Şimdi Ara

Özgür Balcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocam sizi çok takdir ediyorum ben. Neden derseniz gerçekten işinizin hakkını veriyorsunuz. Bu forumda bizlerin yorumunu alıyorsunuz , eleştirilere dostane cevap veriyorsunuz. Sizin gibi değerli bir insanın olduğunu görmek biz öğrencilere bir nebze moral veriyor. Kitabınızdaki emeklerin boşa çıkmayacağına emin olabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Acil almayın, çözüm alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ediyorum arkadaşım hayatım oyunca daha iyisi için eleştirilere kulak verdim em iyisine em olumsuzuna. Bu forum benim için çok kıymetli hiçbir yerde duyamayacağım eleştirileri ( troller hariç ) burada duyuyorum asıl ben sizlere teşekkür ederim
  • özgürBALCI2 Ö kullanıcısına yanıt
    Hocam foruma özel hepimiz sonuçta öğrenciyiz :) takım arkadaşlarınızın da onayı olursa ayt s.bankanız için foruma özel bir indirim kodu paylaşabilir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgill

Hocam foruma özel hepimiz sonuçta öğrenciyiz :) takım arkadaşlarınızın da onayı olursa ayt s.bankanız için foruma özel bir indirim kodu paylaşabilir misiniz
    yönetim ile görüşmem gerekir arkadaşlar
  • Arkadaşlar indirim diye diye hocamızı darlamanın mantığı yok zaten piyasadaki diğer kitaplara göre fiyatı 7-8 tl düşük. 3-5 tl indirim için hocamızı uğraştırmaya gerek yok bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mao tun

Arkadaşlar indirim diye diye hocamızı darlamanın mantığı yok zaten piyasadaki diğer kitaplara göre fiyatı 7-8 tl düşük. 3-5 tl indirim için hocamızı uğraştırmaya gerek yok bence.
    +1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güven Bana (Selçuk Aydemir)
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çözüm 3D tyt soru bankalarını önerir misiniz? alırsam gelecek sene de çözümlerine ulaşabilir miyim? Çözümler önümüzdeki sene yayından kaldırılacaksa 2019-2020 basımlarını bekleyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.