Şimdi Ara

Özgürlüğüme Aşırı Düşkünüm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özgürlüğüme ve rahatıma aşırı düşkün biriyim ya da tembel de diyebilirsiniz. Yalnız tembelliğim psikolojik, bir işe başlamadan önce gözümde büyür ama başlayınca yaparım.

Açık lisede okuyorum rahatlığa iyice alıştım, haftasonları işe başladım tanıdığım bi yerde asistan antrenörlük yapıyorum. Oraya gittiğimde sorun yok her şey yolunda ama şu an sabah kalkıp oraya gideceğimi ve bunun her hafta tekrarlanacağını düşündüğümde gözümde çok büyüyor, sıkıntı basıyor midem bulanıyor bazen. Bırakmak istemiyorum çünkü kaç kaç nereye kadar şurda 4-5 sene sonra iş hayatım başlayacak o zaman daha büyük sıkıntı yaşamak istemiyorum.

Henüz ikinci haftamdayım sizce, dişimi sıkıp devam ettiğimde bu huyum geçer mi ? Veya bundan kurtulmak için başka neler yapabilirim ?

Düzenleme: Bugün çalışırken hiç sıkılmadım mesela, problemsizdi. İşte problem yok yani. Ama cuma günü geldiğinde ertesi gün erken kalkıp oraya gitmek zorunda olmam beni çıldırtacak yine, istediğim saatte kalkamayacak olmam sabaha kadar dizi izleyemeyecek olmam sanki özgür değilmişim gibi hissettirecek. Bu psikolojiden umarım kurtulacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 1 Kasım 2015; 0:27:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alisirsin 1-2 ay git kendi parani kazan. Bak bakalim nasil oluyomus kendi paranla gezmek,yemek icmek, ekonomi ozgurlugu=birey ozgurlugu unutma :) bi ay dayansan gerisi gelir emin ol.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asistan antrönörlük derken?Nerde?Nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KırıkAyna

Asistan antrönörlük derken?Nerde?Nasıl?

Bildiğiniz basketbol kulübü, takımı çalıştıran antrenörün yanında ikinci antrenör gibi. Oyuncuların hatalarını düzeltme, kuka dizme, çocuklarla ilgilenme ve diğer ufak tefek işler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok Kaşınıyorum
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.