Şimdi Ara

Özel Yapım Parlak MDF Bilgisayar Masası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Marangoz akrabamda bilgisayar masası yaptırdım. hem kendim için hemde satmak için.

Bilgisayar kullanıcılarına lazım olabilecek detaylarını aklımdan geçirip Böyle bir masa yaptırdım.

Masanın tamamı parlak MDF den yapılma.yapmışken en iyisini yaptırayım dedim. uzun vadeli olması için. parlak mdf örnekteki resim gibidir.

Şimdi bilgisayar kullanıcılarına lazım olabilecek diye düşündüğüm 5+1 ses sisteminin tüm yerleri. hoparlörler karşıdan bakıldığı zaman hepsi görünür şekilde yapıldı.

27'' inç monitöre göre yapılmış yani 19-22-24-26-27 inç monitörlerin tümüne uygun.

Sonra çekmece 2 tane yaptırdım. ben eski masamda 1 tane çekmece kullanıyordum,bazen yetmiyordu onun için 2 tane,1 tanesi kilitlenebilir çekmece yaptırdım.

Çekmecelerin hemen altında 45 cm genişlikte boş bir alan bıraktım Subwoofer için.Logitech Z5500 Subwoofe'ı sığabilecek büyüklükte.

Klavye sürgüsüde pistonlu, kendiliğinden cuk diye oturan.

Kasa boyutları o kadar çok ki, bunun için her türlü kasa sahibine uygun yapılmıştır.

Kasa yeri çizimde gördüğünüz sağdaki ayrı yer. kasayı masadan ayrı ve geniş tuttum ki üstü açık olsun fanlar rahat olsun.ve kasa yandan ve üstten görünsün diye.

Kasayı çekmemiz gerektiği zaman kasayı değil tekerlekli sehpasını çekelim diye.

Kasanın sol tarafındaki fanı için de fanın baktığı bölümde 35 cm lik boş bir yuvarlak. her ne kadar kasanın sehpası 50 cm olsada fanı rahat olsun diye.

Klavyenin hemen altında lazım olur diye 20 cm lik bir raf yaptırdım. extradan hoparlör için.

Masanın tümü parlak ayna gibi siyah renkte MDFdir.

Masanın ön ve kenarları bant yerleri rengi grimsidir.

5+1 ses sistemi istemeyen veya 2+1 istekler mümkündür. fiyat 20 TL düşer.

Kasanın yeri 50 cm değilde 35 veya 40 istekleri mümkündür. fiyat aynı.
    Renk Seçeneği Mevcuttur.

İLAN LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ.
    Fotoğraflı İlan

Önemli Not:

Masayı istanbul içi elden teslim etmek için yaptırırım.

Alıcı Kendi gelip alır.(nakliye aracı ile hemen hemen istanbulun heryerine 40 TL yi geçmez.)

Sipariş verdikten 1 hafta sonra masa hazır olur. (sipariş vermek isteyen,isterse önce kendim için yaptırdığım masayı gelip görür,beğenip yaptırmak isterse kapora verir. 1 hafta içinde hazır olur.)

Yer:şehremini/fatih//istanbul.

İstediğiniz yere bu masayı sorun,350 TL den aşağı aynı maldan Parlak MDF yaptıramazsınız.(çünkü detayları Çok uğraştırıyor.)

Adım:selam sancar

Cep Tel:0533 928 91 59
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salvation27 -- 23 Temmuz 2011; 22:03:04 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: Salvation27

Marangoz akrabamda bilgisayar masası yaptırdım. hem kendim için hemde satmak için.

Bilgisayar kullanıcılarına lazım olabilecek detaylarını aklımdan geçirip Böyle bir masa yaptırdım.

Masanın tamamı parlak MDF den yapılma.yapmışken en iyisini yaptırayım dedim. uzun vadeli olması için. parlak mdf örnekteki resim gibidir.

Şimdi bilgisayar kullanıcılarına lazım olabilecek diye düşündüğüm 5+1 ses sisteminin tüm yerleri. hoparlörler karşıdan bakıldığı zaman hepsi görünür şekilde yapıldı.

27'' inç monitöre göre yapılmış yani 19-22-24-26-27 inç monitörlerin tümüne uygun.

Sonra çekmece 2 tane yaptırdım. ben eski masamda 1 tane çekmece kullanıyordum,bazen yetmiyordu onun için 2 tane,1 tanesi kilitlenebilir çekmece yaptırdım.

Çekmecelerin hemen altında 45 cm genişlikte boş bir alan bıraktım Subwoofer için.Logitech Z5500 Subwoofe'ı sığabilecek büyüklükte.

Klavye sürgüsüde pistonlu, kendiliğinden cuk diye oturan.

Kasa boyutları o kadar çok ki, bunun için her türlü kasa sahibine uygun yapılmıştır.

Kasa yeri çizimde gördüğünüz sağdaki ayrı yer. kasayı masadan ayrı ve geniş tuttum ki üstü açık olsun fanlar rahat olsun.ve kasa yandan ve üstten görünsün diye.

Kasayı çekmemiz gerektiği zaman kasayı değil tekerlekli sehpasını çekelim diye.

Kasanın sol tarafındaki fanı için de fanın baktığı bölümde 35 cm lik boş bir yuvarlak. her ne kadar kasanın sehpası 50 cm olsada fanı rahat olsun diye.

Klavyenin hemen altında lazım olur diye 20 cm lik bir raf yaptırdım. extradan hoparlör için.

Masanın tümü parlak ayna gibi siyah renkte MDFdir.

Masanın ön ve kenarları bant yerleri rengi grimsidir.

5+1 ses sistemi istemeyen veya 2+1 istekler mümkündür. fiyat 20 TL düşer.

Kasanın yeri 50 cm değilde 35 veya 40 istekleri mümkündür. fiyat aynı.
    Renk Seçeneği Mevcuttur.

İLAN LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ.
    Fotoğraflı İlan

Önemli Not:

Masayı istanbul içi elden teslim etmek için yaptırırım.

Alıcı Kendi gelip alır.(nakliye aracı ile hemen hemen istanbulun heryerine 40 TL yi geçmez.)

Sipariş verdikten 1 hafta sonra masa hazır olur. (sipariş vermek isteyen,isterse önce kendim için yaptırdığım masayı gelip görür,beğenip yaptırmak isterse kapora verir. 1 hafta içinde hazır olur.)

Yer:şehremini/fatih//istanbul.

İstediğiniz yere bu masayı sorun,350 TL den aşağı aynı maldan Parlak MDF yaptıramazsınız.(çünkü detayları Çok uğraştırıyor.)

Adım:selam sancar

Cep Tel:0533 928 91 59
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

telefondan sizi arayacagim uygun vakitte ariyacagim. konu gunceldir degilmi siradisi bir.masa yaptirmayi dusunuyorum...

istanbul kucukcekmecedeyim. burada bir cok.marangozcu gezdim siparis verdim yapamadilar. verdigim kaporayida birakip gitmistim... umarim siz anlarsiniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• maalesef konu güncel değil arkadaşım.
    ek iş ve hobi olarak düşünmüştüm.fakat talep olmadı pek.bundan dolayı. yapmamaktayım.
    ama isterseniz marangozla sizi tanıştırırım.dükkanı kocamustafapaşada. çiziminizi yapın.fiyat alın.
    telefonum bile güncel değil artık. :)
    yeni tel 535 923 22 11

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.