Şimdi Ara

ÖZELDE OKUMA İMKANIMI KULLANMALIMIYIM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dostlar beklediğimden kötü geldi sonuç hukukdu hedefim ama devlette çok zor sıralamam maximum 30k çekebiliyorum yani mecburen özel üniverste
    hukuk düşünmem gerekti ama bu imkanımı kullanmalımıyım ? yani seneyemi hazırlanmalıyım yoksa özel üniverstede hukuk okumak mı daha mantıklı yaşadığım şehirde.
    bazısı cıkıyor yok özelde huku okuyan falan işssiz kalıyor diyorlar.

• aynı durumdayız dostum 440k geldi ygs 150k ya çekmeye çalışacağım durumun iyiyse değerlendir kardeşim bu fırsatı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • heryer hukuk fakültesi ile dolup taştığı için meslekte başarısız olan avukatlar işsiz kalabilir bu normal. ben sana basitinden bir hesap yapayım kardeş. orta halli işi olan bir avukat ayda 5k kazansa 1 yılda 60k para eder. sen okulu 4 senede yılda 15k ile yarı burslu olarak okusan 60bin eder fiyatları bilmiyorum tahmini oldu biraz. ee ne değişti sonuç olarak sen yine hayatından 1 seneyi riske ediceksin bu benim görüşüm ayrıca özel üniversiteler türk dizileri gibi fabrikatör çocuklarından oluşmuyor seni bmw leri ile ezen tikiler olmaz
  • Bence de okuyanilirsin yeditepe falan baya iyidir alanında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nuriboyka N kullanıcısına yanıt
    çok zengün değiliz :) orta gelirliyiz ailemin tek cocuğ olduğm için sıkıntı olmuyor saol önerilerin için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.