyonluk yolunda en büyük emeklerden birini verdi. Türk futbol tarihinin açık ara görmüş olduğu en iyi santrafor, Gomez'in Almanya milli takımında oynamasından ötürü bile para kazandık.
Böyle bir efsaneyi sahiplenmek yerine sanki her sene bu tip bir oyuncu geliyormuş gibi davranmak kendini kandırmak olur. Böyle büyük bir efsane ile güzel ayrılarak doğru olanı yapmalıyız.
Gidiş sebebi darbe yüzündendi ayrıca, bunu net olarak dedi. Daha fazla büyütmenin anlamı yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bir dergi için uzun bir kariyer yazısı yazmış.
beşiktaş kısmı şöyle.
"fiorentina'daki her şeyi unutmak istedim ve türkiye'ye gittim. türk taraftarlarla ilgili öğrendiğim şey; bu dünyada kulüpleri için var oluyorlar. her hafta kulüpleri için yaşıyorlar. orada olmak ve onların önünde oynamak inanılmaz bir deneyimdi. ama insanlar yine de oraya niye gittiğimi anlamadı. beşiktaş için oynamayı euro 2016 ve bir şampiyonluk için şans olarak gördüm. çoğu insan bu transferi kariyerimin sonu olarak algıladı ama ihtiyacım olan zıplamayı ve başlangıcı yaptım. hayatın sahadaki oyununuzu etkilediğini düşünürüm ve istanbul'daki hayat beni ileriye götürdü. bu enerjiyi kullandım ve lig şampiyonluğunu kazandık. sonunda bir futbolcu olarak yeniden mutluydum. gol kralıydım ve beşiktaş yedi yıl sonra lig şampiyonu oldu.
futbol oynadığım sürece farklı kültürleri deneyimlemek ve seyahat etmek istedim. türkiye'de yaşamak almanya'daki ailemden uzak olduğum anlamına geliyordu. haberleri okuyabilmelerine rağmen onları arıyor ve iyi olduğumuzu söylüyordum, ancak endişelerinin asla geçmediğini söyleyebilirim. eve dönme zamanıydı.''
açık açık söylemiş. yükselişe geçmek ve euro 2016 için beşiktaş'ı bir basamak olarak gördü. istediğini aldı ve gitti. zaten gidiciydi. terör de tuzu biberi oldu bu işin.
orjinal dilinde yazının tamamı şurada.
http://www.theplayerstribune.com/mario-gomez-wolfsburg-germany/
italya'da 2014 dünya kupasını televizyondan izlerken çok üzülmüş ve euro 2016 içim hırs yapmış. o an karar vermiş ne yapacağına. yazının sonlarında 2018 dünya kupası kadrosunda olmak istediğini de yazmış. gol sayısından çok başka şeylerle mutlu oluyor, farklı kültürler tanımak istiyormuş. olur da wolfsburg ile ligi kötü bir yerde bitirir, yine gözden düşerse aynı taktiği yeniden tekrarlayabilir. sözleşmesine "avrupa kupalarına gitme hakkı kazanılmazsa serbest kalır" maddesi koydurttuğu da söyleniyordu haberlerde. yapar bu adam. yani darbe falan filan hikaye.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Rahmanbey
quote:
bu üçkağıtçı, sinsi çakalı mı özlüyorsun? bizi sırf euro 2016'ya gidebilmek için bir basamak olarak kullanan, bütün yaz bizi oyalayan, sonra da defolup giden bu sinsiyi mi özlüyorsun? hiç kimse beşiktaştan büyük değil ve bu sinsi de şuan hakettiği yerde wolfsburg gibi dandik bir takımda ve kümede kalma mücadelesi veriyor. beter olsun inşallah.
Hiçte bile öyle bakmıyorum. Yıllar sonra derbilerde yenilmeden bi sezon geçirdik ve onun büyük emeğiyle 3 derbi aldık, yıllar sonra gol kralı çıkardık ve şampiyonluk yolunda en büyük emeklerden birini verdi. Türk futbol tarihinin açık ara görmüş olduğu en iyi santrafor, Gomez'in Almanya milli takımında oynamasından ötürü bile para kazandık.
Böyle bir efsaneyi sahiplenmek yerine sanki her sene bu tip bir oyuncu geliyormuş gibi davranmak kendini kandırmak olur. Böyle büyük bir efsane ile güzel ayrılarak doğru olanı yapmalıyız.
Gidiş sebebi darbe yüzündendi ayrıca, bunu net olarak dedi. Daha fazla büyütmenin anlamı yok.
"Türk futbol tarihinin açık ara görmüş olduğu en iyi santrafor"
-
Buraya gelmek için herkesin bir sebebi vardır. O bizimle aldığının karşılığını her zaman verdi. Gerçeği görmek lazım, bu ülke üst düzey oyuncuların cazibe merkezi olmadı hiç.
Hadi ama bu adam Messi ve Ronaldo'dan sonra Dünya'daki en iyi maç başına gol ortalamasına sahip oyuncu, ne dememi bekliyorsun?
tipini yediğim ya özledim valla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 8 Şubat 2017; 8:34:29 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X