Şimdi Ara

Özellikleri Yüksek Bilgisayarımda Tüm Oyunlar Kasıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN WOCEM ESKİ FORUMUN ŞİFRESİNİ UNUTTUM.

ACİL YARDIM ++++++++++++++++

Merhaba arkadaşlar

PC NİN ÖZelLİKLERİ İSE ARKADAŞLAR : 8 GB RAM - İ7 İŞLEMCİ 4790 3.60 GHZ - BANA 2 GB EKRAN KARTI DEDİLER AMA WİN 8 KEN PC 4GB YAZIYORDU WİN10 YAPINCA 6 GBYE ÇIKTI ( GEFORCE GT 730)
    1 TB HARDDİSK

Arkadaşlar ben 6 7 ay önce bi pc almıştım vatan bilgisayardan ancak bilgisayarımda çeşitli sorunlar çıktı bende servise yollamaya karar verdim.
    İlk sorunum şu idi Geforce EXPERİENCE programı açılmıyordu ilk yolladığımda yaptık dediler ancak geri geldiğinde program gine açılmıyordu.(YAZILIM ATILDI 2 KERE)
    Ve sonra yine yolladık servise program bu sefer açılıyordu ama içindeki sürücü inmiyordu ( Game ready driver ) 2 kerede aynı nedenle yolladık.( 2 KERE GİNE YAZILIM ATILDI )
    Neyse sonra ben Nvidia sitesine girip nvidia driverlerini kendim indirdim herşeyi kurdum pcnin herşeyini güncelledim.
    Sonra şu sorunla karşılaştım flash oyunlarda bile pc kasıyordu , Pes 2013 indirdim oyunda acahip bi kasma vardı ara ara kesik kesik donuyordu
    Bende sonra gittim Windows 10 güncellemesi gelmişti windows 10u indirip windows 10'un driverlerini indirip güncelledim herşeyi güncel şuan.
    Ve sonra ekran kartı 6 gb yazıyordu.
    Neyse arkadaşlar bu sefer peste kasma azaldı ancak genede kasıyordu LoL denen oyunda test etmek istedim ve fps yüksekti ama genede donuyordu oyunda kesik kesik kasmalar oluyordu.
    Bu sistemde yani tüm oyunlar kasıyor ne yapmam gerek acil yardım edin Lütfen !
    pcde tek ekran kartı var arkadaşllar GEFORCE GT 730 DA KASIYOR.

ŞİMDİDEN TEŞŞEKÜR EDERİM YARDIM !!!

BUNLARDA ÖZELLİKLERİ RESİMLİ OLARAK:

https://store.donanimhaber.com/55/a7/86/55a786ebe02ee07a6dde213a72404647.PNG

https://store.donanimhaber.com/83/d6/ea/83d6ea85c265db3ddfb7bd20cb3a6ee2.PNG

https://store.donanimhaber.com/49/8f/46/498f46f79abb1c0393f4b280a24f535a.PNG

Özellikleri Yüksek Bilgisayarımda Tüm Oyunlar Kasıyor ! Özellikleri Yüksek Bilgisayarımda Tüm Oyunlar Kasıyor ! Özellikleri Yüksek Bilgisayarımda Tüm Oyunlar Kasıyor !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Priwh -- 22 Ocak 2016; 11:53:19 >

• Ekran kartın düşük zaten. Çok şey bekleme işlemcin iyi ama oyunda ekran kartı daha fazla etkili.
    2 gb ekran kartın var 6 gb görmesi hata işletim sistemin modifiye galiba.
  • rerererara R kullanıcısına yanıt
    Aga ne yapmam gerekiyor yeni ekran kartımı alıyım ?
  • Yeni ekran kartı almadan önce temiz bi format at win 7 64 bit kur.
    Ramleri test et. memtest programı ile
    Ekran kartını furmark ile test et
    Harddiski hdtune programıyla test et.
    İşlemciyi prime 95 ile test et
    Yanlış yönlendirmek istemem. Bi bakarsın harddisktendir.
    Komple sistemi test etmen gerek birşey almadan önce.
    coretemp ile işlemci sıcaklıgını
    hwinfo64 ile anakart sıcaklıklarına da bak normal mi diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerererara -- 22 Ocak 2016; 20:09:33 >
  • rerererara R kullanıcısına yanıt
    Tamam aga eyvallah win 7 64 bit kurduktan sonramı test edeyim ? bir win 7 orjinal olması şartmı teşekkürler...
  • Hocam bilgisayarnzn özellikleri yüksek feln değil. 730 karttan beklentiniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O sistem özellikleri Pes 2013'ü Usain Bold ile yarıştırır, donanımsal birtakım eksiklik ve arızalar buna neden olduğu gibi yazılımsal olarak da nedenleri olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    düşük mb oyun önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.