Şimdi Ara

Özel üniversitelerde tam burs şartları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben diyelim acıbadem anestezi tam burs kazandım ve gittim. buna herhangi bi ücret ödemem gerekiyomu yoksa hiç bi ücret ödemeden giricem mi? birde mezun olduktan sonra tam burslu öğrencileri çalıştırıyolarmış 2 sene kadar, tam burs okudukları için o parayı çıkarmak için zorunlu hizmet ediyomuşsunuz falan öyle bişeyler duydum varmı gerçekten böyle bişey yoksa ben herhangi bi üniversiteye tam burslu girdiğim zaman herhangi bi ücret ödemeden mezun olduktan sonrada üniversiteyle ilişkim tamamen kesilip zorunlu hizmet gibi bişey yokmu?

şöylede bi konu açılmış önceden:http://mobile.donanimha...m=41678995&p=1#41678995

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-John -- 12 Ekim 2015; 0:14:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam zorla çalıştıramazlar,tabii kayıt olurken okumadan bir yerleri imzalamazsanız. Okul bittiğinde 2 yıl bizim hastanemizde çalışmadan diplamanı vermiyoruz diyebilirler belki ama öyle bir haklarıda olmaması lazım o zamanda hukuki yollar ile hakkını ararsın. Ben bu şekilde biliyorum, kuzenim bu sene koç hemşirelikten mezun olup devlette çalışmaya başladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Clk

Hocam zorla çalıştıramazlar,tabii kayıt olurken okumadan bir yerleri imzalamazsanız. Okul bittiğinde 2 yıl bizim hastanemizde çalışmadan diplamanı vermiyoruz diyebilirler belki ama öyle bir haklarıda olmaması lazım o zamanda hukuki yollar ile hakkını ararsın. Ben bu şekilde biliyorum, kuzenim bu sene koç hemşirelikten mezun olup devlette çalışmaya başladı.

şu konuyu okuduktan sonra kafam çok karıştı
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=41678995&p=1#41678995

• quote:

Orijinalden alıntı: R-John

quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Clk

Hocam zorla çalıştıramazlar,tabii kayıt olurken okumadan bir yerleri imzalamazsanız. Okul bittiğinde 2 yıl bizim hastanemizde çalışmadan diplamanı vermiyoruz diyebilirler belki ama öyle bir haklarıda olmaması lazım o zamanda hukuki yollar ile hakkını ararsın. Ben bu şekilde biliyorum, kuzenim bu sene koç hemşirelikten mezun olup devlette çalışmaya başladı.

şu konuyu okuduktan sonra kafam çok karıştı
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=41678995&p=1#41678995

Böyle bir hakları varsa birşey diyemeyiz. Üniversiteyi arayıp bilgi alabilirsin. Üstünden 5 yıl geçmiş şuan şartlar değişmiş olabilir.

• Tercih katalogunda yaziyordu bu durumlar ona baktin mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.