Şimdi Ara

Özel Video: İstanbul'da 'inovasyon' rüzgarı esti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
26.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darke

quote:

Orijinalden alıntı: kaan. 02:12 de Ender Yıldızı gördüm galiba yoksa bana mı öyle geldi?
    aynısını bende düşündüm o olsaydı birlikte konusurlardı ama yinede çok benziyor olmalılar :D

ta kendisi.Türkçesi en düzgün editörlerden biri :D ve benim en sevdiğim girişi yapan insan

merababenenderyıldız :D boşluksuz
  • Çok güzel bir video hazırlamışsınız gayet bilgilendirici olmuş, teşekkürler Erdi bey.
  • Erdi abi sakalı kesmeye bile vakit kalmamış sana yahu ne yogunluk sendeki:D
  • videonun altına hız çubuğu koyarmısınız acaba şöyle -4x -2x 0 diye. 1 dk video fazla olsaydı reset atacaktım nerdeyse :S

ama 12 dakikanın hakkını vermiş gerçekten.görüldüğü gibi el konsollarını yutan telefonlar sırada normal konsolların tahtına göz dikti.Biri mobil teknolojiyi durdursun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SystemApps -- 14 Eylül 2011; 22:55:02 >
  • 15 dk.'da bu kadar bilgiyi başka türlü alamazdım herhalde. Tebrik ediyorum, editörümüzü ;)
  • kullanılan mikrofon nedn donanım haber amblemli değil dah şık ve dikkat çekici olur .bence olmalı.
  • Erdi abi 1 gün frankfurtta 1 gün istanbulda nasıl yetişiyor sırtındada 1 çanta adamı yarış atı gibi koşturuyor DH Kimbilir yarın nerde izlicez ama ne demişler işleyen demir pas tutmaz devam erdi abi bravo ben arkandayım birde hızlı konuşuo diyosunuz adamın zamanı mı var bu adam oturupta masada hazır telefonu incemiyoki en çok çalışan Dh çalışanı ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vidoko

kullanılan mikrofon nedn donanım haber amblemli değil dah şık ve dikkat çekici olur .bence olmalı.

Bencede Kardeşim sana katılıyorum okadar dolaşıyor DH ekibi hem şık olur hemde reklam Tv kanalı gibi olur İnşAllah ileride DH Tv yide görürüz

+1
  • Donanım Haber'den yine mükemmel bir video elinize sağlık.
  • Erdi Bey'e helal olsun diyorum...

Hızlı konuşmasıda gayet doğal. Çünkü çok hızlı düşünüyor. Ağzı beynine yetişmek zorunda kalıyor desek daha mantıklı olur. Ki emin olun yavaş konuşmaya çalışıyordur...

Oldukça kritik bir etkinlikte bulunmalarından dolayı DH ekibinie teşşekürler...
  • Şu ozone çantayı bi bulamadım gitti. Çantanın başına bişey gelirse benden bilicekler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay7272

quote:

Orijinalden alıntı: vidokokullanılan mikrofon nedn donanım haber amblemli değil dah şık ve dikkat çekici olur .bence olmalı.
    Bencede Kardeşim sana katılıyorum okadar dolaşıyor DH ekibi hem şık olur hemde reklam Tv kanalı gibi olur İnşAllah ileride DH Tv yide görürüz +1

DH TV müthiş olur kesinlikle,
  • Ön inceleme videolarını da bekliyoruz.

quote:

Orijinalden alıntı: umutarslan.com

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaan. 02:12 de Ender Yıldızı gördüm galiba yoksa bana mı öyle geldi?
    aynısını bende düşündüm o olsaydı birlikte konusurlardı ama yinede çok benziyor olmalılar :D

ta kendisi.Türkçesi en düzgün editörlerden biri :D ve benim en sevdiğim girişi yapan insan

• Erdi bey yavaş konuşmaya çalıştığınızdan eminim ve büyük gelişme var başarılarınızın devamını dilerim çok bilgilendirici bir videoydu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Bs0LuT

Ön inceleme videolarını da bekliyoruz.

quote:

Orijinalden alıntı: umutarslan.com

quote:

quote:

• Unutmayalım ki hızlı konuşmak zekilere has bir özelliktir.(doğuştan olarak hızlı konuşmak.)
  • ender yıldızı gördüm galiba
  • Erdi maşallah teknolojik sözlük gibi. Bian da susmuyor takılmıyor. ıııııııııı aaaaaaaaaaa oooooooooooo mmmmmmmmmmmmm gibi cümleleri katleden manasız kelime aralarında çıkan sesleri söylemiyor. Gece bi uyandırsan tegra hakkında konuşacakmış izlenimi veriyor :D
  • Tavsiyem bir DH logolu bir mikrofon süngeri kullanın.

www.mikrofonsungeri.com Gayet hoş duruyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

videonun altına hız çubuğu koyarmısınız acaba şöyle -4x -2x 0 diye. 1 dk video fazla olsaydı reset atacaktım nerdeyse :S

ama 12 dakikanın hakkını vermiş gerçekten.görüldüğü gibi el konsollarını yutan telefonlar sırada normal konsolların tahtına göz dikti.Biri mobil teknolojiyi durdursun :)

Erdi bey maşallah 4x hızında konuşuyor zaten. Slow motion izlemek lazım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.