Şimdi Ara

özel üniversitelerin tek amacı PARA mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bazı üniversitelerin kontenjanlarına baktım.örnek olarak arel üniversitesi mimarlık bölümünde %50 burslu 6 kişi alıyor burssuz 51 kişi alıyor ama mesela makine mühendisliğinde %50 burslu 34 kişi alırken burssuz 10 kişi alıyor.

burda şu mantık mı var,mimarlık nasıl olsa dolacak 51 kişi alalım herbirinden 20 milyar..

• arel , aydın , doğuş , gelişim ve yeni yüzyıl'dan uzak durun !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeBroglie

arel , aydın , doğuş , gelişim ve yeni yüzyıl'dan uzak durun !!!

neden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beşiktaşlı emre

quote:

Orijinalden alıntı: DeBroglie

arel , aydın , doğuş , gelişim ve yeni yüzyıl'dan uzak durun !!!

neden ?

ticarethane resmen bunlar
  • Bilkent , Koç , Sabancı gibi okullar aldıkları paralardan kar etmiyorlar ya da çok az kar ediyorlar. Arkalarındaki holdinglerden destek alarak ayakta duruyorlar. Ama tabi çoğundan uzak durmak lazım. Ticarethane haline gelmişler.
  • İstanbul Aydın'da bizzat kulaklarımla duydum.Kadının biri orada rehberlikçi mi neymiş tanıtımda öğrencilerimiz diyeceğine müşterilerimiz demişti.Dili sürçtü herhalde
  • En son yaşanan puan tartışmasına dayanarak söylüyorum ki EVET
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yogurtcanavari

İstanbul Aydın'da bizzat kulaklarımla duydum.Kadının biri orada rehberlikçi mi neymiş tanıtımda öğrencilerimiz diyeceğine müşterilerimiz demişti.Dili sürçtü herhalde

yalana bak dili sürçmüş
  • arkadaşım böyle üniversitelerden tam burslu çıksan bile piyasada sana zengin gözüyle bakılıyor,iş bulmakta zorlanıyorsun varsa dayın amcan yanında çalışacağın gider okursun yoksa boş bunlar zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: levidar

arkadaşım böyle üniversitelerden tam burslu çıksan bile piyasada sana zengin gözüyle bakılıyor,iş bulmakta zorlanıyorsun varsa dayın amcan yanında çalışacağın gider okursun yoksa boş bunlar zaten.

aynen kardeşim.
  • yani özel üniversite tercih etmemeliyiz? ben işletme yazcam ingilizce bu da özel üniversiteler tutuyo tam burslu arel aydın haliç kültür vs.. devlet olarak normaline gidebilirm ancak napmalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: levidar

arkadaşım böyle üniversitelerden tam burslu çıksan bile piyasada sana zengin gözüyle bakılıyor,iş bulmakta zorlanıyorsun varsa dayın amcan yanında çalışacağın gider okursun yoksa boş bunlar zaten.

yani özel üniversite tercih etmemeliyiz? ben işletme yazcam ingilizce bu da özel üniversiteler tutuyo tam burslu arel aydın haliç kültür vs.. devlet olarak normaline gidebilirm ancak napmalıyım ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.