Şimdi Ara

Özel universiteye tercih verdim gitmedim puanım kesilmemiş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben kesinlikle kesilmesini bekliyordum bilen arkadaşlar bilgilendirebilirlermi.

Geçen sene % 75 burslu paralı özel universite için tercih vermiştim gelmişti gitme durumum olmadı bu sene

ygs 4 ham puanım 197 iken puanla beraber 229 olmuş. Cok şaşırdım kesilir diyodu tüm arkadaşlarım bilen arkadaşlar bi bilgilendirin size zahmet.

• Kesilmemiş hali buysa hiç eklenmese de olurmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pardon yanlışlık olmuş sistemde gerekli düzenlemeleri yapıp gerekli kesintiyi yapacağız.

Teşekkür ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hardwell076

Kesilmemiş hali buysa hiç eklenmese de olurmuş

Kardeşim. Liseyi dahi açık liseden bitirdiğm yıl girdim sınava. Hayatında bir test kitabı açmamış adamım. Girme nedenimde öyle dalgasına 4 yıllık açıkdan okumayı planladığım içindi. 2 yıldır nasıl oluyo bilmiyorum ama barajıda geçiyorum :D O yüzden bu konularla ilgili fazla bi bilgim yok sadece çevrem sürekli puanınım kesilieceğini söyledi kesmekten ziyade daha fazla verdiler onu anlamadım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB39D0135 -- 18 Temmuz 2016; 21:43:59 >
  • tercih verince puan kesilmez. tercih yapıp kazanıp ta gitmezsen kesilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaratıcı Bir Nick

tercih verince puan kesilmez. tercih yapıp kazanıp ta gitmezsen kesilir

Tamam işte hocam belirttim ya sivil havacılık vermiştim bölüm geldi gitmedim ben. Geçen yıl geldi bölüm gitmedim bi haylide fazla puan vermiş garip bi durum değilmi olabililme imkanı varmı böyle birşeyin ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.