Şimdi Ara

Ozellikle yatarken kalpte olusan agri..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 2 3 senedir boyle oluyor uzaninca kalbim aciyor kalkinca da cabuk gecmiyor neden olabilir? (gecen sene doktara gittim kardiyolojiye 18den kucuksun diye almamislardi cocuk kardiyolojisi de istifa etmis )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 ay once caddebostan barlar sokaginda unlu bi doktora gittim ayni sikayetten herseyime bakti hic biseyi yok dedi stres alakali oldugunu dusunuyorum dedi. Zaten icim rahatladi sonrasinda da gecti. Ailede kalp rahatsizligi olan olmussa insallah olmamistir o sebeplede baktirmak gerekir.

Oncesinde de medicalparkta gostermistim.

Kisacasi hayvan gibi parayi bosa yatirmis gibi oldu.

Ama tabiki gidip sikayetini anlat iyi birine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun gittim ben de rontgen cektiler kalp atis grafigini cikardilar. Bir sey yok dedi doktor ama bu agriyla napcam bilmiyorum :/ @roverman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kalp ve ciğerler; göğüs çukuru yüzünden yan yatarken batma ve aynı şekilde ağrı oluyor.
    Çabuk yıpranıyorum, koşarken, yüzerken, yürürken.
    ameliyat olsam 2 yıl çelik çubukla, ilk 3-6 ay acı içinde yaşıcam, ameliyat olmassam kalp kapakçıkları zarar görecek ve erken ölücem
    Bakmayın güldüğüme cidden kafaya takınca ne bok yicem düşüncesine giriyor insan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknesss45

Beyler 2 3 senedir boyle oluyor uzaninca kalbim aciyor kalkinca da cabuk gecmiyor neden olabilir? (gecen sene doktara gittim kardiyolojiye 18den kucuksun diye almamislardi cocuk kardiyolojisi de istifa etmis )

kardiyoloji birsey yok dediyse yoktur,,,yemeklerini ne zaman yiyorsun,,,gogus agrisiyla gelenlerin yarisi refluden muzdarip,,,yemek sonrasi kalbinde yanma oluyor ise yemeklerden sonra gaviscon surup ic iki hafta dene nasil hissediceksin,,,forumlarda ilac vs onerilmesini sevmem ama cok bir zarari olmaz,,,gecmis olsun,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killerwhitewhale -- 21 Mayıs 2014; 19:03:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.